21 jaanuar, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Marek Strandberg ja Hannes Astokta

Täna Keskpäevatunnis:
Ameerika Ühendriikide president Donald Trump astus ametisse. Oma esimeses kõnes ei maininud ta ei NATOt ega Euroopat. Mida see tähendab Eestile?
Pensionireformi kava jõudis avalikkuse ette. Kas nutta või naerda? Või on kõik hästi?
Firmaautodele värvilised numbrid? Ausalt või?
Eesti bränd - jätkuv jututeema.
Haldusreform jätkuvalt keelel ja meelel.
CIA paberid - lõbus lugemine, kuidas vanasti nõukogude Eesti kohta lugusid koguti.

3 kommentaari:

Hääl rahva seast ütles ...

16. jaanuaril Sergei Lavrov küsimustele vastates andis mõista, et nn. "piirilepe" on tingimuste esitamiseks Eestile... Esiteks NATO väeüksus... Kui Eesti nendest loobuks, siis järgmisena tuleks sanktsioonid maha võtta..., seejärel sisepoliitikas... Kas Eesti peaks jätkuvalt järeleandlikkust üles näitama või tuleks "piirileppest" lahti öelda?

Anonüümne ütles ...

Tere. Aga mina küsiks pensionijutu juurde,kuidas peavad peavad vanast pärast ära elama väikesepalgalised (koristajad,müüjad jne.) ja suur osa FIE sid? Seda eriti veel olukorras,kus tervis ei luba surmani rabada? Sest praegu saavad nad ühe pensionistaaži aasta kolme töötatud aasta eest,kuna ei teeni keskmist palka. Tervitades Tihke Libemokk.

vatikann ütles ...

Tere. Eestis terve mõistusega ema, koos oma nälgivate ja poolpaljaste lastega, vastupidavus on 2 aastat. Kahtlemata võib valida, hinnata ja rahastada selgeltnägijad telesaatest. Valik on sinu. Ja seda naised järgnevalt pakuvad - elu allegooriat.