29 oktoober, 2016

Täna Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ignar Fjuk ja Mart Luik

Keskpäevatunni vôimalikud teemad:
RKAS on raiskaja - Riigikontrolli raport näitab, et riigi kinnisvara koondamine ühte üksusesse ei ole andnud oodatud tulemusi.
Keskerakonna esimehekandidaadid, kas olete volikoguks valmis? Jah, alati valmis!
Tsahkna vôttis 70 aastaselt pensionile mineku piiri maha.
Ärma talu kulud otsustati valitsuses jätkuvalt katta.
Edward Lucas imestab Ilvese kottimise üle.
Liiklusraevus kurikamees.
Koolinoorte surmasôit 150 km/h.
Pagulaste korterihange.

12 kommentaari:

kirjasaatja ütles ...

Kusjuures huvitav on, et opositsioon nii vähe Riigikontrolli auditeid kasutab oma tegevuses

Unknown ütles ...

tere mäletan teie saatest vahetult peale kinnisvara AS loomist ühte repliiki, kus keegl tollastest saatejuhtidest ütles selle kohta, et vastloodud AS juhid paluvad ,et "meie igapäevane miljon anna mulle ka tänapäev"... või midagi taolist. Minu komplimendid teie ettenägelikkuse osas...

Anonüümne ütles ...

Oh püha müristus, kus talina tv püsikunde tormas kesikuid kaitsma

Anonüümne ütles ...

"omg" on olla professionaalne mees!

Anonüümne ütles ...

Edward Lucas oleks võinud oma sõnumi esitada lühidalt ja selgelt
Proslo zima,
nastalo leto
Spasibo Ilvesu
za eto

Anonüümne ütles ...

Hr. Fjuk
Võiksite vähem sõna võtta president ilvese aadressil. Pätt jääb pätiks ja see, kes teda kaitseb on samasugune suli.

Anonüümne ütles ...

Fjukile vana ajakirjandust suts: http://www.ohtuleht.ee/267678/merry-bullock-olulisim-parand-toomaselt-peale-laste-oli-see-et-ta-toi-mind-eestisse Tsitaat sealt: "Suurem skandaal tõusis 1998, kui selgus, et välisminister laseb maksumaksja taskust kinni maksta oma ametikorteri 20 000 krooni suurust üüri ja elab ise hoopis armukese juures. Ametikorter oli peavarjuks mahajäetud naisele-lastele." Ajalugu kordub farsina ja kui meedia on olnud varasemalt tagasihoidlikum, ei tähenda see seda, et midagi tegelikult ka ei toimunud ja THI ise midagi ei teadnud.... Me kõik mäletame, kuidas Vilja lindistas, nüüd siis Evelin tegi Ärma-tehinguid ja mehed olid sel ajal puu otsas.... Jajah, muidugi!

Anonüümne ütles ...

Hõbemägil õigus (Ilvese teema) - nõme ülbitsemine. Väärikuse puudumine.

Anonüümne ütles ...

RKAS osa kohta saan öelda praktilise poole pealt, ise ühes sellises ülevõetud asutuses töötades, et meie punnisime vastu, kuni suutsime. Jõuga võeti üle. Kokkuhoid oli koristajate ja töömehe koht, neid väikesepalgalisi korralikke tööinimesi nutame siiani taga.
Kulud on kasvanud tohutult. Õnneks on maja veel alles.

Anonüümne ütles ...

Võtaks vahelduseks üles ka Rüütli kulud, rääkimata Ingrid Ruus-Rüütli omadest.
Presidendiks oleku ajal lasi ta oma tütrel elada Paslepa residentsis - see oli toona veel presidendi residents - kas tütar ka midagi maksis?
Mul oleks hea meel, kui Ilvesega seoses tuleks ilmsiks ka tema eelkäijate minu meelest liialt helded hüvitised.
Hõbemägi on vist õppejõud.
Kas just tema ei peaks õhutama oma üliõpilasi uurima laiemat perspektiivi. kas just tema ei peaks selgitama oma üliõpilastele, et selmet üht inimest mutta tampida, sest see on ju praegu nii populaarne (Hõbemägi võrdub minu jaoks Helmedega, täpselt samasugune populism), võiks vaadata, mis on süsteemis valesti. Ja osutada, et sellest süsteemist on kasu saanud ka teised peale praeguse peksupoisi, kes peaksid oma hüved tagasi maksma, või kuidas?

Anonüümne ütles ...

Hõbemägi võiks osta gloobuse ja teha selgeks kus asub Merivälja ja kus asub Pirita. Ning siis pärast 3 tunnist mõtlemist aru saada kus elas Valter Ojakäär. Vt. viimane EEkspress!

Anonüümne ütles ...

Mitte kommentaar vaid ettepanek. Äkki oleks võimalik lisada podcastidele ka mingi isikupärane "artwork" ? See puudub ka muudel KUKU raadio podcastudel.