15 november, 2014

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Hindrek Riikoja ja Mart Luik

Täna teemadeks:
Taavi Rõivas tutvustab Reformierakonna maksukava ja sissetulekute kasvatamise trateegiat.
Indrek Neivelti maksureformi ettepanekud.
Johannes Kert ja Ants Laaneots käituvad poliitikas nagu oleksid nad Aegviidu polügonil laskeharjutusel.
Venemaa kavatseb käivitada suure propagandamasina, ka Eestis.
Kultuurkapitali juhtum.
Silver Meikar astus sotside hulka.
Kas Eesti valitsus teeb Gazpromiga ühisettevõtte?



8 kommentaari:

Urmas Loit ütles ...

Tallinnas lõpetab homsest tegevuse Euro FM, mis Krimmi annekteerimise ajal kandis üks-ühele üle Venemaa raadiosaateid. Selle asemele tuleb aga Jumor FM, mis on ka Venemaal tegutsev kaubamärk.

Aare Kangur ütles ...

Hõbemägi, kes kuulab soome raadiot, oleks siis võinud jutuks võtta selle teema ja rääkinud siis sellest paar nädalat tagasi. praegu tegeleb ta jälle nagu alati nina püsti ajamisega - näete, mina kuulan SOOME raadiot....

Anonüümne ütles ...

Minu meelest oleks ETV venekeelne kanal raharaiskamine. Venelased ei vaata hetkel kohalikku televisiooni mitte keeleprobleemi vaid selle taseme tõttu. Kui spordiülekandeid kommenteeriks head ja andekad kommentaatorid, foorumit jt poliitikasaateid juhiksid andekad saatejuhid siis see tooks ka venekeelse vaataja eesti kanaleid vaatama ja seeläbi integreeruksid rohkem ühiskonda. Saatejuht peaks olema arengutasemelt teistest eespool, et vaatajatel oleks saadet vaadates huvitav.
Kommertskanalites toodetav rämps erinevate seriaalide näol on selline mida ilmselt keegi kunagi ei vaata ja sellest polegi midagi rääkida.

Anonüümne ütles ...

Irl-i hääletoru ajab kah imelikku juttu!?Tallinna TV-d ei saanud seni SAT-is üldse vaadata.Kuna helistajaid oli palju, kes lubasid lahkuda, siis polnud pääsu.Vikerit ei saa juba ammu komenteerida? Miks peetakse niisugust ref-i raadiot ülal maksumaksjate raha eest? Neil on ämma kapis raha küll.Rannamäe keskerakonna kirumist on lihtsalt piinlik kuulata.

Anonüümne ütles ...

No k***t küll kuidas ma vihkan seda kõigi nimel rääkimist.
Küsimus hr eksperdile stuudios - äkki sa näitad näpuga seda müstilist kogumit nimega ''kõik Eesti ettevõtjad'' kes on sulle rääkinud sellest, et oleks ikka ilgelt vahva kui neile igal aastal tulumaksuga lajatatakse. Kas ettevõtluses on kapitali juba liiga palju?

Anonüümne ütles ...

Miks räägitakse saates asju, millel puudub igasugune põhjendatus? Kust tuleb väide, et ettevõtjad soovivad ettevõtte tulumaksu? Sellist infot ei ole mitte kusagil kunagi avaldatud. Õige on täpselt vastupidine:

http://majandus24.postimees.ee/2995801/uuring-eesti-tippjuhid-on-ettevotete-tulu-maksustamise-vastu

Tehke samasugune uurimus kodualuse maamaksu taastamise kohta ja tulemus on täpselt sama.

Neivelti maksulahendused ei ole "värsked" ja "terviklikud", nad on hoopis Eesti inimestele vastuvõetamatud. Muidu pakuks vähemalt pooled erakonnad neid suure heameelega.

Ja jutt, et Neivelti maksulahendused on tasakaalus, on nali. 7% võrra vähendada sotsiaalmaksu ja öelda, et alkoholiaktsiis katab selle vahe - see on täielikult proportsioonist väljas.

Just need teie poolt kirutud "väikesed sammud" ongi need, mis on päriselt ka teostatavad. Valijana eelistan igal juhul seda, et erakonnad oleksid vastutustundlikud ja realistlikud.

Anonüümne ütles ...

Aaviksoo näpud on kahe ülitotra asjatoimetuse taga: vabadussammas ja tasuta kõrgharidus. Sammas neelab lihtsalt raha, "tasuta" kõrgharidus nudib ajusid.
Kes vastutab?

Anonüümne ütles ...

Nii igav saade, et sure ära!