26 november, 2016

Keskpäevatunni stuudios on Priit Hõbemägi ja Mart Luik.

Tänases Keskpäevatunnis:
Uus valitsus astus ametisse, mida me neilt võime oodata?
Kelle käes on valitsuses tegelikult jäme ots? Mida kavatseb Savisaar?
Kas uus valitsus on riigikukutajate valitsus? Jürgen Ligi arvates on...
No Martin Repinski, Mihhail Stalnuhhin - mis mehed, mida teevad?
Õlleaktsiisi tõstmine - millega see lõpeb?
Ärma talu saaga ei lõpe ega lõpe..

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas stuudiosse kutsuti kitsed või lambad?

kkrahv ütles ...

IRL-i ju pole enam, on Isamaa?! :). Tsahkna pole enam ammu IRL-i nimetanud.

Anonüümne ütles ...

uuriv ajakirjandus - ammu oleks aeg avalikkust tutvustada, mis ainetes ja missuguste tulemustega on teinud värske minister riigieksamid, mis tõestaksid tema keskhariduse olemasolu. Ilma riigieksamite sooritamiseta ju seda ei ole. Põhihariduse baasil läks ta ida-Viru kutsekasse, seal on ise öelnud, et vähemalt lõpuosa teinud kaugõppes, riigieksamitest ei sõnagi: http://www.ivkhk.ee/fileadmin/pics/muu/pohajaleht.pdf Olustveres sai ta põllumajandusspetsialistiks, kui läbis ühetalvise sessioonõppe (=kaugõppe täiendkoolitus), kuuldavasti selle: http://www.olustvere.edu.ee/wordpress/?page_id=499 Vikipeediasse on mõni päev tagasi tekitatud teave mingitest õpingutest Mainori kõrgkoolis, kuid - ka seal saab käia tasulistel kaugõppekursustel, mis ei anna kõrgharidust keskharidust ka mitte: https://www.eek.ee/avatud/ (rääkimata sellest, et Vikipeedia on vabalt täiendatav) Narr lugu küll, kui põhiharidusega inimene on pandud juhtima olulist laia valdkonna minsiteeriumi, kus temale alluvad madalamapalgalised inimesed peavad olema oluliselt kõrgema haridus-töökogemustasemega! Ja - peaminister vaid vestleb, korduvalt..... (ja seda "kuulsat" kitsekasvatustki peavad vist pigem teised pereliikmed)

Anonüümne ütles ...

võiks mõelda uee leivateenimise peale, igav hakkab, üks ja sama jutt

Anonüümne ütles ...

Kui Keskerakond on olnud aastaid Tallinnas võimus siis enamus ametnike on keskerakondliku taustaga.
Sama Reformiga kelle taustaga ametnikud istuvad Toompial kantseleides ja annavad uuele valitsusliidule "head" nõu, et see vanker kiiresti kraavi ajada.

Anonüümne ütles ...

saade algas laheda "püha öö" määgimisega, kustkohast seda lugu leida?

Anonüümne ütles ...

Paistab, et Repinskil on ikkagi 600 kitse, 50 Eestis ja ülejäänud Hollandis. Nii lihtne see ongi.

Anonüümne ütles ...

oot - MISSUGUSEL Eesti Vabariigi ministril piirdub haridus kutseõppe, täiendkoolituse kursusega ja põhiharidusega?!? Et ei ole isegi keskharidst tõendavat dokumenti? Maaeluministeeriumi valdkondadega saab tutvuda näiteks siit: http://www.agri.ee/ Ja sea praegust valitsust olevat kokku pandud juba enne kui praegusele umbusaldusta hakati avaldama, seega aega on olnud taustauuringuteks küll ja rohkem, miskipärast aga mitte midagi ei toimu.... Nagu olekski see valitsus kokku pandud justnimelt selleks, et nad kiiresti saaksid iga ihuliikme külge panged ja selle kolinaga kaoksid (vähemalt) mõneks ajaks tegevpoliitikast....

Anonüümne ütles ...

Määgimine on Youtubest, üks Norra kitseansambel laulab- "Goats singing Christmas carols.

Anonüümne ütles ...

aitäh vastamast, väga vinged jõululood