08 veebruar, 2014

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Hannes Astok

Riigikogu eetikakoodeks loomine takerdub saadikute pessimismi taha.
Dopingushow Eestis ei jää alla olümpiamängude avamisele Sotšis.
Ajakirjanik Anvar Samosti liikumine ajakirjandusest poliitikasse ja mida sellest oodata on
Sotši olümpiamängud ja selle meediakajastuse ärapanemise võistlus Eestis.
E-tervise läbikukkumine ja Riigikontrolli kuri seisukoht.
Riigikaitse arengukava ja psühholoogiline arengukava.
Ähvardab ka lihttööliste puudus - kas on vaja neid sisse tooma hakata? Või harida oma rahvast nii kõrgelt, et spetsialiste polegi enam vaja mujalt otsida.


20 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väga palun, ärge teie hakake ka jurama, et Sotši Olümpiamängude avatseremoonia kukkus läbi ja bla, bla, bla.... Postimehe kommentaarium näitab hästi, et inimesed ei lähe propaganda õnge. Avamine oli väga viis. Ja ei tahaks, et meedia kaaperdaks oma "propagandaga" meilt olümpiamängud vaid seetõttu, et need toimuvad Venemaal.

Anonüümne ütles ...

Rootsi TV Uppdrag Gransking andmetel on Jakunin olümpiamängude peakorruptant.
Eesti ajakirjanikud võiksid seda teemat süvitsi käsitleda.

Anonüümne ütles ...

Kogu selle teema olümpia Venemaal ja selle meediakajastusele on lihtne selgitus "all politics is local".

Anonüümne ütles ...

Kui Kadri Liigil on kadedusekompleks ( tahaks ju isegi olla VIP sektoris )ei peaks sellest kirjutama.Võib kaasa tunda....

Anonüümne ütles ...

Täpsustame, kes soovivad piirilepingut allkirjastada?

Anonüümne ütles ...

kadri liik on teatavasti see kaitseministeeriumi ametnik, kes varastamise parast ametist kinga sai. väiksel vargaplikal ei ole nagu sobiv putinit osatada

Anonüümne ütles ...

Savisaar ei viibinud avatseremoonial. Ja iluuisutamist ta vaatab. Kust pärit valeinfo seltsimeestel?

Aivo ütles ...

Minu arust on naljakas, et
Astoki arust on naljakas, et Eedik ausalt tunnistab, läheb Sotši Jakunini kutsel.
Age eks reformikale tundubki otsekohene jutt natuke imelik.

Anonüümne ütles ...

No Astok valetab, Savisaar ei viibinud avatseremoonial.

Anonüümne ütles ...

Hannes Astok: Loen Delfit:
Lisaks avatseremooniale elab Edgar Savisaar olümpiamängudel kaasa ka esmakordselt kavas olevatele meeskondlikele iluuisutamise võistlustele. „Mul on kutse ja akrediteering ka ajaks, mil jääle lähevad Eesti iluuisutajad, kuid kahjuks tulenevalt töökohustustest ei saa ma sel ajal Sotšis viibida,“ sõnas Edgar Savisaar.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/fotod-ja-video-edgar-savisaar-soitis-jakunini-kutsel-sotsi-mangudele-ma-usun-et-mul-on-seal-palju-tuttavaid.d?id=67750353

Anonüümne ütles ...

Eesti Vabariigi President härra Toomas Hendrik Ilves
A. Weizenbergi 39, 15050 Tallinn

Avaldus

Mart Niklus: Kohtunik Jüri Paap pole omasuguste hulgas ainuke!

GULAGi mitmekordse kommunismivangina ei saa ma aru, miks staažikas NLKP liige, okupatsioonivõimu truualamlik ja tõsiusklik kindlustaja Helve Raik on Eesti Vabariigis nüüd ümber nimetatud „hariduselu edendajaks” ning president Toomas Hendrik Ilves Eesti Vabariigi 96. aastapäeva puhul kavatseb teda Valgetähe IV klassi ordeniga autasustada.
Helve Raik oli 1981. aastal Eestimaa Kommunistliku Partei XVIII kongressi delegaat. Kahekordse NSV Liidu Ülemnõukogu saadikuna ja Eesti NSV delegatsiooni liikmena võttis korduvalt osa kommunistlikest tippüritustest Moskvas, esinedes seal punavõimu ülistavate sõnavõttudega.
Kas Tartu 5. Keskkooli (praegu: Tamme Gümnaasium) tsunftivaim autasustamistel kestab ikka veel edasi? Teatavasti on selle „koolkonnaga” seotud ka Andrus Ansip, Jüri Vene, Mati Karelson jt.

Tartus, 6. veebruaril 2014
/Mart Niklus/,
Riigivapi II klassi ordeni,
Suurvürst Gediminase III järgu ordeni,
„Vapruse eest” I järgu ordeni (Ukraina) kavaler,
Rahvusvahelise Inimõiguste Seltsi (IGFM) tegevliige
Read more...

Anonüümne ütles ...

Vaadake, kui ikka Gruusia sportlased olümpial osalevad, siis selle kõrval on meie Ansipi "puhkuse" asi täiesti tähtsusetu!

Anonüümne ütles ...

Sotši avatseremoonia oli igati professionaalne, kuid - sellest arusaamiseks oleks vaja olnud teadmisi ajaloost ja kultuurist, ja eelistatavalt nii, et suudaks ignoreerida pealeloetavat möla. ETV näiteks suutis seda, et korduvalt nimetada tundmatut kunstivoolu: SUPERmatismi! Muu maailm tunneb suprematismi. Ja kuuldavasti ühes teises kanalis teati, et tulesüütaja oli Irina Rodina, samas ma nägin telekast, et see oli fantastilises vormis Irina Rodnina. Jah, oli avamisel ka minu maitsele ja mälestustele mittevastavat, kuid suurem osa oli ikkagi väga vaadatav-kuulatav - ei saa eitada, et Venemaa eri ajastute piiridest on tulnud vaimustavaid kunstinähtusi ja muusikat, vene ballett on aga juba omaette mõiste. Kuid ma saan aru ka sellest, et kaasaegne pinnapealisus ei tunne varasemat kultuuri ja sellepärast oli see eileõhtune etendus ka mõnedele lihtsalt - igav.

Anonüümne ütles ...

Savisaar ei viibinud avatseremoonial ja vaatab iluusiutamist. KUi KUKU ei kontrolli fakte, pole mõtet
ka kriitikal.

Anonüümne ütles ...

Samost ennetas ERR otsust tema eemaldamiseks
ERR-st kuna sai teada, et ERR kutusb ta vaibale.
IRL pole ta kunagi kritiseerinud. Samost on halb ajakirjanik, see on ka põhjus BNS-st ja PM-st kingasaamises.

Anonüümne ütles ...

Samostil on tekkinud probleeme mitme meediafirma omanikuga. BNS ei ole Eesti osalusega, Postimees küll. Midagi on järelikult inimesest johtuv. Ajakirjanik ei saa olla must-valge (selgitan: musta ja valge vahel on miljon värvivarianti, ei saa olla nii jäik).

Anonüümne ütles ...

Indrek Tarand rääkis, et tema teene on see, et KESKERAKOND ei oma enam mitte ühtegi EUROPARLAMENDI saadikut.

Indrek Tarand hakkas keskerakonna saadikutega rääkima, seletas neile elu-olusid ja nood astusidki keskerakonnast välja.

Keskerakond jäi niivisi ilma saadikuteta.

Anonüümne ütles ...

Avatseremoonia oli üles ehitatud vene kultuurile - muusika, kunst, ballett, kirjandus ja selle sümbolitele. Aabits juhtis sellele tähelepanu. Ja oluline oli ka sellest aru saada, kuidas ajaloosündmused mõjutavad kultuuri arengut. Kui mõned nägid vaid onu Stjopat, pioneere ja Vremja tunnusmuusikat, siis selles kõiges oli sügavam sisu. Nägime Malevitschit, kes oli ju vene avangardse kunsti isa, mitte vaid musta ruudu maalija, nagu ütles Tarmo Tiisler. Olümpialippu kandsid kultuuri ja spordi sümbolid, kosmos ja Tereschkova, maailmakuulsad Gergiev ja Mihhalkov, laulis maailmakuulus METi solist Anna Netrebko, tule süütasid vene spordi sümbolid Rodnina ja Tretjak. Muusika ilmestas igat epohhi. Kava oli suurepärane, tehniliselt kõrgel tasemel ja mitmekihiline, vajas kultuuriteadmisi ja seda oleks pidanud valgustama kommentaatorid, aga neile käis see lihtsalt üle mõistuse. Kahju!

Anonüümne ütles ...

Sotšis ehitasid olümpiaobjekte mitte Doku jt saates mainitud SNG võõrtöölised vaid hoopis Ravžan ja Džamžut - vt vene huumorisarja Naža Russia, kus nimetatud tegelased kandvat rolli omavad!

Anonüümne ütles ...

Teate, Ainar Ruussaar, kui te räägite pikalt ja laialt spinni õnge mitteminemisest ja olete käinud igasugustel sellealastel spetskursustel, siis on eriti seletamatu teie juhitava organisatsiooni ämber Gatesi raamatuga seoses. Asi pole isegi konkreetses faktiveas, vaid protsessis, mis tegi võimalikuks tuua eesti meediasse info USA endise kaitseministri ingliskeelse raamatu kohta läbi venekeelsete allikate. Isegi tahtliku moonutuse puudumisel toimub sellise põhjendamatu vahelüli lisamisel tahes-tahtmata teatav "tõlkes kadumaminek". Polnud ju tegu mingi Kesk-Aasia või kasvõi Hiina värgiga, kus meil on ehk raske leida kohalikus keeles infot hankida suutvat ajakirjanikku. Kui meil ajakirjanduses praegusel ajal üldse mingit võõrkeelt vallatakse, on see kahtlemata ülekaalukalt inglise keel.