18 veebruar, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Marek Strandberg

Täna, 18. Veebruaril Keskpäevatunni saates:
Riigiasutuste Tallinnast väljakolimise plaanid muutuvad kiiresti nagu pilvine ilm Londoni kohal;
Presidendi residentsi jalajälgedes - riigil võiks olla üks koht, kus külalisi võõrustada ja üritusi korraldada, mis Liberty mõisast edasi saab;
Väidetavalt luurab üks Balti riik USA presidendi Donald Trumpi "Trump Organizationi" liikmete kontaktide järele Venemaaga;
Valimisliidud hakkavad ilmselt kohalikel valimistel ilma tegema, erakondad peakorterid on ärevuses;
Keskerakond on erakondade populaarsustabelis tõusnud, miks?:



7 kommentaari:

Markito ütles ...

Pange digitiiger tööle, mu maailm k.a. ülikoolid viivad koosolekuid ja õppetööd läbi Skype abil. Häbiväärne hala ametnike poolt, tulge mugavustsoonist välja. Ühesõnaga riik ei pea olema ainult pealinnas. Kasutage e-riigi võimalusi ja viige riik pealinnast välja.

Ain ütles ...

Tore oleks kuulda duskussiooni mõtlevale inimesele. Lahmiv sildistamise kultuur seda ei esinda. Täna on üks mees vales raadios.

Anonüümne ütles ...

Kas KuKu pooldab linnriik Tallinnat. Inimesed tahavad mujal Eestis ka tööd teha ja elada. Ja just riigiasutused annavad võimaluse maal toimetamiseks kõrgemat haridust omavatele maaelanikele. Ja kui te seal Tallinnas enam maale oma närve puhkama ei saa minna, siis ma tahan näha, kaua te seal LINNRIIGIS suudate vastu pidada ja mida te suhu hakkate panema kui põllumehe kaasal erialast tööd ei ole ja põllumees paneb poe kinni ja kolib mitte LINNRIIKI, vaid Soome.

Anonüümne ütles ...

Kuidas see Hõbemägi oma põhimõtteid ja veendumusi nii raskelt muutnud, miks küll?
Kas see oli Luik, kes meile lubas väga peatset Trumpi tagandamist?
Asi vist vägagi tõsine, sest isegi kommijaid enam selles raadios mõtlevale inimesele suurt pole ... :(

Anonüümne ütles ...

Lodila & Vuorineni saade oli esimest korda juba reedel eetris ära. Lihtsalt Hõbemäele väikeseks infoks.

Anonüümne ütles ...

Hoolimata sellest, et meie peavoolumeedia koledalt sõimab Tallinna TV-d ja nüüd, peale ühe UUE saate tekkimist sinna lausa momentaalselt tahab selle maamunalt pühkida
soovitan väga vaadata sealt Põdra TV-d,
mis küll üle kahe nädala ja ainult 30 minutit, aga lihtsalt sunnib meid tõele näkku vaatama!
Olgugi, et Hõbemägi juba jõudis saate tegijaid sõimata ja mõnitada vaatab sealt vastu PUHAS TÕDE ja väga kurb, et seda ütlevad meie eest välja välismaalased!
Seda meie orjameelsust ja "alandlikkust" on tõesti hale, häbi, valus ja VASTIK vaadata!
Isegi ametiühinguid ei julgeta meil luua! Praegu nahaalselt VÄHENDATAKSE PENSIONE, aga mitte üks konn ei köhi!
Jätkub jultumust isegi sellele , kes lubas vaeseid ja nõrku toetada, aga tegudes toetab õnnetukestelt "kokku hoitud" raha eest SÕJARDEID JA RELVATÖÖSTUREID laulda siin kiidulaule!!! :(
Teine huvitav saade oli sel nädalal Teie arvamus, palun, kus andis avameelse intervjuu 45 minutit praegune ERR juhatuse esimees Margus Allikmaa, rääkimata saatest Otse kümnesse, Andres Raidi vestlussaadetest!
Mitte üheski neis pole mingit Keskerakonna kampaaniat.Mis aga isegi võiks ju olla, ikkagi VALITSEV ERAKOND!:D

Anonüümne ütles ...

Juba teist saadet järjest jaurab hr. Hõbemägi nagu jonniv laps presidendile üle mõistuse kalli ks mineva mõisa taastamise kaitseks. Jätab juba kummalise mulje, eriti kui mõni minut hiljem Kalle Muuli samalaadset stiili ironiseerida. Parteide esindajatest võib veel aru saada, terendab ju järjekordne võimalus "Lillot teha", nagu alati kui Riigi Kinnisvara AS ja suured hanked mängus.