10 detsember, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Hannes Astok

Täna Keskpäevatunnis:
Edgar Savisaare uued lindid. Kajastamine ja trükkimine meedias. Raha küsimine Ühtselt Venemaalt. Toompea kinnistu läheb müüki. Kas Savisaare õiguskulud kaetakse Keskerakonna poolt?
Toomas Lepp käis korraks rootsi kardinate taga. Miks see meid ei üllata? Kuidas muutub nüüd Tallinna TV ja mis saab edasi?
Reformierakonna esimehe valimised. Kelle poole kalduvad kaalukausid?
Maksukobarseadus: ikka kaks sammu edasi ja üks samm tagasi. Gaasiaktsiis, perekondade ühisdeklaratsioon, automaks... Olvi ja Carlsberg avaldavad valitsusele survet.
Kitseminister astus tagasi. Tuli uus maaeluminister. Patte kogunes lihstalt liiga palju - kloostrikelmus, kiiruseületamised, hollandi juust, kindlustusprobleem, deklareerimata laen.
PISA test näitab, et meie lapsed on targemad kui arvatakse.
Kuidas naisministrid omavahel piike murravad.
Olümpiamänge hakkab näitama Kanal 2.
Erakondade populaarsuse tulemused ei peegelda veel muutunud poliitreaalsust.



12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Meenub välisminister Sinijärve üllatus Lennujaamas, kui ajakirjanikud pistsid mikrofoni nina alla ja küsisid ühe konfidentsiaalse dokumendi kohta. Vaene minister ei olnud veel jõudnud oma töölaua juurde seda lugema kui ajalehed juba arutasid selle sisu. Välisministeeriumis oli inimesi kes lisaks oma igapäevasele leivale soovisid ka võid ja vorstiviilu sinna peale.

Anonüümne ütles ...

Postimees on võtnud Eesti õigusruumis sama positsiooni nagu Keskerakond

Anonüümne ütles ...

kas hõbemägi on kukkunud?

Anonüümne ütles ...

Tere.
Mis Hõbemäega viga on? Kas ta on laksu all? Nii ebaloogilist ja demagoogilist juttu ei ole ammu kuulnud. Ja ta võiks lõpetada selle odava Astoki kottimise. Piinlik kuulata...

virve rüüt ütles ...

Kiitus, Hõbemägi. Just täpselt, Sa teod saavad Su ükskord ikkagi kätte. Savika 1/3 jne sulas Venemaalt ning mõjuagantlus on ta siis LÕPUKS tõesti kätte saanud. Kiitus Eesti riigile! Aga refomar Astok on niii ärritunud, sest sama võib juhtuda ka Reformi rahamahhinaatoritega. Head juhtumist! Ainult head juhtumist!

Anonüümne ütles ...

Tore saade teil avaliku arvamuse mõjutamiseks.
Kulla saatejuhid, teile väike küsimus,
Millal teie saates hakatakse operatiivselt arutlema mõni päev enne teid avalikuse ette toodavate Pealtnägijas kajastatud teemasid nagu:
- kümnete miljonite eurode riigi rahva raha seadusliku voolamist Leito arvetele näiteks laevahangete praagi tulemina
- sadadade miljonite eurode riigi ehk rahva raha ebaseaduslikust omandamiste fimade pankrotti juhtimise tulemusel
- kümnete miljonite eurode kahtlastest investeerimistest Eesti Energia poolt Narva jaamadesse või Ameerika mandrile
- jne
Ehk annate täna eetris vastuse või...

Anonüümne ütles ...

E tu, Hõbemägi! Nii kohe vaja leivaisasid kaitsta. See ei ole õige, mis te teete lehes. Nagu ütles Grjazin, politseil pole mitte selle pärast õigus, et tal on relv vaid sellepärast, et ta on parem ja õiglasem kui pätt.Katsuge meedias paremad olla kui Savisaar.

Anonüümne ütles ...

Mis tõesti Hõbemäega lahti: see ju lausa sõim ja solvamised Astoki suunas. Mis sind nii erutab, mis sa hingeldad?....
Sõimu ja ropendamistega soomustab end üks väga haavatud mees tavaliselt...
Reformikas Astok püüdis tõemeeli kaitsta mitte Savisaart vaid meedia eetilist käitumist.
Ja see Hõbemäe laustotakas kaabakas-limukas Aabi upitamine, kes on samasugune variser ja närukael kui Karilaid, seda enam, et talle küll ei meeldiks KÕIK oma vanakese biograafias näit.:

Eestimaa Leninliku Kommunistliku Noorsoooühingu (ELKNÜ) Viljandi
Rajoonikomitee I sekretär!!!:D

Meelis ütles ...

Astoki jutt autode registreerimise maksustamise kohta on ju puhas häma ja faktide moonutamine, ilmselt oma argumentide nõrkuse maskeerimiseks. Esiteks, kasutatud 10 aasta vanuste autode hinnad reeglina ALGAVAD 2000st eursot, mitte ei jää 1000 ja 2000 vahele (vt auto24 kuulutusi näiteks). Teiseks, sellised masinad jäävad oma võimsuselt enamjaolt kõik sinna 50 ja 80 kW vahele, st lisanduv maks oleks 24 kuni 58 eurot. Mitte 500, nagu kuulutas Astok!
Ma ei taha sugugi väita, nagu oleksid kõik lisanduvad maksutõusud head, kuid sellist faktidega hämamist on saates lihtsalt valus kuulata.

Anonüümne ütles ...

Njah, vaatasin ja nägin näit. hinda 1200.-!!!
Kui makse tutvustati rahvale,siis tõdeti, et võib jääda jahhh
ca 50 - 500 vahele!!!
Seega , ära näugu siin, õnnetu kesik!

Anonüümne ütles ...

Ohtlik eksperiment... enne ei olnud? Varasemad kobarseadused, millest mitte kunagi midagi tagasi ei võetud, sest reff ju ühtegi viga ei teinud, küsige Rõivaselt.

Tunnistan ausalt - minu hääl läheb järgmine kord keskile. Eriti sümpaatne oli Repsi aus ülestunnistus Ühtse Venemaa ja oma vene liikmete asjus. Ometi kord selge ja sirge vastus. Rõivaselt ei saanud ühtki, ja ühtki viga ta ka välja mõelda ei suutnud.

Kumb on tegelikult ohtlikum - venelased või reffide kooritud vaesuv keskklass? Olgu õllel aktsiis ja limonaadil maks, ilma nendeta saab hakkama, aga kütuseta tööl ei käi.

Meelis ütles ...

Anonüümsele 19:37-le. Vaatasid enne tatipritsimist ilmselt neid üksikuid müügis olevaid räimeks sõidetud 200 kWseid Volvo või Audi sedaane 90datest, millel 3-4 liitrised mootorid. Kui Astok tõesti mingeid selliseid pidas silmas kui tavalisi lihtrahva (tudengid, vaesed pered jm, keda seal mainiti) autosid, siis peaks inimesel ikka kruvid kõvasti logisema. Nagu öeldud - 10 a vanu sõidetavaid autosid sellise hinnaga ja võimsusega kusagilt ei leia. Fakt.
P.S. Kesikutega igasugune seos puudub, ka pole kunagi neid valinud.