17 detsember, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Marek Strandbergrgm

Täna Keskpäevatunnis:
Seekord pääsesime automaksust, järgmine kord vist enam mitte...
Ööistungid, see on riigikogulaste eralõbu. Pole mõtet teeselda, et see kellelegi kuidagi korda läheb, et sada riigipalgalist ühe öö üleval peab istuma.
Suitsumeestel kurvad päevad - piirangud veel rangemaks. Alkoholireklaami karmistamine tõotab reklaamitulude vähenemist ajakirjandusele.
Starmani äritehing - suur tegu eesti telekommunikatsioonis.
Puukallistamise uus etapp - kas metsa raiutakse liiga palju või liiga vähe ja kas seda on üldse võimalik täpselt hinnata?
Savisaare kriminaalasja materjalide leket arutas riigikogu õiguskomisjon, midagi selgemaks ei saanudki.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hr Luik, lõpetage demagoogia. Kui maapoed seisavad püsti vaid viina najal, ehk suurendaks elu maal ka narkotsi müük, prostitutsiooni vahendamine?

Anonüümne ütles ...

Luik on nagu see palgaline ärimeeste suuvoodrimutt kes läheb hambaarstile stomatoloogiat õpetama. Mis krdi narkopoode seal maal vaja on?

Anonüümne ütles ...

Huvitav paralleel, käsimüügiravimite müük poes on rangelt keelatud aga etanool ja nikotiin paistavad olema inimõigus

Anonüümne ütles ...

Miks karistatakse sellega kohalikke inimesi, kes ei joo, ega suitseta ? Kui pood kinni pannakse, siis jääb kohalik memm ju nälga, sest lähim poov võib jääda mitmekümne kilomeetri taha.

Anonüümne ütles ...

Pole need memmed ennegi nälga jäänud. Selleks pole vaja mürki müüa.

Anonüümne ütles ...

Luigetaoline elukutseline lobist objektiivsusele pretendeerivas jutusaates on sisuliselt kelmus kuulajate suhtes

Anonüümne ütles ...

Strandberg, sa hääldad valesti: tuleb öelda e'lektri, rõhk esimesel silbil

Anonüümne ütles ...

ko'nfliktiga ja ökosü'steemiga ja me'toodika. MArek sul on kett maha tulnud

Anonüümne ütles ...

Kuulge, tarkpead, fake news tuli vähemalt 90 protsendi ulatuses mitte sotsiaal-, vaid mainstream-meediast, ning Trumpi ei teinud presidendiks mitte sotsiaalmeedia, vaid inimeste tüdimus korrumpeerunud "eliidist" ning ühte väravasse mängivast "ajakirjandusest".

Anonüümne ütles ...

Selle alkoholipoliitika tagajärg on see, keskmise soomlase näitel, et inimesed ei oska alkoholiga koos elada. Kui on võimalik saada odavat alkoholi, sõidab inimestel katus ära ja nad joovad ennast oimetuks. Kui käid ostmas eripoes, siis võtad ikka kastiga jne. Kas soomlased joovad vähem, kas alkoholismiga õnnestub nii võidelda? Jutt, et "inimesel ei ole võimet oma kahjulikku tegevust" piirata on täis pullikaka!

Anonüümne ütles ...

Tere, tere
Küll oli sant kuulata, kui targad ja õpetatud mehed saates parasiitsõna "nii-öelda" kurjasti tarvitavad. Kas sellest siis kuidagi tahtejõu abil lahti ei saa? Neid mehi on raadios ikka väga palju kuulda. Mina olen neid hakanud "niiöeldameesteks" kutsuma.
Tervitusi ja jõudu.

Anonüümne ütles ...

Lennufirma Nordica 2016 aasta kahjum tuleb 23 miljonit eurot Riigikogu Majanduskomisjoni andmetel. Septembris oli Erki Savisaare sõnul Postimehes 20 miljonit eurot koos. Mida need Nõukogu liikmed-riigi esindajad seal teevad? Jälgivad raha eest seda raha põletamist?

Anonüümne ütles ...

spondeerima - http://www.eki.ee/dict/ametnik/index.cgi?F=M&Q=sponsoreerima