05 oktoober, 2013

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Marek Strandberg

Täna saates: ekskeskerakondlase Tarmo Lausingu paljastused poliitilise tegevuse rahastamise kohta. Mitte, et see kedagi üllataks... Peaministri vihapurse prokuratuuri suunas, kus ei võeta Keskerakonna rahastamist uurida.
Kuidas TV3 otse-eetris sündis Savisaare vastane koalitsioon.
Algas Rail Balticu avalikustamistuur.
Riigiametnike Suur Pauk ehk ühispaugutamine polügoonil.
Miks Soome haridusminister Krista Kiuru esinemine Riigikogus ära jäi?
Läheneb ajalehe Sirp peatoimetaja valimine. Kes jääb sõelale - Ivo Rull, Kaarel Tarand, Ülo Matteus või Andres Ammas?




16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui Lausing midagi öelda tahab, las siis ütleb lõpuni välja. Ei ole mõtet kummipaela venitada. Ja kui ta ei taha konkreetseid nimesid nimetada (koos faktidega), SIIS JÄÄGU VAIT.

Anonüümne ütles ...

Kui Lausing midagi öelda tahab, las siis ütleb lõpuni välja. Ei ole mõtet kummipaela venitada. Ja kui ta ei taha konkreetseid nimesid nimetada (koos faktidega), SIIS JÄÄGU VAIT.

Anonüümne ütles ...

Hr. Ruussaar, valitsuse pressikonverents ei ole KVN, vaid hakkab meenutama üha enam NLKP parteikoosolekut. Tõeliselt demokraatlikus riigis ei luba ükski riigijuht sellist käitumist.

Anonüümne ütles ...

Saatejuhil on ikka kole palju raha arvel... Üks päev anda 5000, teine päev 6000 ja siis veel mitu korda nädalas.

Anonüümne ütles ...

Täiesti uskumatu, et peaminister ründab oma riigi prokuratuuri.
See on ilmselt võimalik, juhul kui ees seisab kodusõda või midagi sarnast.
Peaminister vastutab kõigi riigi funktsioonide eest.
Ja kui ta enam ei usalda prokuratuuri, siis on tema KOHUS see välja vahetada.
Kui Ansipil on küsimusi prokuratuuri suhtes (mina ise arvan, et saata tavapolitseinikke valimispropaganga asjus otsusi langetama, kus riigipalgal olevad rahvaesindajad ei suuda kokkuleppele jõuda, on sula sigadus) siis peab ta ka reageerima - lasku lahti kogu prokuratuur.
Ta ei saa lihtsalt pressikonverentsil oma arvamust väljendada, ta on peaminister - las tegutseb.
Lasku Norman Aas ja kogu politsei lahti.
Või hoidku oma suu kinni.

Anonüümne ütles ...

Kuidas saab rotatsioon tekkida, kas rahval keelatakse valimised ära,kui rahvas valib teisiti, mis ei vasta rotatsioonile...

Anonüümne ütles ...

Saade kannatab Strandbergi heietuste tõttu.

Anonüümne ütles ...

Härrased, haridusteemade küsimuse Riigikogus riiklikult tähtsa küsimuse käsitlemisel oli ju küsimus selles, kas Eesti haridusminister on arutelule kutsutud või arutatakse seda ilma meie ministrita. Ka Sotsid oleksid võinud järgi anda ja kustsuda ette kandma ka Eesti haridusministri. Tasakaal on mõlemalt poolt vajalik.

Unknown ütles ...

kõige vastikum on Krossi ülbus ja ebakompetsentsus ja teiseks Randpere laus vale ja samuti julgus suu lahti teemal, millest ta midagi ei tea (kuused)

Anonüümne ütles ...

"Häbi Eesti pärast" on täitsa hea mõte - aga enne võiks muidugi ära teha ammuse ütlemise "Uhkus ajab upakile"-kampaania.
Sest tegelt' ei ole häbi Eesti, vaid parteilaste pärast. Ikka tõsiselt kohe.

Anonüümne ütles ...

Jälk on see, et inimesed, kes on ise varastanud ja valetanud, kritiseerivad ainult Reformierakonda.
See ei ole usutav. Keegi ei kuula teie lolli saadet.

Anonüümne ütles ...

Härrased Ruussaar ja Hõbemägi - teil on hea saade, aga häbi võiks olla Strandbergi targutusi nädal nädala järel eetrisse lasta. Mäletate ju väga hästi, kui ta osteti ära sellega, et tema elukaaslasele tehti soe koht - nüüd sama mees räägib eetikast - see on nii nõme ja vastik.

Anonüümne ütles ...

Sügavalt naljakas, kui saates ühelt poolt kirutakse poliitilist korruptsiooni ja teiselt poolt sõimatakse peaministrit, kes arvab, et prokuratuur võiks ühte sellist võimalikku juhtumit uurima. Kas te ise aru saate, kui naeruväärselt see kõlab?

Aga ruussaarel on õigus peaministrit kritiseerida, sest kust võtab ansip jultumuse arvata, et ajakirjandus võiks üritada tõde välja selgitada? Siis peaks ju ajakirjanikud tüüle hakkama, mitte klikkide püüdmiseks lolli ila ajada.

Anonüümne ütles ...

Soovitan kolmele ajakirjanikule/agitaatorile rohkem mõistust kasutada ja vähem kallutatud loba ajada. Teemade rahulik ja faktidele tuginev analüüs tuleks kasuks. Üsna piinlik on sellist irratsionaalset sõimlemist kuulata, eriti inimestelt kellel endal pole ei vaimseid ega ka eetilisi võimeid, et oma ninaesisest kaugemale näha.

Võibolla loodan liiga palju, aga sooviks meedias kuulda rohkem ausaid ja taasakaalustatud mõttekäike, sest demagoogiat, agitatsiooni ja turumuttide virinat kuuleb niigi palju. Aga jah, lõpuks teeb igaüks oma võimete piires.

Kaarel ütles ...

Saate lõpus oli lühike lõbus arutelu, kus puudutati parlamendi liikmete tervet mõistust ja vaba tahet.

Sama lõbusas vaimus teen kaks kommentaari:

Dr Ruussaarele: Eeldusel, et enamus inimesi läbivad psühhopaadi testi positiivselt (Strange answers to the psychopath test) saaks statistilise keskmise mõttes kahtluse alla seada väite, et enamus parlamendi liikmetest on terve mõistusega inimesed.

Dr Strandbergile: Eeldusel, et vaba tahet ei eksisteeri (Incompatibility Of Free Will And Conscious Experience ), saaks kahtluse alla seada väite, et parlamendi liikmed lähtuvad oma vabast tahtest.

Anonüümne ütles ...

viimased uudised naistesaunast-kross saabki savitsaari mantlipärijaks...linnapeal....