20 veebruar, 2016

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Hannes Astok

Täna saates:
Reformierakond jõudis populaarsustabelis Keskerakonnaga ühele pulgale.
Riigikogu komisjonide istungite helisalvestised edasspidi hävitatakse. On see ikka mõistlik?
Uberi ja taksojagamise äpid seadustatakse. Kas Eesti näitab maailams teistele teed?
Edgar Savisaar peab linnale tagasi maksma tagasi 113 000 eurot reklaami peale kulunud raha. Erakondade Rahastamise Järelvalve komisjon tahab uurida kerskerakonna raha-asju. Suur segadus Põhja-Tallinna valitsuses ja Priit Kutseri jahmatav meilivahetus.
Kas kaitseliitlased ja kaitseväelased Odini sõdalastega ühineda?
Kuidas Mart Kadastikust sai Tartu aukodanik ja siis jälle ei saanud.
Kas uus skandaal Tallinnas sadamas - jäälõhkuja Botnica osteti liiga kalli raha eest?

23 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oijah. Jälle on stuudios üks ja kaks kolmandikku meest. Hõbemägi, ära anna neile sõna

Anonüümne ütles ...

Uus IRL on EKRE te lödipüksid kardate seda EKRE't nii väga. Küll EKRE tõuseb ja refomivarastel on varsti vanglapõli kindlustatud.

Anonüümne ütles ...

EKRE toetajad on tavalised lihtsad inimesed

Jaak Kalju ütles ...

Tartu-linn, kus on au mitte olla aukodanik

Andrus ütles ...

Arutage täna kiirelt ka seda teemat, et Cameron sai oma tahtmise ja Britid on nüüd eristaatuses EL-is, eriti veel vist integratsiooni teemal, et kas sellega on euroopa liidu lagunemine alanenud - me tahaks ka võibolla siin eritingimusi euro toetustele- rohkem kui muidu, et kuhu nii siis välja jõuab ?

Anonüümne ütles ...

Ojuland on reformi Galojann kaks.

Anonüümne ütles ...

Miks te üldistate ükskikute näidete põhjal? Ajakirjandus on ka vägivaldselt tebeldanud EKRE-t natsideks. Miks siis imestada, et mõni nats hakkabki seda uskuma ja hakkabki sel põhjusel EKRE toetajaks. Kas EKRE on selles süüdi? Kuid kui kord tuleksid tõelised natsid, siis kuidas Eesti ajakirjandus siis neid nimetama hakkaks? Tõelised natsid? Nats ja putinist, need on head templid, kuid kaotavad lõpuks oma mõju.

Anonüümne ütles ...

Odini sõdalased on kurjategijate vastu. Punkt. Kes on nende vastu, see toetab kurjategijaid.

Anonüümne ütles ...

Järsku vajaks tavaline lihtne inimene selget tõlgendust. Tavaline inimene ei pruugi olla agressiivne ja intensiivselt enda arvamusi peale pressiv indiviid. Isegi tavalisel inimesel on luba ja õigus arutleda, olla haritud või olla ka ükskõikne.

Anonüümne ütles ...

Kui Templirüütlite Ordus tegelinskid kannavad oma üritustel kanda kaitseväelaste mundreid, miks siis ei või sama teha Odini sõdalased??? Pole ju odini sõdalase kahtlase mainega jõuk, kelle tegelased Eestisse huvitava mainega Angotti toimetasid. Eu tea , et ühtelegi Odini sõdalasele oleks keelatud sisenemine meie peamisse toetajasse USA-sse

Anonüümne ütles ...

Jätke oma demagoogia. Kas kaitseliitlane tohib olla naabrivalves? Imelik küsimus, eks. Aga miks seda küsitakse Odini puhul, seda enam, et see seltskond on vaid jutu tasemel. Kulla luik, mis neonatslik, sildistama olete kanged. Liikumine tekkis ainult seepärast, et soome politsei hakkas pagulaste kuritegusid kinni mätsima.

Anonüümne ütles ...

Kas te ei karda sattuda küberkiusamise alla, sest EKRE Tulised pooldajad ei salli sellist suhtumist. Käisin ühel EKRE koosolekul ja see, mida seal räägiti ei olnud küll väga mõistlik. Koosolekul viibis Mart Helme isiklikult ja ei teinud sugugi märkusi vaid valas õli tulle. Hirm hakkas.

Anonüümne ütles ...

Politsei põhiline ülesanne on tagada avalik kord, samas on see politsei õige nõrgeme töövaldkond, olgu näitena toodud kurikuulus permuuuda kolmnurk, kus politsei ei suuda seal korda majja luua.

Anonüümne ütles ...

Need tšmoodini sügelised on päris kindlasti Vene julgeoleku projekt nii Soomes, kui ammugi siin. Selle eesmärk on pikendada narratiivi Eesti "natslikkusest" ja võib olla värvata agente

Anonüümne ütles ...

Miks ma peaksin kartma mingeid Odini sõdalasi?
Pigem rahustage mind maha selles osas, et mõned täiesti legaalselt registreeritud poksiklubid pole "roheliste mehikeste" treeningüksused. Unes nägin-
Odinlastest pole ma veel und näinud.

Anonüümne ütles ...

Kõik Riigikogu komisjonide ja ka Valitsuse istungite ülekanded peavad olema internetist vaadatavad.
Midagi ei tohi olla salastatud, va mõned riigikaitse küsimused.

kaidoruuder ütles ...

Võibolla jõuame lõpuks rahvaste enesemääramise õiguseni..

Anonüümne ütles ...

Miks te külvate hirmu?
Minu teada ta andis ise nõusoleku kaasa minna.

Anonüümne ütles ...

Analoogseid kirju tuli omal ajal Moskvast

Anonüümne ütles ...

Miks islamiriigid ei ole saolidaarsed oma usukaaslastest pagulaste majutamises? Seal on ülirikkaid naftariike. Moslemeid on 1,6 miljardit! Võtku need mõned miljonid, seal on neil kodune, sama usk ja kombed. Mingu! Aga nemad ei võta vastu, miks peab Eesti ja Euroopa seda ategema?
ÜRO andmeil on Eesti pagulaste arvult Euroopas 2 ja maailmas 11 kohal. See on statistika!

Anonüümne ütles ...

Kuni EL i nimelises kolhoosis riigipiire ründekopterid ei kaitse ning osa poliitikuid toob koostöös maffiaga illegaale lõputult sisse,on rahva kannatus katkemas.Ja nad on sunnitud ise valikuid tegema, olgu nimeks siis Odini sõdurid või Kuressaare kelnerid.See saadab illegaalidele sõnumi.Asi pole nahavärvis,vaid moslemites ning kultuuride kokkupõrkes.Kui me tahame oma lastele rahulikku elu,siis on meie kvoot null.Kuidas osa neist end uuel kodumaal ülal peab,on tihti uudistest näha.Ning paljunevad nad ebareaalselt. Kui meil on kümneid tuhandeid töötuid ning valitsus kaaperdas töötukassa,siis poliitikutele pärismaalane loota ei saa. Triibik.

Anonüümne ütles ...

Astok on tüüpiline kommunist-reformlane, kes on nõus pigem loobuma oma vasakust testisest kui tunnistada, et reformikäkkidele truud inimesed võiksid suuri vigu teha. On üksikuid väikseid puudujääke ja mõningaid komistamisi, mis pole märkimisväärsed!

Anonüümne ütles ...

Jah, uhke Tartu koos oma auga...
Küll peab Lagle Parek ikka suure hingega inimene olema, et säärasele närukaelale, Mart Kadastik, mitte sama mõõdupuuga vastata! See võimalus siseministrina tal ju täitsa oli. Vaatasin teie poolt alati nii sõimatud Tallinna Televisiooonist saadet "Teie arvamus, palun"- kordus veel saadaval. 1983 . aastal oli Tallinna patareis naistele 2 kambrit, kus hoiti mitte tavalisi mõrtsukaid vaid eriti sadistlikke jõletisi, kellel ei lubatud julgeoleku mõttes isegi tööle saada vanglas. Ja vaat selliste hulka pandi piinlema L. Parek ja sealt Venemaale vangilaagrisse ! Olen absoluutselt veendunud, et Pareki ja teiste dissidentide trellide taha saatmisele aitas kaasa ka Mart Kadastik oma kirjutistega Edasis. Kes on lugenud, see teab neid jõledaid vihakirju "RAHVA NIMEL" ! :(
Aga arhiivid on ju meil veel hävitamata, või ?!?
Ja SELLISEID kaabakaid esitatakse PRAEGUSEL AJAL Tartu AUkodanikeks!!! ? :(
Aga mis seal imestada, kui Tartu linnapeaks on Urmas Klaas, inimjätis Kaur Kenderi sõber, "sotsiaaltöötaja" Helju Pikhof, kes nüüd võitleb koos kloun Aunastega ja oksendaja Marianne Mikkoga pedede ja pagulaste heaolu ja privileegide eest Tartu esindajana riigikogus, staar -suli ja Tartu linna omanik Neinar Seli, põllumajanduse hävitaja kohtlaselt 24/7 naeratav Urmas Kruuse, kes muuseas kaotas Tartust istepingid ja rajas nende asemele kõikjale joodikute ja narkomaanide lesimislavatsid, ning linnapea akna alla joodikute vabaõhu lällamisplatsi .