29 august, 2015

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Hannes Astok

Õudsed lood Tallinna sadama korruptandipesas - aga kes vastutab? Kas Reformierakond?
Õudsed lood tapetud sigadega - aga kes vastutab? Paistab, et mitte keegi?
Koalitsioonilepingu avamise bluff ja sotside suurustamine.
Hüppab Gunnar Okk, valmis panna Jaak Aaviksoo - Jälle üks katse teadus- ja kõrgharidussüsteemi ümber teha.
Eesti Meedia ainuomanikuks sai Margus Linnamäe, Mart Kadastiku ajastu on lõppenud.
Uuriti presidendikandidaate, ja mis siis selgus?

16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Miks Astok maadevahetuse kohtuasjas ei muretsenud ja kõik jube eos mõistsid nad süüdi. Mis siin nüüd muretseda. Asi läheb sama rada.

Anonüümne ütles ...

Jah Astok ja Co., mida muud oli oodata, kui et süüdi ei ole peaminister, ega reformierakond vaid Palo. laske poisid edasi. Süsteem töötab!

Sotto_Voce ütles ...

On süstemaatiline, et riik, kuigi võib lepingutega endale tagada kõik õigused selleks, ei suuda oma private partnership partnereid tegelikult kontrollida ja kasutab selle asemel sitaloopimist, ristides kõik eraettevõtjad eos sulideks ja kaabakateks. Samas toimub riigi enda ettevõtetes taevani kisendav raiskamine ja susserdamine, mis vaid aeg-ajalt üksikute mullidena pinnale tõuseb, ilmselt siis, kui a)keegi liiga ahneks läheb, b) keegi loodetust ilma jäetakse.

Kuni ministeeriumid koosnevad kuulekatest, aga mitte eriti arukatest inimestest, seni see asi ei paranegi.

Anonüümne ütles ...

NB! Sadama käive on 100m (50m on poolaastakäive)

Anonüümne ütles ...

Miskipärast on tähelepanuta jäänud see, et prokurör mainis lisaks ka rahapesu(kahtlust)....

Anonüümne ütles ...

Vargapartei esindaja Astok jahub muidugi meelsasti Ossinovskist, mitte oma partei riigivarastest

Anonüümne ütles ...

fakk. ma tahaks reformierakonna vargustest midagi kuulda. mis krdi nädalas te elate?

Anonüümne ütles ...

Kui Astok on saates, võib raadio kohe kinni panna. Erapoolik parteilase möga. Astok rikub alati teie saate ära, Hõps

Anonüümne ütles ...

olgu märgitud, et kõrgharidust andvad inimesed isekeskis ütlesid juba "tasuta" kõrghariduse kehtestamisel, et kaua see jama ei kesta.
Kui eesmärk on õppekavasid koondada (iseenesest õige), siis tuleb nii ka öelda, mitte jama ajada.

Anonüümne ütles ...

Riigiettevõtetel on ikka kõrge tase küll, kui juhtidel nagu Kiil on Tallinna Pedagoogilise Instituudi kehakultuuri eriala haridus. Tahaks teada, mis nipiga ta selle ametikoha sai? Milline oli konkursikuulutus. Sisuliselt ei taheta teadmisi-oskusi-kogemusi, vaid ainuke keriteerium mingi sellise ametiposti otsa saada on truudus parteile.

Anonüümne ütles ...

Täiesti uskumatu jama.
Ma pean köögis oma raadio teisele jaamale seadma.
Veel kord - uskumatu, kes mind idioodiks peab? Võiks vähemalt üritada loogiliselt mõelda, aga ju saatekülalised+Hõbemägi teavad, et loogika ei too hääli.
Vastik.

Anonüümne ütles ...

Just.
Üks oli Peda kehakulturnik ja teine Põllumajandusakadeemia mehaanik.
Kumbki ei ole tõsiseltvõetav haridus

Anonüümne ütles ...

Just.
Üks oli Peda kehakulturnik ja teine Põllumajandusakadeemia mehaanik.
Kumbki ei ole tõsiseltvõetav haridus

Anonüümne ütles ...

väga erapoolik saade... pidev sotsiaaldemokraatide üle ilkumine. Hõbemägiise õpetab ülikoolis meediat ja kommunikatsiooni. Peaks ju teadma, mida tähendab ajakirjandusvabadus, sõltumatus, usaldusväärsus. Astok on kindlasti nutikas sell, kuid keskpäevatunni valab ta siiski alati reformierakonna soustiga üle. Kahju. Vastik!

Anonüümne ütles ...

Nojah. Kuulasin. Aga et miks õppelaenust ja selle kustutamisest midagi välja ei tule? Sest riik viimase masu ajal korra juba pettis kodanikke. Riigiasutusse tööle minnes õppelaen vaikselt kustus, kuni aga lubadus järsku tagasi võeti.

Inimesed mäletavad seda reetmist. Inimesed õppelaenu küsimuses seda eiiki enam ei usalda. Liiga vähe aega on valest ja valskusest möödas.

Anonüümne ütles ...

Mehed, aidake mõtelda - kas on mingi valdkond, kus riigiametite 'spetsialistid' (kellele tuleb kõrgelt maksta - nagu Liivele - et nad mujale ei läheks, sest nad on niii spetsid) suuri ämbreid kolistanud pole, kui asi tõsiseks läheb? Ja üha edasi joravad, KUI tublid nad tegelikult on?

seakatk ja riigipiir(i puudumine) on värskelt meeles (koos eriti pakilise ministeeriumi nime muutmisega, õige pisuke kulu, eks), "tasuta" kõrgharidus ka, Aaviksoo samba maksumus ja ülalpidamiskulud hakkavad ehk ununemagi koos Mäo ristmiku pumplate käigushoidmiskulude ja kõrbes energia kaevandamisega, Ärma talu vormistamine [mu meelest oleks presidendiks saamise force majeure sündmuse puhul saanud senise laenu asja viisakamalt teha) ja esileedi palk (nüüd selgub, et ta üldse tööd pole teinud oma arvates), TTÜ jama, ikka need nõukogud (mis millegi eest ei vastuta), praamid ja porgandid (nüüd küll vist vähe paranenud sõiduplaanidega), habemega haldusreform, 'integratsioon' ja venelastele eesti keele õpetamine (viimases Sirbis oli tõsiselt asjalik lugu http://www.sirp.ee/s1-artiklid/c21-teadus/eestivene-loimumise-toeline-mote/) - kui lihtlabane isiklik ja erakondade kasuks ahnitsemine kõrvale jätta (sadam). Lihtsalt lollused ka (pumppüss).

Tea, kas olen vanaks jäänud või mis, aga no ühtki head ja riigimehelikku asja ei tule meelde?
Maali