27 veebruar, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Heldur Meerits ja Mart Luik

Täna saates:
Vabariigi aastapäeva tähistamine 24. veebruaril.
Presidendi ja kaitsejõudude juhataja kõned - mida me sellest arvame?
Kas taksojuhid Narvas peaksid saama erandi riigikeele oskamise osas?
Päästeameti ametnik mõnitas paraadi.
Milleks on Tallinkile vaja Eesti Gaasi?
Jordaania õliprojekti allahindlus.
Segadus Meegomäe endise lahingukooliga.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas Kuku ajakirjanikud ei "näe" samuti (nagu Vikerraadio Rahvateenrid), et Päästeamet teatas 1 päev enne Vabariigi aastapäeva uuest suurkoondamisest + reformist!

Kui Teile öeldakse ette, et saate peagi kinga, siis kas olete ikka roosad ja rõõsad edasi?

Anonüümne ütles ...

...targutajad saatejuhid-kas ka teate,kes on see päästja ja miks ta seda kõike välja ütles?See mees ei ütle lambist mitte midagi rühmapealikuna..inimesed on viimase piirini aetud ja seda tegi ta sihilikult,sest päästjaid varsti lihtsalt pole!

Anonüümne ütles ...

.. PÕHJAMAAD ON JU EESMÄRK!
Pistke pingviinid oma ilvest ise!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22305329.ab

Anonüümne ütles ...

Kuulge, kes need "päästeametnikud" teie arvates on, mingid kontorirotid või? Tegemist on PÄÄSTJATEGA, kes pole mingid tagumikku soojendavad "ametnikud" ja ronivad vajadusel ka teie pärast tulle.

Anonüümne ütles ...

Tallink ei osta Eesti Gaasi!!!
Ostab AS Infortar!!!

Pihlaka Talu ütles ...

Kindlasti on SS-laste lapselapsed põhjusega uhked oma vanaisade üle. Häbeneda on põhjust hävituspataljonlaste ja Eesti korpuse lastelastel. Kui minu isa oleks olnud vanem, oleks ta kindlasti olnud SS-is Eesti Leegionis, kus võitles ka tema vanem vend.

Anonüümne ütles ...

Lpg laevad ja Eesti gaas on ju hea komplekt

Anonüümne ütles ...

Järgnev on spekulatsioon:
Ehk siis Tallinki gaasil töötavad laevad hakkavad Eesti Gaasilt , ehk siis oma suuromaniku tütarfirmalt ostma vedelgaasi.
Kui Infortar ( = Eesti Gaas) gaasi hinna üles ajab oma tütarfirmale Tallinkile, võib ta läbi Eesti Gaasi saada tütrelt Tallinkilt kasumi just seda teed mööda kätte. Väikeaktsionärid kaotavad.

Peeter ütles ...

Võib olla peaks eksam olema sooritatud eesti keeles ja see ei kehti ainult Narva ja mitte ainult taksojuhtide kohta.Ehk siis kui 5 aasta pärast tuleb uus eksam sooritada,peavad ka eelmise eksami tulemused nii kaua kehtima.

virve rüüt ütles ...

Tänan väga mõistuse hääle eest! President järgis tõepoolest oma agendat, soovitas sõita eesti rahva arvamusest jõuga üle. Et see nii oli ja et see väärib kriitikat, seda kuulsin ma teilt saatesolijad praegu esmakordselt. See annab lootust, et kõik ei ole veel maha maetud kohustusliku europoliitilise korrektsuse alla. EI TOHIGI OLLA!

Anonüümne ütles ...

Kurb, et teil ei jätkunud aega või tahtmist meenutada Eri Klasi-muusikut ja suurt inimest. President peaks olema selline, mitte raha ja võimu armastav vaid inimesi armastav.