31 detsember, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Heldur Meerits

Käes ongi 2016. Aasta viimane Keskpäevatund. See aasta oli täis suuri üllatusi, murdepunkte ja sissesõidetud radadelt välja põrutamist. Uus aasta tõotab tulla seega hoopis teistsugune, kui oleksime arvanud. See on natuke kõhe, aga tore ka. Tulevik on rohkem meie kätes kui siis, kui kõik jooksis vanadel rööbastel. Ehk annab see meile rohkem aktiivsust, elurõõmu, tahet midagi ära teha? Elame-näeme! Head vana aasta lõppu ja uue algust!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Linnamehed jälle kilkamas, et oi meil kasvab metsa ju rohkem peale, kui seda raiutakse. Tehke omale selgeks, et metsal ja metsal on suur vahe. Metsast võid saada nii ehituspalki, kui ka sellist risu, mis kõöbab vaid ahju alla. Esimene kasvab vaid hooldatud metsades, teine kasvab ise. Selge see, et raiutud metsa auku ei jää, midagi ikka kasvab asemele.

Anonüümne ütles ...

Kuulge, ehk loobute edaspidi Mart Luigest, kes, kui ta parajasti päris lolli juttu ei räägi, ajab lihtsalt triviaalset loba. Muidu ei jää üle muud, kui teie saatest loobuda – ja sellest oleks kahju, kuna Hõbemäge kuulaks hea meelega edaspidigi.