23 juuli, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ignar Fjuk ja Mart Luik

Tänased teemad, lootuses:
Firmaautode maksustamise uus kava - seekord kleebistega.
Yana Toomi külaskäik diktaator Assadi juurde - järelkajad.
Eestlased Nizzas - surm saabub võõrsil.
Maailma on muutunud pööraseks - äsja oli Brexit,
Olümpiamängud Rios algavad ilma Venemaa kergejõustiklasteta. Putin tahab teha vene oma dopinguvastase organisatsiooni. Kes aga seda maailmas tunnustab?
Ragnar Klavan pääses Liverpooli meeskonda.
Eesti eesistumine Euroopa Liidus muutub varasemaks. On sellest üldse midagi? Mis selle asja mõte on?
Presidenditrall venib nagu tigu mööda märga palki - Kallas, Kaljurand jt.
USA presidendikandidaat Donald Trump ütles, et NATO ei pruugi Eestile appi tulla.
Alkoholiaktsiisi tõstmine Eestis tõi kaasa alkoholi ostmise Lätist.

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Piirid kinni ja tulevikus ei ole selliseid Tuneeslasi, Afgaane...

Anonüümne ütles ...

Vastutustundetu on tuua paralleeli paski terroristidega. Et siis piiride sulgemine ei anna midagi. See aasta on juba veerand miljoni juurde tulnud.

Anonüümne ütles ...

Liberaalid ei pakugi lahendusi

Anonüümne ütles ...

Rünnakute vastu ei saa - aga sõjaõhinas meediat ju ometi võiks? Igas uudistesaates kõneleb keegi, et "mis siis, kui..." (tavaliselt Venemaa ründab). Ja keegi ei mõtle, et see võiks inimesi tõsiselt depresseerida, nagu näiteks oma eaka isa puhul näen. Neid ju on veel küll, kes tegelikke õudusi mäletavad.

Anonüümne ütles ...

Nad on araablased, kes on pettunud Euroopas, ja selat ka reaktsioon.

Anonüümne ütles ...

Terrorism ei ole ainult usuhulludega seotud ja kuna mälu kipub lühike olema (kui kõigest üldse räägitigi), siis näiteks üks kokkuvõte: http://www.datagraver.com/case/people-killed-by-terrorism-per-year-in-western-europe-1970-2015 Ja mitte ammu näitas Soome YLE1 Prisma sarjas dokumentaali: https://www.youtube.com/watch?v=7Ha34Vu1zZo alates 27:45 - näitab, kui juhuslik on terroristide ennetav tabamine reaalselt...

Anonüümne ütles ...

Me kõik teame, mis on praeguse olukorra põhjus: aastakümnete pikkune inimeste sissetoomine Aafrikast ja Lähis-Idast. Praegused rünnakud, ebastabiilsus ja üldine hirmuõhkkond on selle protsessi tulemus. Prantsusmaa luurejuht ootab kodusõda ja Saksamaa inimestest 2/3 on igasuguse usalduse riigi vastu kaotanud: poed on kõikidest relvadest tühjaks ostetud, alates pipragaasist kuni revolvriteni. Räägime asjadest õigete nimedega.

Anonüümne ütles ...

Selline sallimise ja udutamise retoorika sünnitabki äärmuslust.

Kaido ütles ...

No seal on ilmselget šõu elemendid. Ma pole spetsialist, aga alustada riigipöörest reede õhtul kell 23 ei ole ju mõistlik

Anonüümne ütles ...

Appi, kui õudne on seda kokutamist, mämmutamist ja eeee-tamist kuulata!
No tõesti,lausa segab hullupööra kuulamist!
Härra Fjuk, tehke endaga midagi või võtke pikem paus enda ravimiseks!
Olen tähele pannud, et see kokutamine ja sülje luristamine omane just refilikule mõtteviisile ja hoiakule ning ülbele valetamisele. No ehe näide Rannamäe, õudus kuubis! Täna kiskus härra Luik kah end reetma... :(

Anonüümne ütles ...

A kust sa siis varastad, kui mitte riigiettevõttest. Eraettevõtja ei luba ju

Unknown ütles ...

Saade muutub järjest lamedamaks... saates osalejad kiirgavad eneseimetlusest, neil on sellised naljad mis neile endile muidugi väga naljakad on, kuid kas tegemist on naljasaate vöi olukorda riigis analüüsiva saatega? Vöi on olukord Eesti riigis saates osalejate jaoks äärmiselt naljakas? Julgen soovitada saates oslevatele koomikutele vana töde - parim naljamees ei naera ise oma naljade üle.
Tundes neid saates osalevaid koomikuid, vöib kinnel olla, et Keskpäevatund Kukuga muutub järjest nömedamaks. Tuleb leida uus info- ja analüüsiallikas.