24 mai, 2014

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Hindrek Riikoja ja Ignar Fjuk

Homme on europarlamendi valimised - kes keda ja mis siis?
Homme on ka Ukraina presidendivalimised. Kuidas mõjutab valimiste tulemus olukord Euroopas?
Kaitsepolitsei võttis kinni neli teabeameti ehk välisluure töötajat. Järjekordne luureskandaal?
Kavas on keelata laenureklaam, kuid mitte väli- ja trükimeedias.
Kultuuriministeeriumi venekeelse inforuumi komisjon toetas uue venekeelse telekanali loomist.
Tallinn ostab prügila: Tallinna linnavolikogu otsuse kohaselt omandab Tallinna linn täiendavalt 2600 AS Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskuse aktsiat ning suurendab seeläbi Tallinna linna osalust 35%-lt 100%-ni.

17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

2004. aasta europarlamendi valimistel said kuus Riigikogu erakonda kokku 213 022 häält 232 230 hääletajalt, ehk 91,7%. 2009. aastal said neli riigiparteid 247 383 häält kokku 396 982 valimas käijalt, ehk ainult 62,3% antud koguhäältest. Ka tänased gallupid näitavad, et kartellierakondade aktiivne toetus püsib 62% juures. Kas te ei näe siin probleemi, et Riigikogus esindatud erakondadel on sedavõrd madal toetus oma EL-i poliitikale? Kas ei avaldu siin Eesti esindusdemokraatia püsivam probleem ka laiemalt?

Anonüümne ütles ...

Kui Fjuk elaks Austrias, siis saadaks ta parlamenti habemega naise

virve rüüt ütles ...

Aarne Rannamäe just esines Rahva Teenrite saates mõistuspäraste arvamuste ja hinnangutega. See on ajakirjaniku kohus, mitte rahvast lollitada.
Sulev Veedler surus läbi primitiivset Tarandi (ja Keskerakonna?) valimise ülistamist ning kõigi kodanike silme alla riigitööd teinud inimeste tühistamist koos nende tööga, mis on lubamatu ausust ja objektiivsust taotleva ajakirjaniku puhul.
Mis meil siis siin riigis rahvale oluline on, kas konkreetne ja kõigile nähtav igapäevane riigitöö, mis määrab riigi ja rahva saatuse või üks kehkenpüks, kes riiki ja selle tööd üldse eitab, kes mitte kärbsemusta võrragi midagi selles vallas teinud pole, aga rahvale oma „suure“ isiksusega utoopiaid lubab teostada, siis eitatud ja hävitatud riigi varemetele? KUI KAUA me siis permanentse (prantsuse)revolutsiooni ja barrikaadide faasis soovime Eestis olla??

Anonüümne ütles ...

Inimesed valivad Europarlamenti suure palga peale inimesi, kellele ei ole kade seda suurt pappi anda. Sest Eesti inimene on KADE. Enamik lihtsaid inimesi valivad just selle kriteeriumi järgi. See argument on läbi käinud nii Vox Populis, tänavaküsitlustes kui kommentaariiumides.
Ja nii lihtne see ongi.

Anonüümne ütles ...

Keskpäevatund, mida Tarand teile lubas, et te teda nii pikalt ülistate täna saates? Full disclosure!

Anonüümne ütles ...

LÕPUKS SAADE, kus pole kordagi mainitud Savisaare nime - tublid!

virve rüüt ütles ...

Seltsimehed Kukus, kas ei oleks aeg hartism juba lõpetada?
Kas Tarand on "võimekam" ja kui, siis mis vallas, Hõbemägi?

MIDA HEAD Tarand on Eesti riigile ja rahvale välja pakkunud? Peale presidendile nekroloogi kirjutamise ja "partide" (loe: euroopalike demokraatlike erakondade) süsteemi lammutamise?

KUIDAS isand Tarand peale kogu
riigi seadusliku poliitilise ülesehituse mahalõhkumise, millele ta lolli rahvast üles kutsub, Eestit taasorganiseerima hakata kavatseb?? Jah, lubas ka "pardiks" hakata ja uue "partla" teha.

On ju selge, et JedRossija partneri Keskerakonna partnerina. KUI Savisaar temaga juba koostööd tegi, SIIS on ju selge, et niite tõmbas Savisaar. KUI Savisaarel olid niidid peos, SIIS ON SEE NII KA JÄÄNUD.

Anonüümne ütles ...

On öeldud, et Europarlamendi valimised oleks justkui usaldushääletus eri isikute suhtes. Arvan, et see ei pea täiesti paika. Usaldan A. Samostit j H. Hansot ja paljusid teisi kandidaate täiesti ja arvan neist väga hästi, aga ei mõtlegi neid Europarlamenti valida, sest - leian, et neid on Eesti poliitikas hädasti vaja praeguse tsementeerunud seltskonna asemele. Siin on neist tuhat korda rohkem kasu kui seal.

Anonüümne ütles ...

Kuidas saab nii kogenud ajakirjanik, nagu Hõbemägi olla nii pimestatud või äkki tahtlikult silmaklapistatud?

Tarandi iseloomustusse peaks kindlalt kuuluma ka ta kohutavalt punni puhutud enesehinnang (mitte terava esemega läheneda!)- varsti väidab, et lõi universumi (ja Keskpäevatund reklaamib seda kuulajatele).

Ja ülimtõe kriteerium peaks olema praktika (nagu ütles juba Lenin) - äkki oleks tulnud saate esimene kolmandik pühendada mõõdutundetu kiidulaulu asemel sellele, mida Tarand siis eelmisel korral Europarlamendis teinud on ja võrrelda tema saavutusi teiste saadikutega.

Hetkel juhtus küll, et saate esimene veerand oli täpselt samasugune saapanumbri suuruse IQ-ga valijale, mida näiteks valimiste valvurid nii taunivad, aga millegipärast ainult poliitlkute, mitte ajakirjanduse puhul.

Anonüümne ütles ...

2,5 miljonit venekeelse tv heaks??? Lubage naerda! Mida sellise väikese rahaga teha saab. Kas te pole vene tv kanaleid kunagi vaadanud? Soovitan, siis teate, millest edaspidi rääkida.

Anonüümne ütles ...

2,5 miljonit venekeelse tv heaks??? Lubage naerda! Mida sellise väikese rahaga teha saab. Kas te pole vene tv kanaleid kunagi vaadanud? Soovitan, siis teate, millest edaspidi rääkida.

Anonüümne ütles ...

Kui Eestis siseselt soovitakse luua uut, vene keelset, televisiooni, siis peab aru saama, et saada auditoorium, on vajalik asja ka turundada.
Kui aga alustatakse uue loomisel ETV 3 loomisega, kus on siin turundusloogika?
Teadaolevalt on ERR-s tasemel venekeelne Raadio 4. Järelikult tuleb ka alustada, kui soov on teha, ETV 4 loomisega koostöös Raadio 4-ga

Anonüümne ütles ...

Milleks vaja prügimäge? Mis te arvate, mille peal püsib Itaalia maffia? Ikka prügi peal. see on lihtsalt nii suur papp.

virve rüüt ütles ...

Vaatame, mida veel.

Uwe Riisenberg ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Uwe Riisenberg ütles ...

Stephen Sackur usutles Petro Porošenkot, kellest oli juttu viimases "Keskpäevatunnis", "Hardtalkis" mullu novembris.

Anonüümne ütles ...

Faktiline Hõbemäele. Jaapanis ei ole võimul kristlikud demokraadid, vaid ikka liberaalid.