15 juuli, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Janek Luts ja Heldur Meerits

Savisaare sattumine Keskerakonna valimisnimekirja etteotsa - üllatus või mitte? Ja miks Jüri Ratas sellest rääkida ei taha?
Keskerakond sai ERJKlt 220 000-eurose nõude.
Tallinnas luuakse valimisliit Tegus Tallinn. Kellel ja milleks?
Ministrite keeleoskus - kas selle kallal üldse peaks irisema? Aga kuidas nad siis välismeediat loevad?
Välistööliste kvooti oleks vaja tõsta... aga kas peaks?
Läti maksureform - kas lätlased kinnitavad, et nemad on õigel teel?


12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Loodan, et saade ei ole osa Mart Luige kinnimakstud kampaaniast teatud valimisliidu heaks.

Anonüümne ütles ...

Saatejuhtidele!

Teist on kahju!. Olete ümberjutustajad, kõigest. Mida teie olete riigi jaoks teinud peale klatsi, mõnitamise ja targutamise? No mitte midagi positiivset, aga halba, palju! Kõigele lisaks argpüksid, kes ei julge enda kohta arvamist lugeda.

Anonüümne ütles ...

Miks selline hüsteeria? Kas poliitika polegi mitte kokkuleppimine ja pragmaatika? Tooge palun mulle näide põhimõttekindlast ja ideelisest poliitikust, kes pole end kunagi lasknud mõjutada ei rahast ega võimust. Miks siis ainult Keskerakond ei sobi? Miks teised ei saa nii hävitavat solki kalela? Ja palun ka programmi, mida teha vene valijaga, keda te pidevalt halvustate. Ehitada Lasnamäele aed ümber ja sunniviisiliselt panna eesti keelt rääkima ja refikaid valima?
Valima selliseid kes neid pidevalt halvustavad ja mõnitavad. Pool tundi saateaega on läinud ainult ühte auku tampimiseks.

Anonüümne ütles ...

2 võimalust

Sõnaseadjad on kas väga eluvõõrad-rumalad või väga halvasoovlikud. Hale on kuulata seda saadet.

Anonüümne ütles ...

tere,

parandus: omavalitsustele laekub 11,6% elanike deklareeritud tulust, mitte riigile laekuvast tulumaksust. seega tulumaksuvaba miinimumi tõus ei mõjuta omavalitsustele laekuvat osa, väheneb riigile laekuv osa.

Anonüümne ütles ...

Keegi ei teadnud,et riigikogulasel Tõnistel on nigel haridus.Nüüd me trame,et minister Tõnistel on nigel haridus

Unknown ütles ...

Sa võid ju rääkida kas või suahiili keeles, aga kui sul pole midagi öelda, pole sellest mingit kasu.

Unknown ütles ...

Sa võid ju rääkida kas või suahiili keeles, aga kui sul pole midagi öelda, pole sellest mingit kasu.

Anonüümne ütles ...

Kui vaadata meie riigikogu, kes seadusi vastu võtab ja meie kõigi elu korraldab, siis vähemalt 2/3 neist ei ole võimelised suhtlema mõnes muus keeles (v.a. vene keel), rääkimata suhtlemisest, keerulistest majandus jm. tekstide lugemisest.

Ja haritud, keeleoskajad eestimaalased on Soomes koristajad, Saksamaal ja Ühendkuningriigis hooldajad jne. Häbi Eesti riik.

Anonüümne ütles ...

noh, kes vabandust ei leia... Imestama paneb see, et mees, kes on aastaid maailma tippspordis liikunud, ei suuda inglise keelest õieti arugi saada. Ja ma ei kujuta ette riigi tippjuhti, kes häbeneb - inimesi, ei suuda publiku ees suhelda (mismoodi ta oma alluvad tööle saab panna). Repinskiaana tõi põhiharidusega ministri, kelle väljavahetamisega ei kiirustatud, vesteldi vaid, korduvalt... Nukuteater!

Anonüümne ütles ...

No mida?!? Repinski mõistab inglist küll paremini kui Tõniste!
Selle nädala Rahva Teenrid oli kähkusti muutnud esinemise suunda ja tooni, aga siin vanamehed ikka selle Savisaare sõimamise liinil! :( Eriti vastik on see Meeritsa kahjurõõmus mökitamine ja irved,aga õnneks, kes viimasena naerab.... :D Vanamehed , tehke endale ikka selgeks palju on nii Tallinnas kui vabariigis venekeelseid! Ja ärge unustage , et mökitav Ratas andis nõusoleku hallipassivennad HÄÄLEÕIGUSLIKEKS KODANIKEKS muuta!

Anonüümne ütles ...

Olgen'd ikka. Kui inimene keeli oskab, on tal muudki teha, kui parlamendis kükitada.