18 juuli, 2015

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ignar Fjuk ja Indrek Tarand

Valitsusel täitus 100 päeva ja peaminister tegi avalduse.
Kreeka andis Euroopa survele järele, aga kas Eesti soovib Kreekat aidata?
Erakondade rahastamise järelvalve sõltumatus kahtluse all.
Marina Kaljurannast sai välisminister.
Omandireform algab taas?
TTÜl uus kuratoorium, kas jant jätkub?

16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hr Fjuk
Vaadake võõrsõnade leksikonist, mida tähendab sõna parlamentäär. Vihjeks, parlamendis ei ole parlamentääre. Ärge kasutage tundmatuid võõrsõnu. Muidu hakkate varsti rääkima sündmuste epitsentrist.
A propos, Te olete oma vaadetelt ammu ammu juba sots, kas kuulute ikka refi ridadesse, miks?

Anonüümne ütles ...

täiesti fantastiline on vaadata, kuidas eesti poliitikud võitlevad nüüd pankade kokkukeeratud sigaduste maksumaksjatele- nii kreeka kui eesti omadele-- pähemäärimise eest. ehk oleks kohane rääkida sellestki ,millised orjatingimused pangad siin maal on kehtestanud, emamaal mõeldamatud. aga kui eesti poliitikud on kõik ka suurimad laenuvõlglased, siis pole vist imestada. kreekaga käituti tegelikult nii, nagu hiljuti kirjeldati eesti kiirlaenuäri-- laenuandja ongi huvitatud võlgnikest, mitte korralikult tagasimaksvatest klientidest. ja justkui oleme kõik unustanud, et ammu teadaolevalt lõhkiläinud riigile ikka megasummasid antakse. kui ansip,sester ja ligi end pooleks tõmbasid kreeka abistamist valelikult promodes, oli maailma ajakirjandus ammu täis infot, et see üks pankrot on niikuinii. järelikult on meil sellised tipp-poliitikud,kes ei oska lugeda.

virve rüüt ütles ...

Stuudios on kaks tõelist pistrikku, Tarand ja Fjuk, seetõttu pole midagi imestada, et nende igasugune jutt on "oma vaenlase" surnuksnokkimine. Muidugi pole nad nii kehvad mehed ka, et vaenlast poleks. Siiski ei arva ma, et "ÕIGE" ideelise eestlase ideeline juhtlause peaks olema "vaenlase hävitamine ja likvideerimine", kelleks on teine eestlane. Mõtlev eestlane saab aru, et Eesti nii ei edene, ei arene ega ei püsi.

Ignar Fjuk ütles ...

Lp Anonüümne, tean, mida parlamentäär tähendab, keel lihtsalt vääratas. Ent juba järgmisel hetkel (kui ei usu, paluksin kuulata kordusest üle) ütlesin kohe: "vale sõna". Ehk siis tunnistasin viga. Vabandan veelkord!
Tõepoolest, pole ikka veel hüljanud lootust, et ref naaseb liberaalse maailmavaate manu.

Tiiu Kivi ütles ...

Mind häiris hr.Tarandi jutt sellest, kuidas ta pidi ootama Saaremaalt lahkumiseks praami.
Kui ta külastas 10.-12.juulini Saaremaad, siis ei saanud ju jääda talle märkamata, et sel nädalavahetusel toimusid 14.Eestimaa suvemängud, Saaremaa Rannapidu (mis on üks aasta rahvarohkemaid üritusi), Kuressaare Lossi Päevad, Saaremaa kaluritepäev, ratsutamise takistussõidu võistlus, Saarte Avatud Aiad, vanamootorrataste näitus ja kindlasti veel hulk väiksemaid kokkusaamisi. Seda võite lugeda kohalikust 14.juuli ajalehest, et külalisi oli 15tuhande ringis so.ju Kuressaare suuruse linna elanike arv.

Ei ole mõtet kõike Leedo praamide kaela ajada.

Kuna kuulan pidevalt Teie saadet, siis nüüd tekkis küll küsimus - mida Teie jutust tõena võtta.

Ma ei ole Leedo sugulane, ega ka kunagi olnud tema töötaja - see on nii kommentaariks.

Anonüümne ütles ...

Meeritsa mögin on täiesti naeruväärne. Ise on olnud ettevõtja ja teab väga hästi kuidas kõik riiki lüpsavad maksudega, aga jutu järgi on nagu just lasteaiast tulnud. Mina pole ettevõtja, ent isegi mina olen kuulnud ainult seda oma ettevõtjatest sõpradelt, kuidas mitte maksta riigile sentigi. Pean Meeritsat tootalselt võltsiks pläralõuaks, kes mängib idiooti nagu ta ei teaks kuidas Eesti ettevõtluses asjad tegelikult käivad.

Anonüümne ütles ...

TTÜ rektori valimised muutusid farsiks sellest hetkest, kui valimisi jätkati peale viimase kandidaadi hääletustulemust:7+4. Ehk siis selgus, et ühel on rohkem elusid kui teistel, nagu laste rahvastepallimäng, kus kaptenil on rohkem elusid. Samas - see suurte meeste mäng osutus hoopiski - mädamunaks....

Anonüümne ütles ...

01.08.2015

Hr. Astok! Palun kommenteerida oma desorienteerivat väidet "venekeelne Tallinna TV"!

1. Mitu eestikeelset saadet seal siis on või neid polegi? Lihtsam oleks loendada mitu VENEKEELSET saadet seal on.

2. Nimetage vene keelsed ja meelsed saated! On need teie meelest "Vaba Mõtte Klubi"? "Mõtleme veel"? "Heeroldi jutud"?"Inimese mõõde"? "Vintskapist soklini"???

Oma vihkamist pole tarvis valedega pikitult demonstreerida.

Anonüümne ütles ...

Burka burkaks, aga kindlasti ei tohiks hakata laskma mośeesid ehitama hakata ja päikesetõusul seda vinguvat heli linnulaulu asemel kuulama hakata.

Anonüümne ütles ...

Tüdrukute ja poiste rõivaste müügi kohta ei tea, küll on aga probleem mänguasjade poodides.
Otsisin kingitust sõbranna 4-aastasele tütretütrele ja 2-aastasele tütrepojale.
Kauplustes on ainuke liigitus - tüdrukutele või poistele.
Minu meelest on laste ja mänguasjade puhul vanus tähtsam.
Ja otsimine oli minu jaoks tõesti probleem, ükskõik kui naeruväärne see ühele saatekülalisele tundub.

Anonüümne ütles ...

Astok on 08.08.2015 saates ikka eriti ülbe, küüniline ja arrogantne. Selline Reformi "olek" ongi enamikus inimestest (mida on valijate hulgas 63%) TÜLGASTUSE tekitanud! väga vastik. Kersti Kaljulaid küll paar korda püüdis sellist "olekut" piirata, kuid tulutult, sest astok lihtsalt EI SAA ARU.

Anonüümne ütles ...

Ameerikas on alkolukk, ise maksad seadme kinni, kord nädalas käid politseis end näitamas. Suvalistel aegadel puhud seadmesse.Ise maksad selle KÕIK KINNI: New-Yorkis Manhatanil on politseipatrull iga 2 minuti tagant, avalikud politseipatrullid ja erariietes politseinikud .

Anonüümne ütles ...

noh, paadunud pätt ja kaabakas vs noor "riskikäitumisega" poliitik Mart Laar, kes sattus oma ametisse vägagi raskel ajastul.... Noor mees, kes on karistatud mitte ainult roolijoodikluse, vaid ka varguste pärast - kas seda peaks vabandama mingi noorte riskikäitumisega?!? Muide - mul on mõte, et liiklusrikkumiste arvu peaks panema piiranguks edasisele kutselise juhina töötamise õigusega. Kui ikka on teada, et näiteks kolmas liiklusrikkumine viib igaveseks andmebaasi, mille liikmetel ei ole mitte kunagi lubatud töötada taksojuhina või traktoristina - ehk see kainestab mõnd kroonilist liikluspätti. Täna võib selline sõita nii taksot kui koolibussi, samas irvitada kõigi kehtestatud reeglite üle ning kellele mingid trahvid korda ei lähe....

Anonüümne ütles ...

Me ei taju, et liiklus võrreldes 1991 on paremaks läinud seetõttu, et meedia pritsib oma esikülgedel ainult negatiivi. Iga uudistesaade teles, raadios algab uppumisest, tulekahjust, autoavariist, tsunamist, vargusest, tapmisest jne., jne., jne. MIKS seda tehakse? Inimesed on niigi stressis. Selle enamuses AINULT negatiivi pärast paljud mu tuttavad enam ei loe lehti, elektroonilist meediat ja ei vaata uudiseid. Kõik on niigi frustreeritud. Seelle üldise negatiivi taustal paljud siit minema ka lähevad.

Anonüümne ütles ...

Miks ei võiks riik teha nii: lasku kasvõi 10 bussifirmat ühel liinil samal ajal opereerida, AGA siis peab iga bussifirma võtma ka ÜHE bussiliini kuskil KAPA-KOHILAS. JA PUNKT.

Anonüümne ütles ...

minu arust oli terve saade üks ümmargune poliitpropagandistlik möla.

ma arvan et saatejuhid võiksid enne end rahva meelsusega kurssi viia kui hakkavad saadet tegema. see ei ole nii keeruline arvestades et nad teevad saadet nädala sündmustest. eriti hästi tuli see välja tallinna velotaksode teema puhul. oi jah et näe keeratakse väikeettevõtjatel kraanid kinni jne. ...........jumal issand. nii loll ei tohi olla. kommentaariumid olid täis kiidusõnu sellele et need värdsõidukid millest tuleb vene diskot ja mis ei arvesta mitte kellegagi .........tänavatelt kaotati. ..........äkki loeks natuke enne saadet mida rahvas arvab.

mulle on üldse keskpäevatunnist jäänud mulje et see läheb aina sitemaks. mingi ülbe "mind ei koti miski" laiutamine igas saates. indrek tarand siin mõned kuud tagasi sildistas eestlasi päris hoolega selle eest et nad ei taha niinimetatud "pagulasi" vastu võtta ..........peale seda on tulnud calis teemad ......on makedoonia ja ungari teemad ........on plahvatused ja tapmised rootsis ........kus alati on need niinimetatud pagulased teemaks. ...............ja ometi keskpäevatund elab nagu mingis uhkes villas .........teeb saadet ja räägib küünilist juttu et mida te matsid mölisete.

see saade on sõna otseses mõttes solvav. ja pidevalt. kui ma oleks ise olnud seal arvamusfestivalil siis ma oleks paar karmimat sõna vahele öelnud. .........

aga siiralt .........nii sita ettevalmistusega ei saa raadiosaadet teha.

see velotaksode teema oli ehe näide. kõik linnainimesed kiidavad et need mittemingitest reeglitest kinni pidavad venelastest roolivärdjad vanalinnast kõrvaldatakse .............et kaob ära see vene disko mida nad oma plekist kolakatest lasevad .......et ka autojuhtidel puudub vajadus põigelda nende imbetsillide vahel. ...............lisaks see et oli artikkel ühe "vabastajaga" kes ütles et ta põhimõtteliselt ei maksa makse oma tuludelt oma käruga ringisõitmise eest. ja selle peale tulevad kokku inimesed kuku raadios (mis peaks nagu intelligentse inimese raadio olema) ja ütlevad et see on ääretu ebaõiglus väikeettevõtjate suhtes ............kuulge minge arenege vahelduseks ja viige end uudistega kurssi enne kui hakkate nädalakaja saadet tegema ............see oli sitt sitt sitt ..................