28 juuni, 2014

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Anvar Samost ja Heldur Meerits

Täna saates:
Autorollo veereb jälle, Rain Rosimannus eitab igasugust seotust hoolimata kohtuotsusest, mis näitab, et midagi siiski juhtus. Miks minister välja jäi?
Viina- ja õlleaktsiisi igavene heitlus. Äkki piiraks ka alkoholireklaami?
Taavi Rõivas endiselt TTV meediaviperuse lõksus - kes õpetaks avaliku võimu kandjale aruandekohustust?
Uuring: kuidas Eesti inimesed suhtuvad pagulastesse?
OECD vaatleja Tõnis Asson pääses Ukrainas separatistide pantvangistusest.
Euroopa Komisjoni presidendikandidaat on Jean-Claude Juncker, kas Eestile on see tähtis?
Tartu Ülikooli rektoraat ja nõukogu ei suuda kokku leppida uues struktuuris.


16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mis mõttes piiraks alkoreklaami? See ju riigikassasse midagi ei too. Kas stuudios leidub tõesti mõni naiivitar, kelle arvates praegune trall ümber alkoaktsiisi on mingilgi määral seotud joomisevastase võitlusega? Naljamehed.
Rõivase ämbrist. Keegi nagu ei olegi märganud, et sarnaseid avaldusi meediaga suhtlemisest on savisaar teinud kümneid ja ei mingit reaktsiooni. Mis siis rõivase puhul nüüd teisiti on? Kas tõesti on savisaar selline teflonmees, kellele kõik lubatud? Varastab, valetab, ahistab...Vaadake eilse DELFI fotot, kus vanamees kabistab temaga alluvussuhetes noort neidu. Ainuüksi selle foto peale tõuseks läänemaailmas kogu feministide armee tagajalgadele. Kus te nüüd olete, pilvred, priimäed, hõbemäed?

Anonüümne ütles ...

See, et Rõivase kaastöötaja ei ole midagi kuulnud sõnavabadusest ja informatsiooni jagamise kohustusest, siis neile võibki tunduda, et pääministir algatus on normaalne ja demokraatlik käitumine. On hämmastav, et selline asi on võimalik euroopa liidud liikmesriigis ja sellega sai hakkama nö uus põlvkond, keda totalitarism pole puudutanud :) See on absoluutselt uskumatu ja et tohutu hulk inimesi kiidavad sellele takka !

Anonüümne ütles ...

Kui alkoholi hinna tõstmisega tahetakse inimeste tervise hoidmist propageerida, siis miks mitte üldse alkoholi tootmist ära keelata? Tegeliklt tahetakse ju riigikassasse raha juurde saada, kõik muu on vaid retoorika.

Anonüümne ütles ...

Tere. Ma pole ise küll selle nn. siidri fänn kuid seda toodetakse ikkagi naturaalse õunaveini baasil erinevalt nn. GIN-ist, mis on tõesti
sorts piiritust+ siirupivesi+gaas

Anonüümne ütles ...

Palun lõpetage see Tallinna TV jura. Kõik KOV meediakanalid on mingite parteide mõju all. Ja Tallinna volikogu on demokraatlikult valitud (või teie arvates ei ole?). Kui Eesti on demokraatlik riik, siis ei ole peaministril mingit õigust määrata, milline meediakanal talle meeldib või ei.

Anonüümne ütles ...

Hr. Meerits - ERR-i juhiks on määratud teenekas rehvormar ja endine minister Allikmaa. Ja parteilist otsustamist nägi terve Eesti Marko Kaljuveri vallandamise juhtumiga seoses. Allikmaa jäi ametisse nõukogu otsusega tänu rehvormipartei liikmete otsusele! Peaks täiesti selge olema isegi majandusega tegelevale inimesele, kes jälgib selge mõistusega ühiskonnas toimuvat, mis on demokraatlik informatsiooni jagamine.

Anonüümne ütles ...

Üks loogikaviga, hr. Samost - Tallinna TV ei käitu ajakirjanikena. Nad käituvad propagandistidena.

Kas dr. Goebbels oli ajakirjanik?

Anonüümne ütles ...

Diskussiooni kuulates tundub, et toimub IRL-i ja sotside lähenemine.

Anonüümne ütles ...

Dr.Goebbelsit tsiteeriti suht hiljuti tõsises Vene meediakanalis kui suurt ühiskonnategelast. Kas järgnes reaktsioon võimude poolt? Null. Ja veel- dr- Goebbelsiga ei vaielda. TTV-s on tihti huvitavaid filme, ise pole küll selle kanali fänn.

Anonüümne ütles ...

Härra Meerits, ärge palun kujundage endast arengupeetusega inimese kuvandit! Rõivase tallalkkuja olete nagunii, aga see ei anna teile õigust levitada avalikult laimu. Selline teguviis on isegi kriminaalkorras karistatav!
MILLE ALUSEL teie väidate, et Tallinna TV saab juurde ehk 101. või 102. vaataja ehk, et seda EI VAATA KEEGI PRAKTILISELT! ??
Miks te siis selle
TV pärast nii leilis olete?
Mina näiteks pole nõus , et MAKSUMAKSJA RAHA EEST peetakse üleval selliseid KALLUTATUD PROPAGANDISTE nagu ERR, aga keelama kukkuda? ... :D

Anonüümne ütles ...

Ukraina pagulastest: meil elab praegu ka ukrainlasi, keda sõimatakse ja vihatakse ikka, sest nad räägivad ka vene keelt. Vaatamata sellele, et nad valdavad ka eesti ja inglise keelt. Kas nokk-kinni-saba-lahti?

Anonüümne ütles ...

Hr samost, mis on saanud Austraalia, kanada, USA põlisrahvastest? Kas te ikkaolete õiges parteis?

Anonüümne ütles ...

Kust võetakse, et ukrainlased on meile kultuuriliselt lähedased???? Ukrainlased on kultuuriliselt lähedased pigem ühe rahvusega, kellega siinsetel maadel on palju probleeme olnud.

Pagulane omal maal ütles ...

Ah et Samost ei ole Tallinnas võõramaalasi eriti näinudki?? Ma olen nõus talle isiklikult kesklinnas jalgsi ekskursiooni tegema ja erinevaid rasse näitama. Ja härrased,kas olete kunagi Töötukassas arvel olevaid inimesi vaadanud? Seal on doktorikraadiga jms.kõrgeltkvalifitseerituid...Tooge aga sisse, et rahvusriik olematuks teha.

Margus Kiis ütles ...

Eestis kehtib teatavasti antisavisaarkraatia ja võidab alati see, kes ennast savisaarele kõige veenvamalt vastandab. Seega Rõivas, tegelikult RE ajud täiesti teadlikult valisid selle TTV vastase käigu. Ja selle tulemusena RE toetus tõuseb ja see ongi kõige tähtsam.
Mikseri juhtub tõi RE-le ainult ajutise kahju, nüüd on RE populaarsus ilma igasuguse vabandamiseta taastatud.

Anonüümne ütles ...

Huvitav kes on see mõnus seltskond , kes neid RIIGISALADUSE PITSEREID Toimikutele peale lööb? Kas neil on ka NIMED? Tahaks neile korraks silma vaadata . Või on nende nimed ka 70 AASTAKS SALASTATUD? Muster on nendel keissidel sarnane . Julge ja Nutikas Operatsioon Õ, R-hooldatud seaduseloome-sobivad kuriteo aegumise tähtajad, R-hooldatud õigusemõistmine s.t. menetletakse ja menetletakse niikaua kui keiss on AEGUNUD. Siis võib jälle kergendatult hingata ja järgmist hakata sepitsema. 10milli, feb-fond, rublatehing, Iisraeli relvatehing ja ega tavakodanik ei pruugi neid kõigist kuuldagi. Neil kõigil on mingi ühisnimetaja– suurem või väiksem KURITEO KOOSSEIS või eest MAKSUMAKSJA RAHA suurejooneline KORSTNASSE LENNUTAMINE. Ja teine iseärasus –RAHA KAOB ÕHKU või KELLEGI KAUKASSE, keegi midagi ei tea, keegi midagi ei mäleta ja mis seda uurida nagunii on aegunud. Ja kui ikka uuritakse , noh siis LAJATAME RIIGISALADUSE PITSERI VEEL 70 AASTAKS! Ja kolmas iseärasus-TAVAKODANIK , EESTI HEAUSKNE MAKSUMAKSJA KELLE RAHA ULJALT KEERUTATAKSE , tema EI SAA MITTE MIDAGI, TEMALE JÄÄVAD TÜHJAD PEOD! Ja ega see seltskond ei pea ju muretsema –E-VALIMISED EI OLE VEEL ALT VEDANUD Vasta kommentaarile vastus