24 jaanuar, 2015

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ignar Fjuk ja Heldur Meerits

Täna saates: värske erakondade populaarsusuuring näitab väikeerakondade toetuse suurt kasvu ja Reformierakonna populaarsuse langust. Mis on selle taga?
Mis on Vabaerakonna lubadus? Kuidas neid ellu viima hakatakse?
Õiguskantsleriks sai Ülle Madise. Mida võime temalt oodata?
Kas Euroopa keskpank hakkab raha juurde trükkima ja kuidas see mõjub Eesti majandusele?
Kirjanik Indrek Hargla astus Kirjanike Liidust protestiks välja.
Riigikogu helisalvestised saavad avalikuks.
Hardo Pajula esitles oma raamatut majandusest.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mina muide lugesin esimest korda elus valimiseelseid materjale - oma piirkonna Vabakonna kohta, ja leidsin kimbatusele lahenduse (Ossinovskit valida ei saa, suvalist sotsi ei taha). Valin vaba.
Sest valitsejate jutud on ikka tülgastavad, eriti IRL oma "tasuta" kõrghariduse ja "allalöödud" kodukuludega, ja siis see kirisemine kodakondsuse üle (vist oli Michal viimati) - ja millist äri on aetud...
Mall

Anonüümne ütles ...

Kas ei oleks õiglasem nii, et inimesed, kes on olnud eelmises parlamendis, pandaks parteide üldnimekirjas viimastele positsioonidele. Siis oleks selge pilt, kellega valija on rahul, kes on ennast ammendanud. Saad tubli häältesaagi, võid rahvast edasi teenida. Ei saa. Pead leidma uusi väljakutseid.

Anonüümne ütles ...

See kõhklus sotside valimisel on see, et kui sotsid midagi head lubavad, siis kunagi ei tea, kust kasu saavasse gruppi kuuluv inimene kaotab teatud muu muudatusega tegelikkuses rohkem.

Anonüümne ütles ...

Inimese heaolu ei = tema rahakoti suurus. Suurem maksutulu peaks looma avalikke teenuseid, toetusi jne, mis vaesemate inimeste heaolu suurendaks.

Anonüümne ütles ...

Jube ärritav on kui mingid meeritsad üleoleval toonil muudkui mõnitavad tulumaksu astmeid, samal ajal kui see meil valitsev PASK kehtib ainult Venemaal ja ülejäänud maailmas on astmeline tulumaks

Anonüümne ütles ...

Kas Herkelile saab loota kui Ta on ennast jälle naelutanud nimekirja etteotsa ? Viies end samariitlasena nimekirja lõppu, saaks arvestada kui tegijat suust väljalastud mulli raames. Olen seisukohal, et vabaerakond küll mingit muutust kaasa ei too, sest enamus selles nimekirjas ongi majandusolukorra ohvrid, kes otsivad isiklikku päästerõngast oma subjektiivse olukorra päästmiseks. Teine inimene ei ole sellistele teema, pigem mulli teema!