21 detsember, 2013

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Hannes Astok

Eesti kaalub kaitseväelaste saatmist Kesk-Aafrika Vabariiki.
Eesti Energias möllab Jordaanias, kuid edu sõltub Jordaania valitsusest.
Tallinna parkimistasude ootamatu tõus ja linna eelarve veider sünniteekond.
President saatis Riigikogusse tagasi käibemaksuseaduse muudatuse.
Mihhail Hodorkovski pääses peale kümneaastast vangistust vabadusse.
Dopingutohtri skandaal - miks dopinguarstid säilitavad vanu retsepte ja tõhje ravimipurke?
Erakonnaseaduse muudatuste eelnõu - kas rahuldab või mitte? (erakonna registerreimine, kautsjoni vähendamine, rahastamise muudatused, kollektiivse pöördumise eelnõu.)
Karistusseadustiku leevendamine - tere tulemast minu suvilasse, murdvargad!
Kas Eerik-Niiles Krossi Intepoli needuse alt vabastamine ebaõnnestus?
Kultuuriajaleht Sirp sai lõpuks uue peatoimetaja.
Vahur Kraft lahkub Nordea Panga juhi kohalt. Kas VEB fondi skandaali tõttu?

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas Te tõepoolest usute seda, et kui kusagil toimub tapmine, et kui saata eesti poisid sinna veel tapma, et see korregeerib asja? Kas te midagi Afganistaanist ja Iraagist pole õppinud? Ikka Ruusaar keksib et, Oh me targad valged mehed.

Eesti tragöödia on see, et Eesti riik saadab oma sõdureid kusagile maailma äärele teisi tapma selleks et saada lahingu kogemusi selleks et kaitsta omaenda riiki oma vaenlase eest, Venemaa eest.

Anonüümne ütles ...

järgmine nädal ootaks ülevaadet eesti välispoliitikast ees-aasias

Anonüümne ütles ...

32 korda on Tallinna Vanalinnapäevad toimunud juuni esimesel nädalal. Nii kuulutati ka eelmiste päevade lõppedes.

Eile teatas Tallinna LV, et seekord toimub üritus 24.05.-01.06.2014. Selgelt on näha, et toimumise aega muudeti 25.05.2014 toimuvate Eurovalimiste pärast.

Kaua veel kulutab see ilge kamp oma kampaania jaoks linnarahva raha? Kas tõesti ei saa selle vastu midagi teha?

Anonüümne ütles ...

Viskasin hiljuti pilgu peale D.Irvingi Erwin Rommel-XX sajandi Hannibal. See mees tundis Aafrikat aga mida meie seal teeme?

Anonüümne ütles ...

Iga inimene saab aru, et ehitusfirma juhi firmaauto BMW X5 ei vea ehitusplatsile paneele ega karjäärist kruusa! Aga riigilt varastatakse erauto firma alla jantimisega tohutuid summasid.

Ra. ütles ...

Maksu- ja tolliamet (MTA) kasutas uue käibemaksu deklareerimise infosüsteemi loomisel Läti kogemust ja ameti hinnangul võimaldab Eestis loodud süsteem vältida lõunanaabrite süsteemi puuduseid.



http://www.e24.ee/2634248/mta-ei-korda-kaibemaksu-deklareerimissusteemi-loomisel-lati-vigu

Anonüümne ütles ...

hodorkovski lasti välja, koht jääb tühjaks

martin ütles ...

Nalja ka!

Putin maandub Tallinna lennujaamas ja täidab passikontorollis ankeeti:

Name: Vladimir Putin
Occupation: No, just visiting

Anonüümne ütles ...

maakodus tuleb nüüd muruniidukile külge panna silt soetusmaksumuse ja jääkväärtus. Kui summa on üle 200EUR-i siis varas asja ei puutu!:)

Anonüümne ütles ...

Kuulge, klaarige palun saatekülaliste isiklikke probleeme väljaspool saateaega.

Anonüümne ütles ...

kuritegevuse statistika lihtviisilise võltsimise juures, mis loomulikult varjabki seda, et politsei ja sisejulgeolek on olematuks kärbitu-- räägib riik tõsimeelselt viisavabadusest venemaaga?! viljandis kakles paar igipõlist kaaki ja politsei sai kordi peksa, kuni mehed vabatahtlikult puhkuselt tööle tulid...

Anonüümne ütles ...

Küsimus Hannes Astokile - Kui palju on praegu Eesti vanglates inimesi, kes on sinna saadetud selle eest, et käisid võõras aias palli järel? Pakun arvuks null.

Anonüümne ütles ...

Ruussaarele soovitan kolida kuhugi vaiksemasse ja rahulikumasse ja odavamasse kohta elama, kui ei jaksa kinni maksta luksust astuda otse koduuksest limusiini.Ja minna ikka kokutamise ja mämmutamise vastasele ravile. Ausalt ajab metsikult vihale see saateaja raiskamine tema korrutamiste peale. Ega ta Kanal 2 Reporterit ei tee, kus poolearulised ja joodikud taustaks saadet näevad.
Kurat, üle poole elanikkonnast peab aastaid püsivate sissetulekute juures taluma METSIKUT hinnatõusu, aga siin mingi KÄPUTÄIS rikkureid peab ühe viina aastas ostmata jätma.
Ja see eesti poiste tsiviile tapma saatmine on häbiplekk meie riigile. Miks teil sõjardite kulutuste peale seakisa ei tõuse?
Oleks see kasvõi Farmi-Gabriel, kes ise prantsuse võõrleegionis teeninud MEES, aga kokutab siin mingi tagumikusoojendaja stuudios.

Anonüümne ütles ...

Mis Audi RX8 jutt, pole oma ihusilmaga Tartus veel sellist autot näinud. Mu naabrimees Bernatski Nõlvaku tänavas kõrvaltmajast sõidab ringi ammu mingi 10 a. vana koleda Audi panniga.