08 november, 2014

Keskpäevatunnis stuudios Priit Hõbemägi, Anvar Samost ja Hannes Astok

Kuidas kunagisest välisminister Kristiina Ojulandi siseasjade nõunikust Keit Pentusest endast välisminister sai? Tehtud teod, vanad patud, planeeritud karjäär. Kas see on Eesti riigile hea või halb valik?
Hoogne farss teemal "Hei, kes tahab Brüsselisse sõita?", peaosades Urmas Paet ja Igor Gräzin, kaastegevad Andrus Ansip jt.
Andrus Ansip osutus Brüsselis "ülejäägiks".
Gaasitoru saaga Taavi Rõivase ja Aleksander Stubbi vahel jätkub.
Põlevkivi keskkonnatasud tõusevad - mis on selle taga tegelikult?
Uus rahandusminister Maris Lauri - neli kuud ametis istumist. kas üldse midagi teha on?
Riigikontroll tegi ülevaate riigi vara säilimisest ja kasutamisesr 2013-2014 aastal - tulipunktis haldusreform, koolivõrgu ümberkorraldamine ja majanduse ebasoodus struktuur.
Tallinna alkoholimüügi piirangud - sisuline või poliitiline algatus?



7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tähelepanuväärne sel nädalal: luuletav kohtunik: http://arileht.delfi.ee/news/uudised/riigikohtunik-kirjutas-veb-i-otsusele-uhke-puandiga-loppenud-eriarvamuse.d?id=70107171

Anonüümne ütles ...

Kindlasti vesteldakse Keskpäevatunnis ka Tallinna viinakeelu teemal.
Soovitan siiski ka paar pilku pöörata Tallinna teisele lisaeelarvele.
Kolm omapoolset tähelepanekut seoses Tallinna teise lisaeelarvega:
1. Linnatätänavate pimendamine jätkub - tänavavalgustuse realt kärbitakse 437 000 eurot. Selle asemel räägib linnavalitsus mingisugusest jõuluvalgustusest.
2. Tuiksoo pank saab lisaks 100 000 eurot!
3. 4,6 mln euro suuruse lisaeelarve kuludest kaetakse 2 mln eurot laenuga ja 320 000 eur reservide abil. Kokku võeti 2014. a. laenu 40 mln eurot, maksti tagasi 16,5 mln eur ja linna võlakoormus suurenes 22,4 mln euro võrra.
Hanno Matto

Anonüümne ütles ...

Kas te arvate, et me joome vähe? See võib olla Tallinna poolt poliitiline samm, aga pole mõtet riigi tasandil karjuda, et alkohol on paha ja samas mitte midagi teha. Väga silmakirjalik on selle taustal Tallinna linnavalitsust kritiseerida.

Anonüümne ütles ...

Samost võiks oma valimismonoloogi KuKus ükskord ära lõpetada.

Anonüümne ütles ...

Samost, kui te soovitate keskil riigikogus eelnõusid sisse anda, siis soovitage siis IRL-il Tallinna linnas vastavaid eelnõusid sisse anda, mis siis, et te vähemuses ja miski ei muutu. Sama ju Keskiga Toompeal.

Anonüümne ütles ...

Ja Krossi ülejooksmisest ütleme ühe lause. Tublid poisid!

Anonüümne ütles ...

On vastuvaidlemist, et "Kuku" on irl-itšikute hääletoru .Ainult samosti pudistamine ja valimisreklaam.Kas kuidagi piinlik pole ajaloo prügikasti lendava erakonna üht viimasena sinna astunut lasta pudistada pidevalt mingi arvamusliidrina ?