27 detsember, 2014

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Hannes Astok ja Kersti Kaljulaid

Kaks Edgar Savisaare kõnet ühel päeval! Kumb oli vägevam? Kas Edgar Savisare juhtimisel võib Eestist saada riik nagu Ungari, mis kisub eemale Euroopa Liidust ja läheneb Venemaale? Panused on väga suured.
Kas NO99 oleks võinud valida mõne muu poliitiku, sest Keskerakond ei ole ju nende ainus kriitika objekt.
Presidendi pidas kõne. Ja Mikser nõustus temaga.
Reformi erakonna vaimisnimekiri sai valmis. Vanakooli mehed ja jõudnud etteotsa, vastupidiselt IRLi uute noorte kultusele.
Kirjanik Andrei Ivanovi kodakondsuse ümber puhuvad tuuled. Küsige enne, kas ta seda ikka tahab!
Järgmise suve arvamusfestival - räägime sellest kõik ära, mis meid siiani ärritab.. Muretud venelased ja murelikud eestlased vs murelikud venelased ja venelaste pärast murelikud eestalsed.
Lääne-Euroopa ei taju Eesti murelikkust poliitilise olukorra üle.
Rubla vabalangus. Kas rõõmustada või kurvastada? Mida see endaga kaasa toob?




14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kahe kõne vahe oli see, et Estoniasse pidi rahvast kokku ajama nagu Ivan Oravas Zdanovi miitingule, 20 tükki ustava kohta. Draamateatri saal läks ise vähem kui päevaga täis.

Ummelas ütles ...

Kuulan jälle üht ilgelt valelikku ja laabst sõimu sisaldavat saadet. Kas preili Kaljulaid ja härrased Hõbemägi ja see teine on üldse inimesed või robotid, kellele lükatakse USB juhe sisse ja nad hakkavd rääkima mingit lauspropagandat? Kas tõesti on see sõltumatu raadiojaam või Sputniku Eesti variant? Sest just Keskerakonan sõimamine on ee, millest Kreml jätkuvalt unistab.

Anonüümne ütles ...

Wikipedias toodud definitsioon: "Demokraatia on valitsemisvorm, mille tunnuseks on kodanikkonna osalemine poliitikas, võimude lahusus ja tasakaalustatus, seaduse ülimuslikkus ning inim- ja kodanikuõiguste austamine. Rahvas teostab võimu konsensuse, otseste referendumite (otsedemokraatia) või rahva poolt valitud esindajate kaudu (esindusdemokraatia)."

Palun kas te annaks oma definitsiooni, mis on demokraatia?

Anonüümne ütles ...

Braavo prl. Kaljulaid, tuli "demokraatia" definitsioon meelde või?

Anonüümne ütles ...

Hõbemäe ennustus valitsuse kohalt võib isegi täituda kui jagatakse kodakondsust sotside poolt paremale ja vasakule.Ja siis ärkab Eesti ilusasti SRÜ kooseisus.

Anonüümne ütles ...

Ärge Ummelase kommentaari siit ära koristage - see on ilus näide (teatud) ajakirjanduse professionaalsusest! Ja ma ei räägi ainult kirjavigadest - ühe saateosalise nimetamine "selleks teiseks", kuigi siinsamas päises on kirjas kõigi osalejate nimed, on juba tase omaette!

Anonüümne ütles ...

kõik on väga ilus, arvamusfestival ja puha, aga niikaua kui päris suur osa inimesi arvab selleks, et tähele pandud saada (mida räigemalt, seda parem üldjuhul), mitte selleks, et sisuliselt arvata või isegi lihtsalt mõtteid avaldada, ei tule asjast midagi välja.

Ummelas ütles ...

Selgub, et see on Hannes Astok. Kirjavead on paratamatud, kui kirjutad impulsiivselt. Anonüümsed idioodid võiksid oma targutused hoida enda teada. Anonüümsed valivadki tänast valitsust e-valimistel. Lollus ruulib nüüd ka Kukus.

Anonüümne ütles ...

rahvusküsimusest - olete tähele pannud, et kui inimene on isiksus, ei tule rahvus meeldegi? Seda, et Hvostov on venelane, märkasin ma siis, kui ta teema raevukalt üles võttis. Ju vist Novosjolov on ka venelane? Ja Ladõnskaja? Noh, Ossinovski on, Ligi ütles.
Nagu brittide koolis - kui keelad tunni segamise puhul tõmmumat last, on see diskrimineerimine.
Ju ikka kellelegi kasulik on kõiksugu asju eraldi eesti- ja venekeelsetele esitada.

Anonüümne ütles ...

Saage lõpuks aru - inimene ise EI TAHA KODAKONDSUST. Eesti kodakondsus ei tohi olla selline kalts, mida vägisi pähe määritakse

Anonüümne ütles ...

Tänane saade on ehe näide "demokraatiast" Eestis. Selgelt pritsib näkku see, et " on MINU arvamus ja VALE arvamus!

Anonüümne ütles ...

Moskva elanikkonnast on suurem osa "sisserännanute " pojad ja tütred . Põliselanikud on jäänud vähemusse- aga saadakse hakkama - jälle nõukogude aeg süüdi?

Margus Kiis ütles ...

Orbani ja Savisaare võrdlus võib tunduda ahvatlev kuid ei päde. Orban on kogu aeg olnud avalikult rahvusäärmuslane. Savisaar mitte kunagi. Orban on kogu aeg olnud demokraatia suhtes skeptiline, Savisaar mitte kunagi.
Seega, palun, olgem siiski korrektsed.
Eestis on küll üks parlamendipartei, mis on vaikselt, kuid kindlalt propageerinud Põhiseaduse ümbertegemist ja see on IRL!

Ummelas ütles ...

Eestlaste provintsis lollus võtab juba perversseid jooni. Kas tõesti ei leidu Eestis enam inimesi, kes suudaksid meie kääbusriigi asetada globaalsesse konteksti? See pole ajakirjandus, see on sketši!