05 november, 2016

Täna Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Hannes Astok.

Täna Keskpäevatunnis:
No ikka Keskerakonnast, mille edasine suund täna ära otsustatakse. Kas on oodata üllatusi? Milliseid? Kas Savisaar tuleb välja oma nimekirjaga? Mis saab 2017. Aasta kohalikel valimistel Tallinna linnavõimust? Sellest ja kõigest muust räägimegi.
Valitsuses toimub mingi uskumatu hõõrumine, nagu Paunvere kooli ja mõisakooli poisid oleks vastakuti sattunud. Mis on selle eesmärk?
Kas Margus Tsahkna ennustas oma nädal tagasi peetud kõnes neid sündmusi ette? Peninukid, peremhed ja sulased...
President Ilvese talusaaga jätkub kurblikult kääksudes. Rahandusministeeriumi audit annab hävitava hinnangu EASi otsusele nõuda Ilveselt tagasi ainult 10 protsenti turismitalu arendamiseks mõeldud toetusrahast.
Päästeameti alarahastamine on viimaks ometi lauale tõstetud. Kui rahastamine samamoodi jätkuks, oleks Päästeamet kümne aasta pärast pankrotis - meie aga ilma turvalisuseta.
Nordica ja Poola lennufirma LOT tegid diili ja hakkavad ühiselt tegutsema. On see hea või halb?

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Proksi , maskis meeste ja sisevaenlaste abiga sunniti Hundisilma peremees kapituleeruma! Huraa! Nüüd saab koalitsioon omavahel arveid õiendama hakata

Anonüümne ütles ...

...ja siis ütleb michal, et hakkame aga maanteede rahastamiseks laenama. et nagu mantrat "riik ei laena" poleks olnudki...

Anonüümne ütles ...

Kuulge mehed, kas te ei võiks vähemalt üritadad ühekaupa rääkida ja mitte teineteisele vahele haukuda?

Anonüümne ütles ...

Lgp piinlik propaganda töötaja enne, kui hakata ajama sellist täiesti absurd ERR tasemel jama suust välja võtame nüüd arhiivist viimase Nädalategija saate, mis on kogu Eesti ajakirjanduse üks kurioosemaid saateid mille puhul on vaid üks asi täiesti arusaamatu miks politsei ei viitnud neid kahte poliitkurjategijat pärast saadet eeluurimisse nagu Taavi Rõivast ei viidud vangi, kui ta õiguskantsleri avalduse peale avalikult jällegi keeldus seadust täitmast ning mille järel teada kinnimaia sama moodi ära ei viidud.

Sm. Hanno Tombergi koht koos maailma ülbemate ja kasvatumate harimatu ametnike massiga EAS'ist tuleks kõik esimesest kooseisust saati vangi ära viia, siin ei ole isegi midagi arutada üldse tuhandeid ja tuhandeid fakte sadade ja sadade varastatud miljonite eest maksumaksja taskust.

Hr.Hõbemägi miks teie saates viibivad harimatud propaganda töötajad, kes ei tunne Eesti riigi seaduseid ning kes ilmselgelt kas töötab kurjategijatega ühes paadis või on lihtsalt nii pidurdamatult täiesti rumal, et tema asi ei ole mitte iial mitte kuskil eetris mitte midagi üldse kunagi arutada.

Anonüümne ütles ...

Reformlase parim taktika on hoiduda sisu arutamisest ja väita, et asi on poliitiline.

Anonüümne ütles ...

tore mokalaat täna.... Muide, maailm tunneb sellist kuritegelikku nähtust nimega kleptokraatia, inglise keeles asjalikumalt: https://en.wikipedia.org/wiki/Kleptocracy Hämmastav, kui hale arvamus on stuudios vaesekesest THI-st, kes on laialt ja mugavalt meie kulul elanud juba ajast, mil ta oli välisminister ja lasi kinni maksta kallist korterit oma eelmise naistevahetuse ajal. Nõunik nimetas meedias THId nüüd eraisikuks - tavaline lihtsurelik, kellele peaksid kehtima samad seadused kui meile teistelegi.

Pihlaka Talu ütles ...

Kes see tola teil seal on. kes sulist presidenti kaitseb? Häbi Kuku raadiole.

Anonüümne ütles ...

Astoki sünade järgi on olemas pööbel, keda pole põhjust isegi tähele panna ja siis aristokraadid, kelleks ta ka ennast peab - teisesõnaga moraalne värdjas!

Kaupo ütles ...

Ilmselt soovis Hr. Astok öelda U.Palo kohta praamidraamamama aga ... ei julgenud ja ütles praamidraama kuninganna.

Kaupo ütles ...

Huvitav küll, ühtegi väiksema sordi probleemi ei tohikski ühe saates osaleja juttu kuulates üles tõsta ega ka lahendada - kuna leidub suuremaid!
Hallo! Elu koosnebki suurest hulgast väikestest küsimustest, mis tuleb lahendada kuna kogumina moodustavad need suure probleemi.
Iga ebameeldiva teema saab tappa reformioravkondlikul moel kuna alati on mingid hulga tähtsamad asjad, millega tuleb tegeleda.