14 detsember, 2013

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Eerik-Niiles Kross

Tänased teemad:
Probleemid Rail Balticuga - kes tahab sõita läbi Tartu või teha peatust Pärnus, Nabala kaitseala muudab trassiplaane jne.
Erakondade reiting ei näita Reformierakonnale midagi head.
Suurkoondamine maksu ja tolliametis - 245 inimest.
X-tee teenused levivad Soome.
Veerpalu kohtuvõit kui aasta spordisündmus.
Herkelist sai VIKi esimees.
Apteekide asutamispiirang tühistati.
Valiti pressisõber ja pressivaenlane.
Pangajuhid prognoosivad viletsat aastat ja soovivad sularaha kadumist.

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See trassi valik ei ole ju ainult iga Balti riigi enda otsustada - kui Eesti otsutab Tartu suuna kasuks, siis jookseb see automaatselt Lätis hoopis teist trassi pidi! Aga võibolla on Läti nõus ainult mereäärse ehk Pärnu trassiga? Ja analoogne situatsioon Läti-Leedu ülemineku kohta!

Juhan Kivirähk ütles ...

Rail Bakticu trassi puhul ei ole ju põhiprobleem pelgalt maatükkide kompenseerimine, vaid tulevane majanduslik tasuvus. Luguge Hardo Aasmäe põhjalikku analüüsi eelmimse nädala Sirbis - Tartu trassi puhul oleks sellega võimalik ühendada ka Venemaalt tulevad raudteeveosed.

Anonüümne ütles ...

Kuulge mehed, Delfis kukkus totaalselt läbi "artiklike" sellest, et ajakirjanikku ei lastud Tallinna LV jõulupeole. Seda näitasid kommentaarid väga selgelt. Palun muutke suunda, muidu kukub varsti teie eelnevalt väga hea olnud saade varsti ka läbi.
Te võiks vahelduseks rääkida kesisest IRL reitingust võrrelduna aastataguste numbritega. Kui te ei viitsi enam normaalset saadet ilma populistlike poliitikuteta teha, siis lõpetage ära.Ainar Ruussaar tundub olema õigel teel oma objektiivsusega.

Anonüümne ütles ...

Ma tahaks, et ka riigieelarve üle tekkiks debatt, mitte ei tuleks koalitsioon ja ütleks, et asi on lukku löödud.

Anonüümne ütles ...

Tuletage palun meelde, millal hakati ühte ettevõtluse haru teisele eelistama? Riik leiab, et farmaatsiafirmad, prügifirmad on sektor, mida tuleb seadustega reguleerida selliselt, et need sektorid saaks võimalikult suure kasumi. Aga miks?

Anonüümne ütles ...

Apteeker peab pakendi ja partii täpsusega arvestust pidama. Kui tootja tahab (eluohtliku) ravimipartii tagasi kutsuda, siis bensujaamast õigeid pakendeid enam ei leita.

Anonüümne ütles ...

Lahe tekst- palgatõus. Huvitav kus? Muinasjutud.

Anonüümne ütles ...

meil on apteek kahe valla peale ja töötab 8-17-ni, laupäeval paar tundi lahti, pühapäeval kinni, oleks ikka tore kui saaks ootamatuste puhul lihtsamaid ravimeid tanklast või poest. Kasvõi köhasiirupit :)

Anonüümne ütles ...

See on kohutavalt huvitav,Kross arutab keskide valitavust. Omal langes 2% jälle, aga nemad võitsid !!!
Lihtsalt naerma ajate oma juraga .

Anonüümne ütles ...

Tere! Rail Balticu puhul pole põhiprobleem see, et ärge minu õue taha ehitage. Kui võtate teema üles, siis võiks rohkem ettevalmistatud olla.
Ja üldse tänane saade on väga nõrk. Paistab, et ettevalmistust pole üldse.
Ja palun, ärge nõrka hr Krossi enam saatesse kutsuge. Katsuge saatesse meelitada hr Strandberg.
Lugupidamisega Peeter

Anonüümne ütles ...

palun mitte raudteest,,oleme uhiskonnas, kus inimene kui selline pole midagi,,kas olete ka vaaginud, miks jaamahooned on on kinni, koik on inimvaenulik ja kole , j'tke oma jahumine ja siis on meil hea

Anonüümne ütles ...

Krossi isegi kuulata ei taha

Anonüümne ütles ...

ärge palun enam kutsuge seda kopkatki väärt ja ainult vaenu õhutavat vennikest saatesse. Remondiks keegi ta mänguhelikopteri ära, et ta enam ei vinguks.

Aigar Rullinkoff ütles ...

LOL tehke hoopis läbi Viljandi

Anonüümne ütles ...

Ma lihtsalt keeldun kuulamast Krossiga saadet. Ja kui ta oleks vastupandamatult huvitav või veider värvikas tüüp nagu Strandberg või Kilk, siis ma neelaksin oma vastumeelsuse ehk alla, aga ta ei ole seda ka. Mis mõttes ta on teil seal, ei viitsi juureldagi. Ehk kutsute varsti Villu Parveti ja Galojani ka meeskonda? Kõvad tegijad nemadki.