08 märts, 2014

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Hannes Astok

Presidendi riigikaitse nõukogu mõistis hukka Venemaa agressiooni Krimmis. Kuidas see konflikt Eestit mõjutab?
Miks Edgar Savisaar ennast oma avaldusega Krimmi küsimuses isolatsiooni paigutas?
Peaminister Andrus Ansip esitas presidendile tagasiastumispalve. Kas see oli õige aeg või mitte, nagu osad arvavad?
Urmas Paeti ja Catherine Ashtoni telefonikõne lekkimine internetti.
Uue valitsuse sündimise piinad. Kas Eestit ootab sotsiaalliberalism?
Siim Kallase tagasitulek pidi tooma rahu ja leppimise. Selle asemel lendab s**t iga päev ventilaatorisse. Saja miljoni garantiid jms. Mis toimub, mehed? Toimus Reformierakonna üldkogu.
Kas Eestil on võimalik võita propagandasõda? (Loe ka tänast lugu Delfis "Kas riik võib valetada?")
Või on USA hävitajatest ikka rohkem tuge ja kasu?







16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui härrased soovivad midagi kellelegi selgeks teha, siis esmane tasand on jääda erapooletuks. Praegu aga pritsite sama, et mitte ütelda hullemat vahtu sellest, mida peate taunimisväärseks.

Tänaseks lükkame kuku lukku!

Anonüümne ütles ...

Ruussaar ihkab Pinocheti fashistlikku reziimi Euroopasse või??? Kuhu veel???

Anonüümne ütles ...

Ruussaar ihkab Pinocheti fashistlikku reziimi Euroopasse või??? Kuhu veel???

Anonüümne ütles ...

Tere! Te olete küll kursis välislehtedega, nagu just kuulen, aga Tallinna linn topib samal ajal pealinlase postkasti peale Pealinna ka propagandalehte Roheline Tallinn. Ajab, vabandust, oksele - Paet Kiievist: Ukraina valitsuse liikmetel on räpane minevik, Meikar: praegu pole rahul ka maidanlased ise, Savisaar: Paedi arutu raharaiskamine...jne jmt. Eriline "pärl" on muidugi 2 naisinimese juhtkiri - Kaikad ja snaiprid! Infosõda käib siinsamas Eestis ukse taga!

Anonüümne ütles ...

Kas see pole infosõda, kui keegi oletab midagi või näeb und ja räägib selles? Pooletoobisele koduperenaisele on ka see tõde!

Anonüümne ütles ...

Kaks eraldi teemat: miks teema nüüd tõusetub ja mis on asja enda taga. Kumb on olulisem? Selgelt teine - keskenduge sellele...

Aitäh! :)

Anonüümne ütles ...

Pagan mehed. Räägime ikka asja sisust. 100 000 000 dollarit garantiid pole mingi pisiasi. KAS ME TÕESTI TAHAME SELLIST MEEST OMA PEAMINISTRIKS? 100 mil dollarit garaniit sel ajal tähandas vähemalt 3 mil dollarit raha.

100 mil paber pole mingi pisiasi!!!

Anonüümne ütles ...

Palun olge täpsed, Kallase kohtuasi ei jõudnud esimese astme kohtust kaugemale. Lihtsalt faktivea parandus: "2000. aastal mõistis Tallinna linnakohus Kallase ja Kaju ametiseisundi kuritarvitamise ning valeandmete esitamise süüdistuses õigeks. Peaprokurör Raivo Sepp loobus kohtuotsuse vaidlustamisest."

Anonüümne ütles ...

Kui hitler hakkas võimule tulema, oleks väga hea olnud, kui keegi oleks lekitanud dokumente, et tegu on sarimõrvariga. Ehk point on selles: vai ze fakk pean mina, kodanik pidevalt vaagima kas Siim Kallas on kurjategija või mitte? Paneks äkki normaalse inimese peaministriks?

Anonüümne ütles ...

Astokile. Riigikohus võib Kallase 100 korda õigeks mõista, küsimus jääb: miks üks ja sama mees kogu aeg riigikohtusse satub?

Anonüümne ütles ...

Miks te ei räägi sellest, et lausa tülgastav on, et olete unustanud R-hoolduse, Autorollo, Michali kilekotiud jne jne. Kas tõesti arvate, et see on uus valitsus?
Vahetunud on ju ainult peaminister. Kõik jätkub.
Sotsid on juba läbirääkimistele minnes reetnud oma maailmavaate ja refrom saadab nad varsti ahhuuni.

Anonüümne ütles ...

Kas Astokei rebigi oma tavapärast "kildu" sotside teemal? Tra mulle ei mahu pähe, miks see Astok teil seal on? Toimetaja pano?

Anonüümne ütles ...

Braavo, Kuku! Andsite Savisaarele pisikese mataka ja astusite seega siseriiklikku propagandasõtta. Mida ma Savisaarest arvan või ei arva, ei puutu siin üldse mitte asjasse. Ja veel, kas mõni reformikas ei tunne ka kuluaarides piinlikkust Kallase segaste seletuste pärast? Varem on KUKU ikka paistnud silma objektiivsusega, aga see selleks. Paeti ja Ashtoni telefonikõne lekitamisest on ikka kasu olnud, nüüd hakatakse uurima, kuigi hiljavõitu, aga muidu oleks kõik maha vaikitud, või kuidas?

Anonüümne ütles ...

Eestis on piisavalt tarku inimesi et ise välja töötada tankitõrjekompleks tüüpi "kornet" ( lööb läbi kuni 1300 mm metalli).

Anonüümne ütles ...

Minge prantsuse agressorite okupatsiooni ja tsiviilide massimõrvamist Kesk-Aafrikasse ka kajastama. Savisaart sõimate selle eest, et soovitab Ukrainas kiiresti vaatlejate juuresolekul seaduslikud valimised (mitte hääletamised nagu Eestis või veelgi hullem, toolide ja portfellide omavahel jagamist ärmatajade ja vargaperekond Kallase vahel), aga ise Eesti valitsus mestis Prantsusmaaga , kes MÜÜB JÄTKUVALT RELVI JA SÕJATEHNIKAT
V E N E M A A L E !!!!
Kes need siis riigiREETURID on?

Anonüümne ütles ...

Väga piinlik oli kuulata selle nädala Keskpäevatundi . Nii kallutatud ja ebaobjektiivne , tekib küsimus mis riigis me õieti elame?
Keskpäevatund on muutunud ühepartei poliitiliseks ajupesumasinaks . Ei kõlba mitte kuhugi kui saatesse on sisse toodud permanentne võimupartei poliitik ja teised osalised ainult määgivad kaasa . Sest tõde tõde ei huvita kedagi. Selliste saadete RUSIKAREEGEL PEAKS OLEMA- kui on saates poliitik , siis olgu ka oipositsiooni esindaja. Praegune seis eestimaal on sellina et op-ni populaarsus on kaugelt üle poole.