07 jaanuar, 2017

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Hannes Astok

Täna Keskpäevatunnis:
Reformierakonna juhi valimine ja naiste kätš;
Tartu Ülikooli tudengid ikka ilma raamatukoguta. Mis siis ikkagi juhtus?
Yana Toom ja Andrei al-Hvostov Damaskuse timukal külas.  
Uue vene erakonna loomine.
Hannes Astok teeb ettepaneku aasta alguses ennustusi teha:

Sisepoliitikas:
kiirennustus- kes valitakse RE esimeheks?
kas valitsus püsib aasta lõpuni?
Milliseid remonte võib valitsuses ette tulla?

2017 okt KOV valimised:
1. kas KE säilitab Tallinnas  50% ülekaalu
2. Kas tuleb (Tallinnas) spiisok Savisaara?
3. Kas RE jääb Tartus võimule?

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ilmselt sai keskeas meestel palju kergem kui sai naisi halvustatud. "Missugune mees neile naistele meeldib" on ikka tase küll kui rääkida erakonna valimistest. Jõudu ja mehelikkuse tõusu edaspidiga, aga looduse vastu ei saa, kahjuks.

Anonüümne ütles ...

Loodetavasti kuulate te üle oma saate alguse. Toon oli alguses just selline, et mingid naised püüavad teha poliitikat. Uskuge mind, vana naist, et see on eelmise sajandi trend. 21. sajandil ei tasuks rõhutada sugu kui räägitakse otsustamisest. Soovitan kuulata ja vaadata meie hilisteismelisi. Tundub, et neilt on palju õppida.

virve rüüt ütles ...

Äripäev ainsana on sislulisem, olen just sellega nõus.

"Ajakirjanduse vahendusel loodud vastandusest ei kooru kahjuks ei maailmavaatelisi ega konkreetse tegevusplaani erinevusi – mõlemad on rohkem niisama tingeltanglit teinud ja odavale populaarsusele panustanud.

Isikuomadused on ka olulised, siin on erinevusi. Kandilisemal Michalil Pevkuri ümmargususe ja pehmuse ees teatav eelis juba põhjusel, et lahkuvale juhile Taavi Rõivasele heideti eelkõige ette otsustamatust, vedelust ja edevust. Peenhäälestajate mainest vabanemiseks tuleb erakonnajuhi jämedam hääl ja kõvem käsi ilmselt kasuks.
Aga otsustavaks jääb maailmavaateline selgroog, mis vähemalt praegu ei paista kummalgi mehel liberaalsusega hiilgavat."

Ja pidevalt korrutatava liberaalsuse all mõistan just seda, millele viitas Priit Hõbemägi.

Anonüümne ütles ...

Ah mis te mehed soustite. Mis kindlad seisukohad. Keskerakonnale on edu toonud justnimelt igale valijagrupile erineva jutu ajamine. See, mida kesikud räägivad eesti ja mida vene keeles, sel polegi midagi ühist

virve rüüt ütles ...

Lisan. Äripäev pidas silmas majanduspoliitika liberaalsust, mitte sotside äärmuslibaralismi.

Anonüümne ütles ...

Uue reformi ettevalmistamine: Naiste turundamise tõkestamisel meeste turundamine samasooliste abielude loomiseks viis Reformierakonna opositsiooni. Jää hüvasti Ansip!

Anonüümne ütles ...

Kusjuures Ratas on igati ok, rohkem kui oleks eales võinud arvata. Mitte nagu Tartu töötukassa: MINA ütlen, mis teile parem on. Päris paljud tuttavad peavad plaani keski poolt hääletada, muide.

virve rüüt ütles ...

Ansipilt kostis just veendunud kõneviisis, et Reformil on vaieldamatu maailma-ajalooline missioon olla parteilaste ja parteitute bloki monoliitne väesalk ja JUHTIDA Eestit! Vähemalt!
Noh vanasti ma toetasin Ansipit, nüüd on ta vindi üle keeranud. Juba umbes nagu Obama Clintoni kampaanias.

Anonüümne ütles ...

Savisaar toob nlkp Eestisse tagasi.

Hääl rahva seast ütles ...

Sergei Lavrov pressikonverentsil Moskvas andis mõista, et nn. "piirilepe" on tingimuste esitamiseks Eestile... Esiteks NATO väeüksus... Kui Eesti sellest loobuks, siis järgmisena tuleks sanktsioonid maha võtta..., seejärel sisepoliitika... Kas Eesti peaks jätkuvalt järeleandlikkust üles näitama või tuleks "piirilepe" külmutada? Vähemalt seniks, kuni kestab "tegevus" Ida-Ukrainas!