22 veebruar, 2014

Keskpäevatunnis Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Eerik-Niiles Kross

Suur küsimus: Kas Reformierakonna juhatus saab Siim Kallast volitada uut valitsust koostama enne, kui seda on teinud president, nagu põhiseadus ette näeb?
Eesti-Vene piirileping taas alla kirjutatud... kas näeme ka neljandat korda? Päev enne kadus Interpoli kodulehelt Eerik-Niiles Krossi tagaotsimiskuulutus.
Kas Eestil on pehmet jõudu, küsib Daniel Vaarik ajalehes Sirp.
Ja kas Eesti poliitikas on lootusrikas aeg: Anvar Samost, Siim Kallas, uued algatused erakondade loomiseks, ühiskonnategelaste avaldused jms.
Reformierakond ja IRL kaotasid veebruaris toetajaid.
Parteialgataje mured - Parem Eesti ei osale Vabaerakonna loomises, Kristiina Ojuland soovis Reformierakonna liikmelisust taastada.
Miks Andrus Ansip ja Urmas Reinsalu ei kommenteeri Helir-Valdor Seederi seisukohti ja kommentaare piirilepingu ja haldusreformi küsimustes?
Ukraina olukord pakub jätkuvalt peamurdmist - teeme seda ka meie.




25 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Andke, aga ei kuula enam saateid, kus Kross esineb. Kusjuures mul on tegelikult kahju, aga ei suuda end sundida. Keskpäevatund on üks parimaid kui mitte kõige parem jutusaade kogu raadiumis. Paraku on võitlevate parteilaste ja ähmase elulooga tegelaste upitamine arvamusliidri seisusse minu arvamist mööda pehmelt öeldes kummaline. Upitamine mitte mõne parteilehe või kogukonna - see oleks loomulik -, vaid soliidse infokanali poolt nimelt.
Kahju, kahju, ja viha teeb ka. Teeb viha, sest ma ei saa aru. Ma ei saa aru. Ja kuulata ka ei saa.

Anonüümne ütles ...

90-ndate alul oli terav vastasseis interrindega kodakondsuse küsimuses ja interrindelased nõudsid kodakondsuse 0-varianti. Vist oli see Lebedev, kes ütles, et tulevikus te tulete meile kodakondsust kandikul pakkuma aga siis me vaatame, kas üldse tahame. Nüüd on see aeg käes, äsjaüllitatud "20-ne kirjas" on otsesõnu sees soov kodakondsuse andmiseks kõigile, kas tahavad või mitte. "Kas me sellist Eestit tahtsime?"

Anonüümne ütles ...

Priit, tänud sulle tänase artikli eest. ahepeal hakkas tunduma, et hakkad kännustuma, aga tänane artikkel tõestas, et oled veel täitsa terav ork oravate pessa. Anna minna samas vaimus ja usu, sa ei vananegi. :))))) Aitäh.

Anonüümne ütles ...

IRL-i lemmik lause algus on: meie selge ja ühemõtteline seisukoht on..
Siit tekkis küsimus, et võib olla irl ei saa vastata kohe ja teemakohaselt, kuna nad viibivad kogu aeg kuskil kõikuval mädanenud katuseserval ja tegelevad kindla jalgealuse otsingutega

Anonüümne ütles ...

To: 12:09
Totaalselt nõus!

Anonüümne ütles ...

Kuna Seeder võttis avalikult sõna piirileppe vastu, siis võib arvata, et temale uues valitsuses enam kohta ei leidu.

Anonüümne ütles ...

Kui Kuku kasutab Krossi saatetegijana, siis pole Keskpäevatunnil mingit vahet näiteks Tallinna TV saatega Meedia keskpunkt. Üks propaganda kõik.
Las olla siis Keskpäevatund IRL saade.

Anonüümne ütles ...

Kross ei räägi tõtt. Ka Aavikso väitis avalikult,et IRL-s ei ole selgeks räägitud piirilepingu küsimust.

Unknown ütles ...

Ega reformarid pole ju eriti kunagi teiste arvamnustega arvestanud,
ja nii ka seekord, Siim Kallas peaministriks ja kogu lugu,
see et Kallasel on kahtlane maine enamuse silmis ei loe midagi,

Anonüümne ütles ...

Aga Kross, ütle välja mis on sinu "selge ja ühemõtteline seisukoht" piirilepingu küsimuses

Anonüümne ütles ...

Venemaale ei tule mitte kunagi sellist valitsust kes midagi ära annab, värvid pole olulised.

Anonüümne ütles ...

Kuulge hr Ruussaar
Te esitate krossile pidevalt ründavaid küsimusi aga ei suuda vahele segamata ära kuulata ühtegi vastust. Milles asi? Kas naudite oma ekskollegi, samosti moodi egotrippi?

Anonüümne ütles ...

Krossi nemile Keskpäevatund. Palju õnne!

Anonüümne ütles ...

"Vene reziim" ja naljatilk Kross, sai palju naerda?!

Anonüümne ütles ...

Soome tööandja puhul on mõeldamattu oma riigikaitses kahtlemine ja vastutöötamine.

Anonüümne ütles ...

Kuulge lõpetage ära see Krossi kokutamine. Saadet on võimatu enam kuulata. Ma saaks aru, kui sealt tuleks mingit tarka juttu, aga selline seosetu mula....Ma olen teie saate kauaaegne kuulaja, kui te teete sellest klounaadi, siis ei jää muud, kui raadio teisele lainele keerata. Ei tõsta Kross oma reitingut, vaid taolise mula tõttu see kukub lausa kõva kolinaga

TK ütles ...

Janukovitš põgenes riigist Araabia Ühendemiraatidesse. Tema lennuki teekond.
http://www.ua-ru.info/news/2014-02-22-4851

Karl Ottas ütles ...

Veelkord! Kross aga kuidas, mis moel eesti rahvas piirileppe heaks kiitis ja juba 20 aastat tagasi? Ja kuidas seekordne valitsus saab põhiseadusest ilma rahva hääleta Tartu rahu välja? Ehk seekordsel valitsusel pole ligitiimsust põhiseadust eiravalt lepet sõlmida.

Anonüümne ütles ...

Väga hea saade! Alati kuulan kui Kross on saates. Ja igasugustel ajukokutajatel polegi vaja seda saadet kuulata ja kindlasti kohe mitte muretseda Kuku reitingu pärast! Kui teid ei huvita saate sisuline arutelu, teemad jne siis vaadake Tallinna TV-d.

Anonüümne ütles ...

Mittepoliitilise inimesega on mul kuidagi imelik hakata siin äkki Krossi kiitma - eriti veel, kuna tavaliselt on mul raske tema juttu silmi pööritamata kuulata. Sedapuhku aga peab ütlema, et Hõbemäe ja Ruussaare jauramine saate esimese teema juures oli sedavõrd ülespuhutud ja sisutühi, et Kross neile oponeerides jutkui luges minu mõtteid ja jättis vähemalt sellega küll ootamatult hea mulje. Ma tõesti ei saa aru, kus karu p..st olid võetud need jutud ebakonstitutsioonilisuse kohta ja virin selle üle, kus ja kuidas reformarid peaks midagi välja kuulutama. Mitte et mulle kuidagigi meeldiks nende selline skeemitamine, kuid ei saa siiski selle kritiseerimise nimel tervest mõistusest ka loobuda.

Anonüümne ütles ...

*inimesena

Anonüümne ütles ...

Olen teie saate pikkaajaline kuulaja kuid viimasel ajal jääb küll mulje ,et Ruussaar võiks ametit vahetada.

Anonüümne ütles ...

Hallo,mehed!
Räägite suurimast õppekogunemisest,kuhu kutsutakse vaat, et pea kõik ajateenistuse läbinud mehed. Eksite, 33-aastane päästekompaniis ajateenistuse läbinud mees ei ole kordagi saanud kutset õppekogunemisele. Edu Teile.
Mall

Anonüümne ütles ...

Täiesti nõus

Anonüümne ütles ...

Tubli, Kross! Väga hea saade! Ruu´l oli lihtsalt veidi kehv hommik.