06 juuni, 2015

Keskpäevatunnis stuudios on Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Hannes Astok

IRL peab üldkogu. Teeme juttu kriminaalidest, IRLI tulevikuväljavaadetest ja sõnade ja tegude lahkuminekust.
Tartu reformierakondlased kirjutasid peaministrile kriitise kirja, kuid viimasel hetkel otsustasid selle esitamata jätta. Miks?
Tehnikaülikooli rektori valimine kuratooriumis tõi vastiku üllatuse.
Venemaa nöögib kalakonservide tootjad.
Igal hetkel on Eesti teedel 6000-7000 joobes juhti, väidab politsei.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Praegu on huvitav aeg - Laulva revolutsiooni ideaalidele püütakse poliitringkonna poolt anda tagasikäik: MRP tahetakse rehabiliteerida ja Baltimaade okupeerimine legaliseerida - valitseb oht, et Tartu rahulepingu kehtivus lõpetatakse ja Eesti Vabariigi õiguslik järjepidevus katkeb... Kas saab enam rääkida peatsest Eesti Vabariik 100 tähistamisest?
Praegu kogutakse materjali tulevase IRL-i puudutava filmi jaoks. Se kuul peaks lisanduma uut materjali piirileppe teemal kogunemistelt Virumaal, Tartumaal ja mujal. Vanemat materjali vaadates on huvitav märkida, et veel usutakse IRL-i - tundub ju mõistmatuna, et isamaalastekseetav erakond pöörab Laulva revolutsiooni ideaalidele selja... Mille vastu võideldi? - MRP, Baltimaade okupeerimine, Stalini kuriteod, Seto Müür, Petserimaa lõhestamine (viimase vastu toimus koguni Roheliste rattaretk, mille kohta on säilinud videomaterjal).
Täna selgub, kas IRL vastustab piirileppeid, mille ratifitseerimisel on neil võtmeroll. Või IRL kaotab rahvusliku erakonna maine täielikult...

Anonüümne ütles ...

Vana Ekspressi peatoimetaja Hõbemägi ei mäleta, et IRLi kaluritest kirjutas esimesena Ekspress, Pealtnägija saade tuli kolmveerand aastat hiljem

Anonüümne ütles ...

pakuks Tsahknale abi nimevalikul tagatoale - IRL-i Kokaklubi...

aare ütles ...

Hõbemägi jätku selle saate halvaks tegemine.
pidev nutt ja hala.
"ma ei tea, kes tahaks valida selliseid (isamaalasi) ja etc)
vaadake, kui palju valib keskerakonda ja siis nutku edasi.
küll ei ole reform hea ja ekre on jama ja isamaa on pätte täis...
järelejaav sotsid on ainus õige!
vabandust, aga nii halba saatejuhti pole sel saatel kunagi olnud.
Kahjuks ei mõista ka Luik muud, kui Hõbemägile kaasa elada.
Laske stuudiosse inimesi, kes tõepoolest asja jagavad ja ei kaaguta lihtsalt.
miks ma kaagutamise sõna kasutasin?
kuulake eelmise nädala keskpäevatundi ning Mikserist seal ning seejärel Muuli ja Samosti saadet, kus asjad lihtsalt lahti seletati.
no ma pole aastaid ühtegi keskpäevatundi vahele jätnud, kuid kui nii jätkub, siis lõpetan selle vingumise kuulamise.

Anonüümne ütles ...

Hannes ütles välja olulise tõe - Erakondade rahastamine takistab IRL reformimist. Veel üks oluline põhjus erakondade riikliku rahastamise lõpetamiseks.

Indrek

Anonüümne ütles ...

Astok, su naer oli kuidagi kramplik

Anonüümne ütles ...

Margus Tsahkna, EV Sotsiaalkaitseminister (tsitaat): "Ma ei ole sellel seisukohal, et kui seadus võetakse vastu, et siis me hakkame lugema täpselt seaduse teksi ja siis selle järgi käituma. Et pigem annab seadus selle mõtte ja suunise kuhu poole me peaksime liikuma ja selles mõttes tulekski seda võtta terve mõistusega." (Kuku Raadio "Saade" 1. juuni 2015)

Kas selline asi kehtib ainult Margus Tsahknale või võivad seadusi MITTE täpselt täita ja võtta neid kui suuniseid ka tavainimene? :)

Anonüümne ütles ...

Astok raisk on lobbist. Kas keegi oli Eestiga solidaarne, kui meile 300000 venelast toodi?

Anonüümne ütles ...

Pagulaste teema puhul asi ka selles, et miks EK poolt saadetud isikud saavad kõik soodustused, aga muud pagulased (näiteks Ukrainast) peavad hambad ristis mööda bürokraatia labürinti liikuma, enne kui elamisloa saavad (kui saavad). Miks mustanahaline peab olema eelistatud?

Anonüümne ütles ...

Tegelikult on enamuses tegu moslemitest illegaalidega,kes püüavad maffia ja Itaalia abil Euroopasse pääseda.Miks nad ei põgene mõnesse naaberriiki,kus pole sõda? Sest nendes riikides pole võimul napakaid,kes igale illegaalile korteri ja abiraha annaks.Moslemitel on elust meist väga erinev arusaam ja kuidas nad käituvad vastuvõtnud riikides,on tihti uudistest näha.Ainult loll õpib oma vigadest.Või tahame me tõsti mässe ja autode põletamisi ?

Anonüümne ütles ...

Härra Astoki arvamusega ei saa nõus olla.
Itaalia piir ei pea, kõik jalutavad sisse (ujuvad) kes aga tahavad, see on probleem. Teada on et Itaalia riik on oma maffia perekondadega suures hädas! Kas see pagulaste teema pole mitte suure raha keerutamine/teenimine.
Solidaarsusest nii palju, et kui olen korra aidanud naabrimeest, siis nüüd panka röövides saan nõuda naabri käest solidaarsust koos aastad ära istuda, ehk pool mina ja pool naaber, mõelda vaid kui olen veel mitut naabrit aidanud, siis eriti hästi! pangast saadud raha jääb muidugi mulle! Tähtsaim siinjuures on mitte teolt tabada vaid hiljem süüdi jääda.
Kindlasti näevad ärimehed siin raha teenimise võimalust, miks poliitikud seda teemat kritiseerida ei julge ka veel mõistan (Bossidega Brüsselist suhteid hoida), aga miks ajakirjanikud nii 99% nn põgenike poolt on vaata sellest ma aru enam ei saa. Muide sama oli ka kooseluseaduse läbisurumise juures, kui ajakirjandus kiitis takka!? On meie ajakirjandus ikka sõltumatu? viimasel ajal selles kindel olla kahjuks enam ei saa.
Peep