12 detsember, 2015

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Heldur Meerits ja Mart Luik

Neinar Seli jäi Riigikohtu otsusega korruptsioonikuriteos süüdi, lahkus Reformierakonnast ning lahkub Eesti Olümpiakomitee juhi kohalt. See otsus on ka oluline pretsedent teiste sarnaste juhtumite lahendamisel tulevikus.
Valitsus soovitas Tartu Ülikooli kliinikumil personali vähendada, et väheneks avalikust sektorist raha saavate inimeste hulk, kliinikum ei kavatse seda teha. Taheti bürokraate kärpida, aga välja kukub hoopis teisiti?
Vastu võeti riigieelarve, rahulikult ja tähelepandamatult. Aga majandus ei tundu sellest hoolimata elavalt arenevat.
Eesti Energia vähendab Narva karjääris põlevkiviala töötajaid - madal nafta hind mõjutab meidki. Kuidas on Auvere õlitehase suurte plaanidega?
Selgusid 5 kirjanikku, kes hakkavad riigilt kirjanikupalka saama.



3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Arutage ikka seda ka, et kuidas Eestis täiesti süstemaatiliselt pannakse riigi süsteemi kaudu juhtideks inimesi, kelle taust koosneb täies ulatuses kelmuselaadsest tegevusest. Seli oli räpane oma äritegevuses ammu enne Tallinna Sadamat. Põhimõtteliselt ennustas talle Olümpiakomitees sellist lõppu iga loll netikommentaator, ja IKKAGI pandi ta posti otsa.

Avo Graf ütles ...

Ei meenu, et riigi tasandil oleks kusagile liigutud autode liisimise optimeerimisega. TTÜ magistri uuringu kohaselt oleks aastane sääst 20 MEUR. Asjade koondamise asemel ollakse valmis koondama inimesi. Itaalia riigiametnikud kasutavad Fiate, Prantsusmaal Peugeot'e, Eesti Mercedeseid, Audisid jne. Kurvaks teeb viis, kuidas väikesed inimesed ennast suuremana näitavad.

Anonüümne ütles ...

Need LOBASAATED on täiega ära tüüdanud!
Eks sellepärast ei viitsita teid isegi mitte kommenteerida enam! Ükskõik milline kanal, ÜKS JA SAMA LILLA MULA!
Te nagu kuskilt teiselt planeedilt, ausõna. Nagu viimane Foorum, kus kaks räbalavalitsuse klakööri positiivsusest lõhkesid, aga tegelik elu... :(
Aga TEID kolme paigutaks kõigepealt valudes vääneldes ootama POOL AASTAT Tartu Kliinikumi järjekorda eriarsti MÖÖDAPÄÄSMATUSSE JÄRJEKORDA ja siis LAMAVATE ja OPIJÄRGSETE HAIGETE osakonda, VOODISSE!!!
Tahaks näha, MITU PÄEVA VASTU PEATE, kaabakatest koondajate õigustajad!
Enam mitte Onaania vaid sulaselge loomariigi eelstaadium