22 august, 2015

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ignar Fjuk ja Janek Luts

Sigade katk ehk Maaeluministeeriumis on midagi mäda...
Leedo praamid nüüd Saksamaal
Ossinovskid ja poliitika
Edgaripäev ja Edgari ülestõusmine
Kreeka abipakett sai rohelise tule
Uued erakondade reitingud

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tunnnen tõsist puudust "vanadest" tegijatest, Kaljulaiust, Luigest, Astokist ja miks ka mitte Kilgist

Anonüümne ütles ...

Äkki julgete välja öelda ka selle keskkonnaministri nime, või ei julge?

Anonüümne ütles ...

Kui inimesd ei ole õppinud ega praktiseerinud tauditõrjet(ainult raamatust lugenud)- siis tulemus ongi selline .Aastavahetusel näeme kõrgeid sealihahindu.

Anonüümne ütles ...

Härra Hõbemägi võiks mõelda, kas Eestis kombeks olev sisuliselt sigade vabapidamine (mõtlen seda tohutud metssigade lisasöötmist) on ikka keskkonnale kasulik elik praegune olukord, et peab oluliselt rohkem küttima, on jahimeeste endi eelneva lobi tulemus.

Anonüümne ütles ...

Ainukesed kes kahjumisse ei jää, on sigalate omanikud. tapetud sead makstakse kinni, kasum on tagatud. Pole siga, pole probleemi. Sellepärast polegi vaktsiini vaja sellele haigusele.

Kai KB ütles ...

Tere! Sigade katk on viirushaigus ja sellepoolest inimese katkust, mis on bakteriaalne haigus täiesti erinev. Katkupakter on sporogeenne mikroob, kes ebasoodsad tingimused elab üle väga vastupidava spoorina (võib säilida sada aastat eluvõimelisena). Viirus sureb keskkonna suhteliselt kiiresti - sarnaselt gripiviirusele ja levib otsese kontakti, piisknakkuse ja kehavedelike kaudu. Viirus saab elada ainult elusas rakus. Kui rakk on surnud sureb ka viirus.

Kai Künnis-Beres
Keskkonna mikrobioloog

Anonüümne ütles ...

Valgevene liider Aljaksander Lukashenko suhtus sigade palavikku tõsiselt ja nõudis kohest tegutsemist. Tema nõuab iga valdkonna juhilt konkreetset tegevust ja vastutada tuleb juhil isiklikult. Näide- kaubanduspiirangud Venemaaga. Lukasenko andis konkreetse tingimuse vastavatele juhtidele- Kui 10 päevaga kaubavood ei taastu- olete vallandatud. Ei taastunud endises mahus- mehed vallandati. Presidendi sõnal on kaalu ja temaga arvestatakse , muidugi tunneb ta maaelu väga hästi, on terve elu elanud koos oma rahvaga.

Anonüümne ütles ...

Ka lp. Luts mäletab, millal 20,ndat augustit see teine pool hakkas tähistama ja millal see S tähega inimene seda juba tegi? Lõpetage palun see lõpmatu demagoogia ära. Ei ole veel meelest läinud need aastad, kus 20.ndat aastat sõimati Savisaare pühaks. See on EESTI RAHVA PÜHA, mitte ühe või teise poliitiku püha.

Anonüümne ütles ...

Mis pagana "koorekiht"? Kas poliitbroilerid on "koorekiht"?

kaidoruuder ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

Keegi S osales eelmisel aastal Presidendi Roosiaia vastuvõtul ja kinkis seal Evelynile roosi

Anonüümne ütles ...

Janek Luts teeb ikka tohutuid jõupingutusi, et Vabaerakonda maha teha. Ei õnnestu!

Anonüümne ütles ...

Tervitus Haapsalust !Saates osalejad eksivad- suur osa Eesti rahvast on kindlasti vastu inimkaubitsejate maffia ja möne poliitiku koostööle.Ja moslemitest illegaalide sisseveole.Miks need illegaalid ei låhe mònda naaberriiki? Sest mujal pole lambaid,kes annakas tasuta elamise ja abirahasid.Las Riigikogu ja valitsuse liikmed vòtavad oma koju möne moslemipere.Me tahame oma lastele sama rahulikku ja turvalist Eestit ning jàrgmine peaminister tuleb hoopis teisest erakonnast.Kuidas osa illegaale end uuel kodumaalylal peab,on tihi uudistest nåha.Ning pole yldse vòimatu,et meilgi on oma Breijvik. Triibik. ��