21 juuni, 2014

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Mart Luik ja Hannes Astok

Täna saates:
Tallinna TV sai peaminister Taavi Rõivaselt uksekeelu valitsuse pressikonverentsile.
Siim Kallas teatas, et kavatseb poliitikast lahkuda ning jätkata ehk akadeemilise karjääriga. Miks selline otsus ja kes ootab Kallast loenguid pidama?
Saarte liinidele lubatakse jällegi riigi laevu. Naerukoht? Ja kuhu jäi saarte püsiühendus?
Kaja Kallas andis üle riigikogu eetikakoodeksi.
Kooseluseadus - ikka tulipunktis. Jätkub sügisel! To be continued!




18 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ohoo! Kukus saab isegi veel kommenteerida! Meie riigiraadios "Vikerraadio" käimasolevat saadet ei saa enam kommente4erida!? Politseiriik ikka süveneb . Kommentaare ei anta,rahva arvamus on vastunäidustatud! Ainult Savisaare kirumine onOK!

Anonüümne ütles ...

Miks salastati 70 aastaks VEB Fondi kaudu saadud raha edasine liikumine, kas Siim Kallase edasise karjääri huvides?

Anonüümne ütles ...

Kujutate ette, mis kisa läheks lahti, kui Fox Newsi ei lastaks Valge Maja pressikonverentsidele?

Anonüümne ütles ...

Objektiivsuse mõttes, ehk KuKu keskpäevatund ütleb ka otse välja, mis parteide huve teie propageerite!

Anonüümne ütles ...

Küsimusele, kas julgeolekuasutused siis teavad, mis rahast edasi sai, kostab Riisalu, et julgeolekuorganid on tehingut analüüsinud. "Niimoodi, et need andmed on salastatud 70 aastaks. Tuleb palju sporti teha ja siis on paljudel võimalus 90aastaselt nende materjalidega tutvuda," annab Riisalu juhiseid edasiseks eluks. Ta tõdes, et kahju on, et meie riigis on olnud selliseid aegu ning tema ei taha valitsuse ja rahandusministri nahas olla, kui mingid otsused VEB Fondi kohta tulevad ja peab nende eest vastutama.

Anonüümne ütles ...

Kuulge, hr luik, kas te tõesti ei saa aru - TTV on MAKSUMAKSJA rahast ülalpeetav. Kui see oleks keski tv siis võiks nad ajada suvalist savi

Anonüümne ütles ...

Lõpetaga see Valetamine. EESTIRAHVUSRINGHAALINGUT peetakse ülal ka maksumaksjate rahast. Tallinna Tv on palju objektiivsem, see ei ole nii kallutatud, kui Kuku

Anonüümne ütles ...

Sildumiskohad on ju ehitanud riik vastavalt Leedo praamidele. Kui tulevad uued laevad, siis tuleb suur raha panna sadamate ümberehitamise peale ja pärsitud on ka praamiliiklus mandri ja Saaremaa, Hiiumaa vahel.

Anonüümne ütles ...

Ma nägin unes, et ühel saateosalisel Tartust on isiklikus arvutis hulgaliselt lastepornot. Lihtsalt oli selline unenägu

Anonüümne ütles ...

Sm. 12.19.
Vikerraadio on ka rahva rahast ülalpeetav, aga kuuled ainult refi ja sotside(nüüd,enne irl.)ülistamist ja keskerakonna mutta tampimist ?

Anonüümne ütles ...

Täna puudutati ka "Rahva teenrites" seda laevaühenduse teemat. Nimelt selles võtmes, et saarlaste jaoks on see ainuke ühendus saare ja ülejäänud Eesti vahel. Meenutaks, et kunagi arutleti silla üle ja minu mälu järgi olid just saarlased need, kes selle idee põhja lasid.

Anonüümne ütles ...

keskpäeva tund ja kogu kuku raadio on vägagi kallutatud, lõpetage jah keerutamine

Anonüümne ütles ...

Püsiühenduse saab teha ainult Saaremaaga. Kas Hiidlased peaks siis ujuma või?

Anonüümne ütles ...

Püsiühenduse saab teha ainult Saaremaaga. Kas Hiidlased peaks siis ujuma või?

Anonüümne ütles ...

Saatekülalistelt ootaks full disclosure't. Astok oleks võinud näiteks selgelt väita, et "edastab Reformierakonna seisukohti" enne kui pange astub: Keskkonnaministeeriumis ei kujuta ette ... tv loomist... Mäletan väga hästi hetki kui Keskkonnaministeeriumi ametnikke külastades pidid kõigepealt RE valimisplakateid vaatama ja kõikjalt ametnike laudadelt sai RE nänni kaasa võtta. Rääkimata, et kõik ametnikud pidid samasse erakonda astuma nagu Tallinna LV-s nüüd ja kuidas seal perekonnad haldusala nõukogukohti jagavad. Poliitikute poolt tehtav "ajakirjandus" on igav ja mõttetu.

Anonüümne ütles ...

Doktorantide juhendamiseks peab juhendajal olema endal doktorikraad. Kallas kukkus nõukogude ülikoolis aspirantuurist kraadita välja.

Ei ole Keski valija ütles ...

Kas peale Anonüümse rohkem KuKu kuulajaid täna ei olegi? Tallinna TV materdamine(eriti Astok pidevalt)on juba tüütama hakanud.Võtke ette saatekava ja küsige endalt,mis suunas on maksumaksja raha raisatud saadetega nagu Terve tervis,Aja puudutus,Pillimeeste klubi,Maatriks,Kultuurimeeter,Ars longior jne.Arvatavasti ärritavad teid Vaba mõtte klubi,Nädala kokkuvõte või Täna.Uudised!?Nende osakaal saatekavas ei olegi ajaliselt nii suur.Seega-vahetage plaati!

Anonüümne ütles ...

Tere.Kui TTV külvab valet siis peaks olema kohtu tee ammu jalge all.Kui valgustab meie elu varjukülgi siis TTV on omal kohal.Eks TTV käi peavoolu meediale kõvasti närvidele,mitmekesisus rikastab või ainult teatud juhtudel?
Vaevab üks küsimus mis tahaks lahendust-Astok väidab,et Siim Kallas mõisteti 10 miljoni protsessis õigeks,hr.Kümmel väite kohaselt ei mõistetud.Kes siis lõpuks valetab ???