03 jaanuar, 2015

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Heldur Meerits

Toivo Asmer soovis Vene piiri äärde 50 kilomeetri laiust viisavaba tsooni, et elavdada majandust.
Ilmar Raagist saab psühholoogilise kaitse nõunik valitsuse kommunikatsioonibüroos.
Presidendi uusaastasõnum. Peaministri intervjuu. Igaühele midagi või tühjad sõnad?
Personaliuudised:Muutused Kaitseuuringute keskuses - saabub Jüri Luik, lahkus Ahto Lobjakas. Kultuuriministeeriumi asekantsleri sissekukkumine vargusega. Lääne politseiprefekt Priit Suve lahkus prefektikohalt.
Uuel aastal uued maksud, uued toetused..

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ärge ainult jumala pärast hakake jälle jahuma nende "kõnede" ümber. Keegi kirjatsura kanseleist kirjutab ilusa koolikirjandi teemal buudem druzna zit, president kannab selle kauni ameerika aktsendiga ette (ilma nätsuta sic!) ja kogu Eesti meedia jahub nädala jagu mida ta ikka ütles ja sellega mõtles. Kõik, kel uusaastapohmell on nii palju järgi andnud, et saab suust sooja õhku väljutada, avaldavad oma arvamust ja vastavalt orientatsioonile (seekord poliitilisele) kas ülistavad taevani või tambivad mutta. Nagu üks suur piibliuurijate selts. Aitab juba

Anonüümne ütles ...

Oi jah. Kooseluseadus bla bla bla.
Kas annus horribilis või hoopis anus horribilis

Anonüümne ütles ...

Üle hulga aja tekib tunne, et elan ikka demokraatlikus riigis. Sest isegi meedia on viimasel ajal jätnud tunde, et on olemas "minu arvamus ja vale arvamus". Täna nagu hakkab tunduma, et mingi ruum mõtlemisvabaudsele ikka veel hingitseb.

Anonüümne ütles ...

No mida on Eestist loota, kui niisugune ajakirjanik, nagu Tigason, kes on olnud 11 aastat ühes refi häälekandjas ja nüüd tõsteti teise, on vikerraadios "arvamusliider"???Tema "kõnest":kui kolm päeva teen artiklit !!!Vikerit ju enam kommida ei saa, sellepärast siin. Vabandage,aga ehk läheb mõne asjapulgakese kõrvu ?