19 märts, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Hannes Astok

EOK juhi kandidaatide valimine - pettumus või õnnestumine?
Euroopa Komisjoni selgitused Estonian Airi riigiabi kohta on karm, peagi on tulemas veel riigikontroll aruanne tuleb ka. Mis saab selle taustal Juhan Partsi kandidatuurist Euroopa kontrollikotta?
Savisaar käis Moskvas, lisandus uus süüdistus, mis saab edasi?
EL ja Tüergi jõudsid kokkuleppele. Eestis tehakse Tara tehakse ka idapiirile. Kas tõesti Eesti vastu kasutatakse Venemaa poolt migratsioonirelva?

17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Illegaalse ränne muudetakse nüüd legaalseks rändeks Euroopa moodi

Anonüümne ütles ...

Tara Eesti-Vene piiri peale.
Kui samasuguse tiheda tara ehitavad ka lätlased, siis kaob ära SUURESTI seakatkuga nakatumise oht, marutõve levimise oht jne. Suured loomad ei hakka üle piiri siis venemaalt siia tulema.
Seega on see positiivne.

Anonüümne ütles ...

Olümpiakomitee esimees peab meeldima? Kuidas siis see eelmine reformierakonna paks kriminaalne peletis sinna pääses?

Anonüümne ütles ...

Veel peksmise kohta Tartus. Kiitus Priidule kodaniku- ja ajakirjanikujulguse eest. Pole just tavaline, et hüljatakse kas või ajutiselt materiaalse huvi printsiibid ja asutakse tõe ja õigluse kaitsele. Jõudu Priit! Kuid. Tulin vastu Sinu soovile ja jagasin sinu blogiartiklit FB-s, sain kahjuks vastutasuks oma kontole seda blokeeriva spämmi. Pole eales midagi niisugust juhtunud. Kuidas niisugust asja korralsatakse? Pole varem jaganud, pole ka midagi niisugust varem juhtunud.
Viha kohta ütleksin nii, et ise vihastan harva, aga kindlasti siis, kui mind püütakse ilmselgelt ja teadlikult lollitada, peedistada. Kui seda teeb kellegi lõa või toidukorvi otsas rippuv ajakirjanik, siis järsku siit tulebki otsida rahva viha põhjust.

Anonüümne ütles ...

Kas EOK on Pirita teel? Huvitav, huvitav!

Anonüümne ütles ...

http://ekre.ee/wp-content/uploads/2015/07/EKRE-PROGRAMM-KONSERVATIIVNE-PROGRAMM.pdf

Anonüümne ütles ...

See on loomulik, et riigireeturid kardavad EKRE pealetulekut.

kaidoruuder ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

Luik ja Astok on kindlalt lobistid, aga mitte eriti head sellised. Ma neid ei palkaks oma rida ajama

Anonüümne ütles ...

Saatejuhtidele meeldetuletuseks.
Kui neeger või islamifanaatik vägistab valge naise või lapse, siis reeglina keelatakse sellise info avaldamine, meenutades Saksamaa, Rootsi ja Soome politseinikelt saadud ülestunnistusi.

Anonüümne ütles ...

Mart on ikka täitsa sooda. Tule välja oma autost ja sõida trolliga Akadeemia teelt Kaubamajja. Ja ütle siis mulle, et pagulasi pole siin.

Anonüümne ütles ...

Kurja küll Hõbemägi ongi hea ajakirjanik. Nii neutraalseid ja int. mõtteavaldusi ei tule Eesti meediast just piisavalt tihti.
See Sõõruka EOK pres. valimise mõtteavaldus oli hea ja tekitas mõtte, et ju ta ikka valitaksegi. Sõõrukal ei ole miski probleem lubada pooltele +1 alaliidule, "kui võidan, kohe 10000€ arvele" ja ülejäänu eest hoolitsevad juba alaliidud ise.

Anonüümne ütles ...

Meil oli külas Soomest pagulaste eestkõneleja, kes tuli siia jagama häid kogemusi ja üks neist oli tõesti
PAGULASTE PAIGUTAMINE ÜKSIKUTE VANAINIMESTE JUURDE ELAMA JA HOOLDAMA!!! Seda võis näha Eesti televisioonis!!!
Rahva Teenrites üks ajakirjanike häbiplekk Heidit Kaio LAUSA VALETAS INIMESTELE NÄKKU, et Savisaar on kätte saanud süüdistused!!! Hea, et teie siin lubate seda mõne kuu pärast... :D
Hea, et te enam ei karju, et pagulasi pole ja ei tulegi! Aga lõpetage see HIRMUST jutt.
Küsige seda sihukeste müüdavate "näitlejate" käest nagu Evelin Võigemast, Märt Avandi, Yoko Alender, Marianne Mikko, Maire Aunaste, perekond Kersna jms. saast.
Mis hirmust ja mustadest me räägime??
MEIE EI SOOVI SIIA ÜLALPIDAMISEKS VÕÕRAID! Meil omad lapsed ja vanakesed virelevad.Majandust pole ollagi, kust need hiigelsummad "aitamiseks" võetakse?

Anonüümne ütles ...

Teadmiseks kukkujatele: imestlesite ühe küsitluse tulemuste üle - vanadaam kartis, et pagulasi hakatakse (ehk) paigutama üksielavate eakate juurde. Teie väitel kuulujutt ja kes neid levitab? See konkreetne kuulujutt on pärit Postimehele kirjutajate rubriigist - seal tehti just nimelt selline ettepanek! Nii et vanadaami ärgem süüdistagem tema hirmude pärast!

Anonüümne ütles ...

Tere

Olen pikaajaline saatekuulaja olnud. Küll mitte päris algusaegadest saati, vanust lihtsalt polnud tol ajal nii palju, et oleks selliste saadete vastu huvi tundud. Küll olen, aga kuulanud kõiki saateid tagantjärgi, mis arhiivist saadaval on. Põhjus väga lihtne. Alates keskkooli ajast tekkis sügav huvi ühiskonda puudutavate teemade vastu. Väga põnev oli kuulata millised jutuained Eestis valitsesid sel ajal, kui mina veel hoovis palli taga ajasin. Ülikooli ajal astusin ka Eesti ühte, enda sõnade kohaselt, liberaalsesse erakonda. Elu jooksul olen läbi käinud igasugu rassidesse kuuluvate inimestega ja mõnega isegi kätt surunud. Mitte, et see minu arvamust kaalukamaks peaks tegema, lihtsalt full disclosure nagu praegu moodne öelda on.
Aasta tagasi kuulasin raadiost ja jälgisin telest pea kõiki päevakajalisi saateid. Praeguseks hetkeks pean kurbusega nentima, et peale Keskpäevatunni olen praktiliselt lõpetanud vastavate saadete tarbimise. Koos sellega on vähenenud huvi Eesti ajakirjanduses pakutava suhtes ning olen selle endale asendanud ingliskeelsete samaväärsete meediumitega.
Põhjus, miks ma olen ennast Eesti massimeediast väljalülitanud ,on väga lihtne. Ma ei suuda enam elada vales. Kujutan ette, et seda sama pidid tundma need inimesed, kes olid sunnitud elama nõukogude liidu okupatsiooni all. Saan aru, et võrdlus võib tunduda kohatuna, aga ajend, mis mind sundis seda kommentaari kirjutama oli saates kõlanud ütlus: “kui 44ndal aastal siit Rootsi mindi oli see kellegi jaoks ka suur bisniss” Ei suuda enam vahet teha, kas tegemist on kohatu naljaga või “need inimesed” tõesti juba mõtlevad niimoodi. Aasta tagasi võtsin ma seda veel seda naljaga pooleks kui neid teisi inimesi(k.a. mind), kes siia sundpagulasi ei taha, nimetati putinistideks, trollideks, lihtsalt tagurlasteks või veel hullemate nimetustega. Aga teatud aja pärast tekkisid mul juba skisofreeniline olukord, kus peale saadete lõppu või artikli lugemist pidin peeglist järgi vaatama, et ega mulle vahepeal ei ole kasvanud trolli nina ette ja passist järgi kontrollima, et olen ikka 1990ndal aastal sündinud eestlane. Poliitikute kõnedest kõnedesse, “arvamusliidrite” manitsustest manitsusteni, ainult üks ja see sama jutt. Teistimõtlejate halvustamine. Lõpuks tundus see kõik minu jaoks liig.
Inimlik on aidata neid, kes on hätta sattunud ja kui tsiviilelanikond põgeneb sõjaohu eest tuleb neid ka aidata, aga need, kes Euroopa Liidus on asüüli palunud ei koosne suuremas osast süürialastest, isegi pooled neist ei ole sealt maalt pärit( http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Asylum_quarterly_report ). Lisaks sellele on ajakirjanudslikud eksperimendid tõestanud, et Süüria valepassi hankimine Türgist ja sellega Euroopasse tulemine ning asüülitaotlemine ei ole keeruline. Rääkimata sellest, kas tõelisele sõjapõgenikule on suurimaks mureks valida asüülitaotlemiseks riiki või peaks esmane probleem olema ikkagi saada peakohale katus ja lauale söök. Suur bisness tõepoolest.
Aina rohkem välismaist ajakirjandust jälginuna, nii vasak- kui parempoolset ehk eesti keeles tõe- ja valeajakirjandust, peab tunnistama, et pooltõdede rääkimine ei piirdu ainult rändekriisi kajastamisega. See kehtib samamoodi ka teiste maade valimiste, poliitika, majanduse ja paljude teiste teemade kohta. Üks näide on Poola. Kajastati uue konservaatidest koosneva valitsuse vastate miitinguid, kus osales ehk paarsada inimest. Rahvaenamuse poolt valitud juhtkonna pooldavaid tänavamarsid jääti kahjuks kajastamata. Rahvahulkade mitme saja kordsest vahe pole samuti oluline. https://www.youtube.com/watch?v=isFt_OuOONc

Anonüümne ütles ...

Poliitikud, “arvamusliidrid” ja ajakirjanikunud võiksid endalt küsida: “Miks suurem osa kommentaare, plussid ja miinused uudiste all ei lähe kokku nende poolt avaldatud arvamuste ja uudistega?” Vastus ilmselt koosneks kolmest osast: vähene informatsioon, erakonda trollid ja putinistid. Esimese osa suhtes julgeks ma hoopis vastupidist väita, inimestel on tänu internetile rohkem informatsiooni kui uudistes kajastatakse. Erakonda trollid on tähelepanelikumale lugejale kergesti välja sõelutavad ja kremli trollidega ei satu kokku ainult Eesti kommentaariumites, aga ka välismaistes väljaannetes. Need kolm osa on kokkusurutud ühte kommentaariumisse. Delfi kommentaarium on teatavasti sitamaja sein, aga postimehe identifitseeritud kommentaarid ei ole muutunud vähem kriitilisemaks kui olid enne 1. veebruari.
Uudiste kajastamine on aina rohkem rootsistumas ja mul on sellest siiralt kahju. Riigi raadiojaamu on juba võimatu kuulata, kui ei ole kuulajana informatsioonivälja piiranud enda jaoks paberlehtede ja riigitelevisiooni vaatamisega. Kurbusega peab nentima, et ka postimehe raadiojaama saate Keskpäevatund on kammitsasse pandud. Arvamust ei tasu avaldada, sest feministid võivad saada vihaseks. Silme ette rullub lahti millegipärast Rootsi.
Panen oma pika tiraadi lõppu ka ühe video https://www.youtube.com/watch?v=42jpuXJPk0w
(Igaks juhuks pealkiri kah kui video maha võetakse Migrants Attack 60 Minutes Crew In Sweden)
Mind isiklikult paneb see video küll muretsema ja mõtlema, mis võiks saada Eestist tulevikus kui valiksime endale Rootsi tee.

Tahaks millestki positiivsemast kirjutada, aga selle töö teevad ära ajakirjanike usinad näpud.
Anonüümne raadio kuulaja, nagu me kõik seda teispool kõlarit oleme

Anonüümne ütles ...

Oleks võimalik kuidagi saatejuhte vahetada? Sellist Brüsseliöökullide laulu on vastik kuulata.