10 juuni, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Indrek Tarand ja Mart Luik

Täna, 10. Juunil Keskpäevatunnis:
IRL vahetas välja kolm ministrit. Tsahkna teatavasti ei suutnud kahte ministrit välja vahetada, sest nad lihtsalt ei kuulanud teda. Priit Sibulast sai kiirkorras erakonna peasekretär.
Palle Kalling... ei, Kalle Palling töötas Eesti Energia nõukogu liikmena konkurendi - VKG kasuks.
Kohus leidis pärast Savisaare tervisliku seisundi uurimist, et 12. Juunil võib kohtuprotsess alata.
Ja Mihhail Korb saab keskerakonna peasekretäriks. Kas luuakse ka NATO vastane fraktsioon?
Arvo Sarapuu väimees tasus bordelliärika kautsjoni.
Kantsler Tea Varrak kinkis maksumaksjate kulul oma ministrile Repsile kokku 3000 euro eest maali. No tere talv!


3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Rahandusminister Tõniste peaks olema iga algava uuriva ajakirjjaniku unelm.Kui on sellised asjad kapis,siis varem või hiljem tuleb vastust anda. Raske uskuda, et ehitusfirma ise on huvitatud fiktiivsete arvete esitamisest. Las uus rahandusminister vannub käsi piibliol, et pole ümbrikupalka maksnud. Kuidas selline tegelinski hakkab maksuametit kureerima???

Anonüümne ütles ...

No muidugi, Hõbemägi ei taha ummikus olla, tahaks mõõda 4 rida linna poole sõita,tahaks, et see tee on uus ja sile, aga samas tahaks , et seal eraldusribal iidsed puud kasvaksid. Ja, et teeremont toimuks öösel ja soovitavalt talvel kahe nädala jooksul, et ei segaks. Ei saa need uusrohelised ka aru, et EV )me ju kõik otsustasime, et meil on turumajandus) on erastanud kõik maad, nii et tee ei saa kuidagi väga laiali minna, nii et metsad kesklinnas säiliksid.

Amaalie ütles ...

NATO vastane fraktsioon luuakse muidugi, lisaks hakkavad KO valimiste aegu valijatele kõlama kõned, et "Putini poliitika ja seisukohad" selles/teises "on väga õiged" jmt. Kremli jutukesi "vajadusest ümberkorraldada" üht-teist, on agitaatori võtmes esinev noorveteran Loone (nt teles "Foorumis") ammu esitanud, asi seda siis taas teha pole. Sõnavabadus on, valijaid leidub, ta ei hakka ju häbenema.