19 november, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Hannes Astok

Täna saates:
Mis ühendab uut koalitsiooni?
Tulekul on uus valitsus - uued ministrid.
Maksupoliitika ja valitsuse programm - kui reaalne see kõik on?
EASi tegevjuht Hanno Tomberg sai ametist vabaks.
Riigifirmade saatmine börsile - on see mõttekas?
ERR käis lisaraha küsimas, et areneda. Kuhu areneda? Kas palgatõstmine on arendus?
Sõjalaeva meeskond tegeles salakaubaveoga.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hannes Astok, kas kõikidel reformaritel on nüüd kõht lahti?

Anonüümne ütles ...

Kas maksuameti eelotsused on usaldusväärsed, kas EASi otsused peavad, kas kodanik võib uskuda riigi lubadusi tulevikus? Või võib riik kokku lepitut oma suva järgi aastaid hiljem muuta?

Anonüümne ütles ...

Hr Astok
Proovige saates lähtuda loogikast aga mitte oma poliitilistest eelistustest

Anonüümne ütles ...

Kas tsinovnik Tomberg ei peagi millegi eest vatutama sellepärast, et ta on endine ajakirjanik?? See, kuidas mõned ajakirjanikud on asunud ringkaitsesse on tülgastav- eriti ebameeldiv näide selles osas oli seltsimees Kuusk AK-s. Väga hea , et maksumaksja enam Tombergi ülal ei pea pidama. Millal vastutab oma tegude eest Maria Alajõe????Kuidas saab nii rumal tüüp olla Riigikogu kantselei direktor. See ju diskrediteerib nii Riigikogu kui ka Eetsi Vabariigi mainet.

Anonüümne ütles ...

Vau! Vaatasin, et missugune on selle kitsekasvataja haridus. Narr lugu küll, et maaelu sobib juhtima noor mees, kelle haridus piirdub Olustvere tehnikumi kaugõppega....

Anonüümne ütles ...

Martin Repinski siseneb tõsisesse huvide konflikti - ta hakkab välja andma otsetoetuste ja investeeringutoetuste määruseid, millest ta ise on otsene kasusaaja. Neinar Seli sai analoogses asjas kriminaalasja (toimingupiirangu rikkumine).

Anonüümne ütles ...

Eestis esmaregistreeritud autod, mitte ainult uued autod, pidid maksu alla minema.

Anonüümne ütles ...

Astok täna kohal. Seepärast palun kindlasti käsitleda Tartu teedeehittust, kus Kastani tänaval juba viimane kuu aega pannakse maha uudset asfaldisegu mille põhikomponendid on asfalt, lumi ja puulehed. Ülikooli raamatukogu remont on ka linnavalitsuse "kõva töö"

Anonüümne ütles ...

Astokile on minu poolt selline vihje, et enne mikrofoni juurde minekut peaks vaatama peeglisse ja võtma peas nokatsi, millel on suurelt kirjutatud reform. Parem oleks see londu jätta lihtsalt saatesse kutsumata! Hullem saatekülaline võiks olla vaid paris.

Anonüümne ütles ...

Ole nüüd! :D
Kuula järelkuulamisest tänast Rahva teenrid!!!!
Need lontrused kameeleonid peaks kuulama oma kuu aja taguseid saateid, kus vihast vahutades
sõimatakse kesikuid ja üldse opositsiooni, Trumpi ka muidugi jne. jms.
Aga täna! Nad vist olid meeletesegaduses ja kohutavast masendusest segi ajanud erakondade nimed! Milline kiidulaul kesikutele! Isegi reffid pole vist säärastkuulnud oma aadressil.
Ja kõige suurem oodide esitaja oligi... Paris! :)
Asja rikkus ainult ära see poolearuline labane turumutt, kes sõimas ikka Trumpi pannes talle lausa ametliku diagnoosi. Huvitav, kas meie valitsus ei karda ka sedasi meie riigi mainet kahjustada, suhteid USA-ga lõplikult rikkuda ja jäädagi vajalikust kaitsest ilma. Ei tea, mis see suurusehullustuses mutt küll mõtleb?!? Et USA kodanike silmad avanevad ja nad saavad aru,et nad tõepoolest ongi hullumeelsed ja lähevad vabatahtlikult kähku ravile, Trumpi muidugi panevad vangi ja küsivad ruttu siit kääbusriigist nõu, keda ja kuidas pukki
JÕUGA PANNA, eks ikka nii nagu käib meie demokraatia...:)

Anonüümne ütles ...

Kle kulla 19 november, 2016 12:35,
uuri ka Taavikese, Tsahkna jne. jne. tüüpide haridust.
Pole midagi hõisata juuu

Anonüümne ütles ...

"Limonaadimaks" on väga asjalik. Minge suvalisse kooli ja vaadake, mis toimub. Lapsed ei mugi eales samas koguses koogisuhkrut sisse, aga gaseeritud tihti värvainetest tuubil jookide paha mõju kohta on andmeid juba üsna konkreetselt, nt http://www.telegraph.co.uk/news/health/11745806/Remove-sugary-drinks-from-childrens-diets-health-officials-say.html

Anonüümne ütles ...

Mida hullud siin Onaanias küll elavad!!!? :(
Panete 30 senti liitrile limonaadile otsa ja õnn meie õuel, kohe hakkavad tatikad vähem limonaadi jooma!!!? :D
Parem küsiks, kuhu see laekuv suurtulu hakkab laekuma. Hanso siin käib Kanada ja Prantsusmaa sõjardeid juurdetroomas koos tankide ja muu "moodsa" varustusega.Neid vaja jahh nii ülal pidada kui lõbustada.
Kesikud ka Ratasega eesotsas muudkui iga päev hõiskavad kohutavast vene ohust.Varem olid suured rahuvõitlejad, nüüd kõik sihukesed sõjardid, et anna olla.
Aga näe, astmelist tulumaksu ei taha! Vaestele 60 € lõugade vahele nagu taevamanna,täna Hanso ja Samost rääkisid, et sellise palgatõusu pärast enam MITTE KEEGI Soome ei lähe, hoopis tagasi tulevad! :D
Aga rikkad juba kräunuvad oma 30 € pärast, see kahjustab investeerimisvõimet! :D
Tsirkust kuhjaga, aga PERSOONID ju ikka samad kamandavad ja igasugu tarakanid nagu
Laar, Sildam , Hänni, Iva jms. jälle urgudest piruka juurde ronimas.