03 detsember, 2016

Keskpäevatunni stuudios PriitHõbemägi, Indrek Tarand ja Hannes Astok

Täna Keskpäevatunni saates:
Edgar Savisaar sai süüdistuse. Algab pikk ja värvikas kohtuprotsess. Milline on Keskerakonna roll selles saagas? Kuidas mõjutab see valitsuskoalitsiooni? Mis saab Keskerakonna kinnisvarast? Mida rääkis uurijatele kampaaniameister Paavi Pettai? Mis rolli mängib Jaak Aab? Kas protokoll Ühtse Venemaaga on unustatud? Ajakirjandus on vihjetest tiine...
Kitseministri seiklused jätkuvad. Kui kaua peaminister Jüri Ratas sellist janti mängida kavatseb?
Ossinovski tahabv alkoholireklaamile pidurid peale panna.
EASi juhtkond jätkan ametis.
Tervishoiutöötajad on sisse võtnud jäiga hoiaku ja survestavad uut valitsust.
Vastu võeti Euroopas Liidu eelarve. Mida see Eestile tähendab, räägib europarlamendi eelarvekomisjoni liige Indrek Tarand.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Palun püüdke mulle, täielikult paranoiliseks muutunule, ära seletada üks situatsioon. Miks oli Ossinovskil seda RE vahetamist KE vastu antud hetkel vaja. Tsahkna võib olla rumal, aga Ossinovski plaanid vahetada valitsusparteiks kohtu alla minev partei, jääb mulle täiesti arusaamatuks ja teeb minusugused valvsaks. Kas meie noorparteilase on siis tõesti nii rumalad või on neil meie maast ükspuha.

Anonüümne ütles ...

Tere,
kas me liialt ei keskendu ühe ministri minevikule? Kas kui võtta aluseks, et varasemalt eksinud minister peab igal juhul tagasi astuma, siis peaks enamus ministreid tagasi astuma; kes on purjuspeaga roolis istunud, kelle poeg on olnud kriminaal olnud, kes on ettevõtjaja ebaõiglaselt vallandanud oma alluva jne. Neid näiteid on veel ja veel. Ehk keskenduks riigieelarvele, Rail Balticuga seonduvale, maksumuudatustele jne.
Tänane meenutab skisofreenilist olukorda, kus meedia tahab kõigile tõestada, et meie abiga võetakse maha järjekordne minister. Teisisõnu nõutakse skalpi.
Ühesõnaga, laskem inimestel tõestada, et nende minevik ei pea määrama nende tulevikku.
Jõudu,
Mark
ei ole keskerakonna valija ega toetaja

Anonüümne ütles ...

Kui Repninski peab tagasi astuma, siis miks jääb amtisse siseminister Andres Anvelt? Kui juba minevikku meenutada siis võiks meenutada ka seda, millises olekus kunagine politsei asedirektor Anvelt oma ametiauto kortsu ajas

Anonüümne ütles ...

Margus Tsahkna on ju ka roolijoodik. Tore valitsus küll

Unknown ütles ...

Saates kólanule móeldes tagasi- vói úmberlükkamise teemal. Tagasilükkamine on vóimalik, kui esitatud ajakirjanduslikud süüdistused on ebapädevad, valed. Neid on keeruline ümber lükata, kuid lihtne tagasi lükata?

Anonüümne ütles ...

Kopipeist vikipeediast:
Jaak Aab:
19. jaanuar 1988 – 23. oktoober 1989 — Eestimaa Leninliku Kommunistliku Noorsoooühingu (ELKNÜ) Viljandi Rajoonikomitee I sekretär

Teadagi, nagu Ivo Schenkenbergi sõdalane ütles

Anonüümne ütles ...

Pea tund aega ühe asja ümber keerutamine,ei midagi uut.Hr.Hõbemägi saatejuhina ei ole ka eriti usaldusväärne.Isegi nii kriitiline Tarand on tagasihoidlik.
Muidugi on stuudios olevatel inimestel ju õudus ruudus kui valitsus keerab näo vaeste kodanike poole.

vkobla ütles ...

Jätke Savisaar.
Vaja on rääkida asjadest.
Kui valitsus tahab tõsta õlle hinda nii et pudel maksab 1.50 siis hakatakse õlut tooma Soome Vabariigist. Lätist muidugi.
Tehke lihtne arvutus. Blokk, s.o. 24x0.33 maksaks ca 23 Eur. Soomes andes ära taara on eduline õlu ca 17.50.

Aare Kambla ütles ...

Brexit'i mõju EL'i tulevikule tundus härra Tarand hästi mõistvat... Oleks nagu oodanud peale sellist siirast tunnetepuhangut saate lõpus, et jutuks võetakse ka sellel nädalavahetusel toimuv Austrias ja Itaalias!!!???...

Anonüümne ütles ...

Reformierakonna paanilist ila on ikka väga valus kuulata. Ma loodaks, et Jüri Ratas jätaks selle pehmotsemise ja saadaks need klähvivad reformikoerad pikalt ja hakkaks riigi arendamise peale rõhku panema.

Mikk Tagu ütles ...

Ettepanek: kuna teema ei taha vaibuda ega ununeda, teen ettepaneku meie endist riigipead edaspidi nimetada: pretsedent Toomas Hendrik Ilves!