28 mai, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Indrek Tarand ja Mart Luik

Tänases keskpäevatunnis tuleb palju juttu tegelastest, kes maksumaksja raha oma taskusse topivad. Mõned on neist juba varem tuntud, nüüd on lisandunud endine tartu aselinnapea ja sotside erakonna aseesimees Kajar Lember, kes sai kahtlustuse suurejoonelises rahade väljapetmise skeemis. Uus aseesimees Rainer Vakra asus aga kohe EKREt sõimama.
Naljakaid lugusid sünnib ka - selgus, et Edgar Savisaare talumajanduses eest maksavad arveid keskerakonna naised Monika Batrakova ja Siret Kotka. Armastus on pime!
Riigikontroll avaldas aruande Estonian Airi kohta. Tulemused on hävitavad asjaosalistele, aga impeeriumi, st riigiametnike vastulöök saabus minutitega.
Ikka veel otsitakse Eesti märki, isegi välismaaL, TASUTA JA VABATAHTLIKULT.
Kas NATO dokumente töötlev siseministeeriumi ametnik tohib omada osalust Panama firmas, mille tegelikke omanikke ei ole teada.
Nädal pole raisku läinud, juurde sigines veel üks presidendikandidaat - Eiki Nestor.

4 kommentaari:

mull ütles ...

Kas tarandil ikka on õiges saates? Küsimus ka Indrekule - mitmele konservatiivse mõttemalliga kodanikule on ta kuuli pähe kihutanud ja kui mitut inimest on ta põlema pannud? Ootaks presitendi kandidaadilt vastust!

Anonüümne ütles ...

Savisaar tõmbab otsi kokku. Neljapäeva õhtul kesktelevisioonis tehtud saade Simsoniga oli ikka päris uus tase. Seal esitati Simsonile palve hoida erakonda koos. Julgeti avaldada intervjuu tänavaküsitlusest, kus öeldi et Savisaar on autoritaarne jne. Vahepeale ka mõni teravam küsimus, aga üldine toon oli selline lepitust otsiv.
Võib ilmselt öelda, et Hitler kaput.

Anonüümne ütles ...

Kuulge mehed. Üks teist on meediaettevõtja, teisel peaks olema kodust kaasas korralik eesti keel ja kolmas julgeb end isegi meediaõppejõuks nimetada aga üks pidev eesti keele solkimine käib. Mingid diilid ja keissid kogu aeg. Te võite ju õllelauas sellist lobjakalikku eesti keele viljelemist harrastada aga hoidke eeter puhas

Anonüümne ütles ...

mitte ainult aiaiai-Panama, vaid - kes olid need valijad, kellega kohtusid blond preili ja E.S.maksuparadiisis Gibraltaril....