05 märts, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Hannes Astok

Pagulasteema Bangladeshi tudengitest kuni viisaprobleemideni.
Rahakülvamine Ida-Virumaal.
Riigihangetega susserdatakse jätkuvalt.
EKRE ei taha valimisuuringute avaldamist enne valimisi.
Riigireform sai kehva hinde.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lugupeetud jutupaunikud, visake pilk korraks statistikaameti lehele ja siis sooviks kuulda teie kommentaare just nende "rahvus teadmata" kontingendi massilise lisandumise kohta.
Link: https://www.stat.ee/34267
Lugupidamisega raadiokuulaja.

Anonüümne ütles ...

Alati kui keegi seostab oma luuletustes potentsiaalseid uusmigrante ja puuduolevaid spetsialiste oleks soovitav tuua kas või ükski näide sellest, et migrandid on selle probleemi kuskil maal nii öelda lahendanud. Soome kogemus: pärast 10 aastat on Lähis-ida migrantidest katkematult olnud töötud vähemalt pooled

Anonüümne ütles ...

Probleemiks pole ju mitte need pagulased, kes Eestisse seaduslikult tulevad, vaid illegaalsed massid. Just needsamad, kes jõuavad Ungarisse või koguni Prantsusmaale ja korraldavad mürgleid ja mässe ning sonivad inimõigustest, kui neid sealt Suurbritanniasse ei lasta. Isegi pagulaste suurim apologeet ja eesti rahva hurjutaja Ilves ei peaks vist loomulikuks, kui ükskõik milline kamp tuleb Ärma tallu ja teatab, et sõltumata kohalike ja omanike nõusolekust peab elupaiga saama just seal?

Anonüümne ütles ...

Juhime tähelepanu tööandja hr. Luik'ele, et O.Gross ei leia ventilatsioonitehnikut Eestist seepärast, et ta ei ole valmis selle töö eest väärilist palka maksma. Ja miks ei ole valmis maksma - sest vääriline palk ventilatsioonitehnikule vähendaks otseselt tema dividende, mida ta saab oma ettevõttest välja võtta!
Nii lihtne see ongi - ta poeg ei saaks Eesti liigas võibolla enam rallit sõita.
Kas Eesti Vabariik peab laskma immigrante nüüd sisse, et Gross ja muud tööandjat saaksid jätkata senist röövellikku elustiili ja ei peaks loobuma oma kallitest autodest - keda Te selle naiivse jutuga üritate lolliks teha, rääkides immigrantide kergemaast sisse lubamisest?
Jah, Te räägite seda praeguse röövkapitalistliku süsteemi säilimise toetuseks, aga selline süsteem ei kuulu humanistlikku maailma paraku ja tegelikult ka Eestisse mitte.

Uwe Riisenberg ütles ...

Tasuta saab eestikeelse õppekava järgi ülikoolis õppida täiskoormusega ehk täites 75–100% õppekavast õppeaasta kohta. Tallinna Ülikoolis osakoormusega studeerimisel tuleb üliõpilasena, kes peab läbima õppekavast vähemalt 50% õppeaasta kohta, või avatud ülikooli õppijana maksta õppeteenustasu.

virve rüüt ütles ...

Postimees ei lase ka ID-kaardiga kommenteerida. Raivo Salumäe artikkel: "Kooseluseadus sooneutraalse kooselu ideega on üheselt suunatud sugude tasalülitamisele."
Minu kommentaar: Jah, ja seda võiks eksperimendina praktiseerida juhul, kui ühiskond koosneks ainult täiskasvanutest, kes ühtlasi jäävad viimasteks. Kuni ühiskonna üks peaülesandeid on oma lapsed edukalt üles kasvatada, jääb läbi aegade ja sisuliselt kõigis maailma riikides praktiseeritav perekonna ja abielu põhisseaduse kaitse alla võtmine möödapääsmatult aktuaalseks.
EI LASTUD LÄBI. Postimees on niisiis totalitaristlik? Või mis arvate?

Anonüümne ütles ...

Super tähelepanu juhtimine hr. Hõbemäe poolt THI lõppematu Eesti rooskamise kohta!

Ja loomulikult saab tööandja Luik'elt ja valitsusparteilane Astok'ilt tulla ainult THI aastate pikkusi seisukohti toetavaid hüüatusi.

Anonüümne ütles ...

Õigesti märkisite, et küsitlusfirmad teavad kuidas küsivad, et saada soovitud tulemus. Küsitlusfirmad saavad teasu tellijalt. Nii ka küsitluse tulemus. Mängib rolli ka poliitilise mäng reeglistik mis sisse lülitatakse.
Vaadake rahva üldist meelsust kasvõi Postimehe gallupites kus vastajaid mimed tuhadned ja mitte ainult valikulised 700, nagu seda on küsitlusfirmade gallupites ja te näete, et tulemused einevad kardinaalselt küsitlusfirmade tulemustest.
Mis pagulaspoliitikasse puutub, siis siin on olukord käest lastud juba eos. Kui piiriületusel lastakse üle tulla kellel iganes (2015 vist 272 inimest kellest suur osa teadmata andmetega), siis ei ole kohane rahvale seletada, et riigil on kõik kontrolli alla ja hästi.
Grossi sugustele "ärimeestele": saed oksa millel istud.

Anonüümne ütles ...

Ütleme ausalt: ilma Hõbemäeta on Keskpäevatund nagu sebra ilma triipudeta

virve rüüt ütles ...

Palun, kas te täpsustaksite, millega on tegu, kas riigi haldusapadaadi reformiga maapiirkondades? Rõivas kordas veel eile üle, et põhiline eesmärk on parem TEENUSTE osutamine. Kui riik reformib riiklikku haldust ja teenuste osutamist, siis mis on sellel pistmist omavalitsuse kui põhiseadusliku institutsiooni reformiga? NEED ON KAKS ERI ASJA. Praegu kaotatakse maalt ära otsustusõiguslikud ja vastutuskohustuslikud subjektid. Juhin tähelepanu, et see on esmakordne Eesti enam kui tuhandeaastases ajaloos. Maa on alati olnud kaetud tiheda otsustusõiguslike ja vastutuskohustuslike subjektide, s.o. peremeeste, võrgustikuga - talud, vallad, kui soovite, siis sellisteks kujunesid nõukajal ka edukad ühismajandid - see on eestlasel geenides. Nüüd muudetakse kogu maaelanikkond, eriti tohutu hulk ääremaad, n.ö. teenindatavaks loomaaiaks. See on juba olemuslik muutus.

Anonüümne ütles ...

Hallo, ma ootan küll, et politsei täie tõsidusega metsaveomasinaid kontrollib. Ei ole meelest läinud õnnetus, kus kehvasti kinnitatud koormaga metsaveomasin koolilapsi sõidutanud bussiga kokku põrkas. Mart