03 mai, 2014

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Hannes Astok

Eesti on olnud nüüd 10 aastat Euroopa Liidus.
ETV 3 on nagu taevamanna, mis peab lahendama lõimumisprobleemid. On see tõsiselt võetav kava ning kus ja millal selgub tõde? Kust võtta raha - 2,5 miljonit eurot. Aga äkki on see mingi spinn, millega juhtida tähelepanu Ida-Virumaalt kõrvale?
Savisaare esinemine eurovalimiste eel.
Pankade majandusprognoosid on pessimistlikud, Swedpank sulgeb maakontoreid.
Camp Bastionis langetatakse Eesti lipp ja Afganistani missioon lõpeb. Sadakond eesti võitlejat tuleb koju tagasi.
Valimiskampaania vastuolulised reklaamid.
Putini õppetunnid Raul Rebase järgi.
Valitsus otsustas esitada Riigkogule kütuseaktsiisi muutmise seaduse.


4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas meil hakkab nüüd iga vene konflikti järel tekkima uus ETV kanal? ETV3, ETV4, ETV5, ... - igaühel pärast esialgset hurraad ainult lõputud kordused.

Anonüümne ütles ...

Jabur arutelu. Ühe eestlaste poolt tehtava TV kanaliga ei võida venekeelseid meie leeri. Kui just ei ole selleks 1 miljardit eurot. Vene hing on midagi meie jaoks hoomamatut ja ühe korraliku (mis võtab ca 4-5 aastat tegemiseks)TV kanaliga ei astu me venelaste kümnete tv-kanalite, talkshowde, seriaalide jms. vastu. See on puhas raha maha viskamine.
Kui teha, siis tuleks teha uudistesaade enekeelsete ajakirjanikega (mitte tõlkida eesti uudiseid vene keelde).

Anonüümne ütles ...

Ühest tulevase ETV juhatuse liikme lausest jäi mulje, et tema ei poolda eestikeelsele vaatajale pakutava programmi lahjendamist 10% võrra. Kas sellest võib aru saada nii, et tulevasele juhatuse liikmele on olulisem eestlastele pakutav "show" mitte rahvusliku julgeoleku tõstmine?

Anonüümne ütles ...

ETV3 osas võiks küll hoogu maha võtta. Selle kanali edus mingi rahvusliku julgeoleku osas võiksin küll kahelda ning eesti keelse programmi arvelt ei tohi seda kindlasti teha. Olgu need spordiülekanded või meelelahutussaated.