28 veebruar, 2015

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Hindrek Riikoja ja Mart Luik

Maksuameti peadirektori Marek Helmi lahkumisavaldus pani rahandusministri kahvlisse. Kaalume erinevaid variante.
Vabariigi aastapäeva tähistamine Narvas.
Pühapäeval on valimised. President teeb ettepaneku valitsuse moodustamiseks võitjale. Vaatame stardijoonel seisjad üle.
Viimase hetke erakondade reiting ilmunud.
Suurõppus ja paugutamine Sakas hirmutas kohalikke elanikke.
Galojani seiklused Inglismaal.


17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga kas pole totaalselt ajuvaba, kui MTA juht kiitleb, et tema võib oma ametiautoga teha erasõite, vedada nii ämma kui sõnnikut, kuna MAKSUMAKSJA on tema auto erisoodustusmaksu kinni maksnud? Kust on ka poliitikutel ja ministritel arvamus, et nemad on võrdsemad kui teised?

Anonüümne ütles ...

Helmi tagasiastumine lähtus ilmselt ebaseaduslikust jälitustegevusest. Ja kui see oleks viimasel valimiseelsel nädalal üles võetud valitsusväliste erakondade poolt, siis oleks eelkõige Reformierakonna reiting kolinaga kukkunud.

virve rüüt ütles ...

EMOR ennustas 2011 VÄGA TÄPSELT:

REF 28, valimiste 28,6
IRL 21, valimistel 20,5
KESK 25, valimistel 23,3
SOTSID 16, valimistel 17,1
teised 10, valimistel 10,5

See et ERR võttis nüüd Kivirähu, tähendab, et võttis patoloogilise vasakpoolse, Reformi vihkaja ja Savisaare lauliku (meenutan 2007 aprillimäratsuste järgset hommikut). Väga kallutatud ja väga kahetsusväärne.

Anonüümne ütles ...

Tuleme EMTA-le appi. Kirjutame äppi, kida saab iga inimene kasutada autode pildistamiseks ja anonüümselt EMTA infomeilile saatmiseks.Ja saamegi ilusasti asjad korda riigiettevõtete autodega, naabrimehe autodega jne

Anonüümne ütles ...

Maksuameti tegevus on muutunud väga-väga heaks! Mingit pahameelt ausate inimeste seas ei valitse. Vastupidi, selline töö on pättidest ja varastest kubisevate "ärimeeste" seas riigi rahanduse seisukohalt kriitilise tähtsusega. Et advokaat ja ehitusfirma juht ei varastaks vabariigi taskust raha, et muretseda endale Audi või BMW limusiin tööauto nime alla.

Anonüümne ütles ...

Tavapäraselt valimispäeval valimisreklaami ei tehta aga ometi esitavad NO 99 seltsimehed valimispäeval valimiste favoriidi Savisaare nimelist muusikali

Anonüümne ütles ...

Ants Laaneotsa kõned olid omal ajal veel paremad kui Terrase omad.

Anonüümne ütles ...

Soome YLE näitas uudistes vestlust 2 Narva elanikuga - kõik on kena, ainult et NATO-t me siia küll ei taha! Teevad siin sama, mis tegid Ukrainas. Ja veel niipalju, et lennukid ei olekski tohtinud lennata lähemale Vene piirile kui 50 km.

Anonüümne ütles ...

Just just
Kolime kogu Tartu Talina ja polegi vaja mingit neljarealist, vastupidi, saab maantee hoopis kinni panna. Ja tulevikus kogu Tallinn üle lahe, pole tunnelitki vaja. Nii või?

Anonüümne ütles ...

Haridus- ja Teadusministeeriumi töötajast on Tallinna esinduses alaliselt vaid 10 %. Kõigi teiste töökoht on Tartu

Anonüümne ütles ...

Haridusministeeriumil on Tallinnas umbes 30 inimest, Tartus umbes 250. Pole vist päris võrdsed arvud, härrased?

Mis kasu on sellest, et Haridusministeerium on Tartus? Kõrgharidusega inimestel on kuskil tööl käia, mille tulemusena nad ei koli Tallinnasse ja see vähendab natuke Eesti kallutatust Tallinnas suunas. Sama funktsiooni täidaks Sisekaitseakadeemia kolimine Narva - haritud inimestel oleks mõistlik töökoht.

Anonüümne ütles ...

Teleülekanne Jõhvist jättis soovida nii operaatoritöö kui ka helitehnilise poole pealt. Huvitav, et meediakooli õppejõud seda ei märganud. Ja sel aastal hakkas silma alaeALISTE LASTE vastuvõtul osalemine . see ei ole laste pidu. Äärmisel juhul võiks lapse kaasa võtta kontserdila aga kätlemisele ja hilisemale vahuveini vastuvõtule on ebaviisakas, takituvaene ja etiketinõudeid eirav.

struula ütles ...

Presidendi kõnes oli enneolematu teemaarendus Tõe ja tõe teemal, kus avalikult halvustati Jumalat ja Piiblit pühaks pidavaid inimesi (arvata 1/3 Eesti elanikest). Üldrahvaliku pidupäeva kontektstis väikest viisi skandaalne rünne konkreetse inimgrupi suhtes. - Kuigi mullused "pidukõned" kandsid sama pitserit. Ajakirjanikud tajuvad loomulikult endi kiitmist, suutmata märgata inetuid torkeid endast mööda.

Anonüümne ütles ...

Kui vikerraadios õeldi, et Partsi reklaam tuleb iga ampsu tagant, siis kukus tuleb see mul iga mahvi tagant.:)))))

Anonüümne ütles ...

HTMi näide oli nõrk. Ise ka tunnistasite, et täpselt ei tea, aga möla jätkus. Lahmimisega tasub tasakaalukas olla, lõpetate nagu TallinnaTV :). Kõrgharidust nõudvate töökohtade loomine väljaspoole pealinna on väga tugev argument.

Anonüümne ütles ...

Äärmiselt allakäinud saade. Nemtsovi mõrva ei loetud märkimisväärseks või kardeti ära märkida. Ei tohi ju enne valimisi hirmutada FSB režhiimi tegemistega, muidu võib keegi veel oma valimiseelistusti muuta, eksju?

Anonüümne ütles ...

Varem tuli maksuameti juhi kangutamiseks osta rahandusministri koht valitsusse. Nüüd piisab lollkampaaniast ajakirjanduses.
Aga kuidas siis saaks kontrollida, kas ettevõtja esitab valeandmeid. LIhtsalt et saada "ametiauto" ja jätta maksud maksmata? Korraks lipsas ju ka läbi arv, kui palju on meil ettevõtteid, millel puudub igasugune majandustegevus ja kelle ainsaks toiminguks on "ametiauto" soetamine maksuvabalt. Täiesti tühine teema.
Aga auto on eestlase, eriti ärika, suur püha lehm ja kui miski sellesse puutub, siis on häda püksis ka kohe.
Ceterum censeo: automaks tuleb ükskord niikuinii!