07 september, 2013

Keskpäevatunnis Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Hannes Astok

Kohalikud valimised lähenevad, mängu astuvad ka veidrikud ja aferistid.
Keskerakonna kongress toimub täna.
Elektriraudtee ja Edelaraudtee vastakuti - vastasseis nagu Leedo ja Atoneni puhul.  
Ilmar Raagi alternatiiv Eesti Vabariigile - selle asemel, et riiki kritiseerida, katsugu inimesed ise hakkama saada.
Ardo Ojasalu kutsuti tagasi Eesti Loto nõukogu juhi koha pealt.


13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas ma olen midagi maha maganud aga varem oli sel ajal kuku raadios Keskpäevatund. Nüüd saate algust kuulates, kus kolm itsitavat klouni üritavad kõigest hingest kildu rebida, tundub, et on tegemist Kreisiraadio teise tulemisega

Anonüümne ütles ...

Palju rohkem kui "Töötab", mis on vähemalt osaliselt sisuga kaetud, töötab meelelahutajana rehvormarite kampaania.
Silmapaistvam neist kõlab järgmiselt:
"Hanno KAHEKORDNE EMAPALK Pehvkur" ... seda sai ikka mitu päeva naerda.
Sama sekti reklaamid on selle kampaania humoorikaimad ja samas ka sisutuimad.

Anonüümne ütles ...

Jah. Pool tundi läinud ja ei midagi asjalikku. Te kaotate nii kuulajaid. Ja palun ärge pange Konservatiivset Rahvaerakonda teistega ühte punti.

Anonüümne ütles ...

milleks ma sellele riigile siis makse maksan poole tuludest kui ma midagi tagasi ei saa?vasta astok!

Anonüümne ütles ...

Absoluutselt nõus Hõbemägiga. Kui me peame endiga ise toime tulema, siis makse EI MAKSA!

Anonüümne ütles ...

hõbemägi läks keset päeva lolliks. ütles, et eestil ei ole midagi (võrreldes araabia naftariikidega). aga meil on ju põlevkivi.

uurigu, kui palju sellest elektri, õli ja keemiatoodete näol ekspordiks läheb.

kopiwaara ütles ...

kopiwaara (@kopiwaara) tweeted at 12:17 on L, sept 07, 2013:
Keskpäevatunni röögatu avakeelekas (ENK kohta): "isaval" - kas see tähendas isavalet (vrdl emavale) või isavalijaid? [kuulake salvestust]
(https://twitter.com/kopiwaara/status/376273046086381568)

Anonüümne ütles ...

Ma elan ka Lasnamäel. Kuulake oma saate algus üle, mehed. Piinlik lihtsalt. Tallina TV via radio.

Hannes Astok ütles ...

Alljärgneva e-kirja saime pärast 7.septembri saadet kõik kolm saates osalejat.
Avaliku diskussiooni laiendamiseks ja raadikouulajate hääle kuuldaks tegemise nimel pean vajalikuks selle avaldamist saate blogis.
Rahulikku lugemist!
Hannes

Tere!

Teie ajuvaba ja orjalik ilkumine ja irvitamine kulmineerub Savisaare, loe: Putini partei, võiduga mitte ainult Tallinnas vaid kogu Eestis. See võrdub Gruusia saatusega.

Kui Savisaare eesmärk 2006-2007 täitus 50%-liselt, Savisaar kindlustas ja tsementeeris vene elektoraadi oma rusikasse, siis riiki kukutada ta siiski veel ei suutnud, ei 2007 märtsivalimistel ega ka aprillimässuga.

Tuli ette võtta eesti rahva vastu toimiv relv, demoraliseerimine ja eesti juhtide mutta tampimine. Halvustada eesti rahvast orjarahvaks ja võtta maha Savisaare ainus tõsine vastane Eesti riigis Ansip ja Reformierakond. Kremlile on see selge, et Eesti võtmiseks tuleb murda kõige tugevam erakond, teile mitte. Nüüd siis peksate teie ilkuva mõnuga eesti riiki, riigijuhte ja refi poliitikuid, värdjaid, eks teie kõnepruugis. Mille poolest te ise värdjad EI OLE?

ORJAKARI, ainult orjad ei vastuta, ilastavad oma kodu ja oma riiki, pistavad tule otsa ja itsitavad sinna juurde, nagu saunik ikka, peremees VASTUTAB alati ja ei käitu mitte kunagi nii nagu teie. Te saate nüüd, mis tahate. Eesti rahvale on niikaua riiki, riigi institutsioone, parteisid ja poliitikuid ette maalitud kui absoluutseid kaabakaid-värdjaid, et tulemused on käes. 1/3 valijatest, Savisaare valijad on „moraalselt vankumatud“, neid see orjalik sõimamine, ilkumine, irvitamine ei puutu mitte 1 gramm. Ja nad kõik lähevad monoliitse blokina valima.

Aga eesti rahvas on käega löönud, see riik, põhjakorealik režiim Savisaare meediaimpeeriumi järgi ja teie takkakiitmisel pole enam nende asi, 40-46%-le on täiesti ükskõik, mis Eestist saab. Refi toetus on pideva 2-aastase peksu tõttu langenud väga tugevalt, Ansip on „hirmus kommunist“, valetaja ja varastaja jne. Savisaar on tänu sellele üle Eesti populaarseim ja PARIM poliitik, heategija täpselt selles võtmes, mida Kremlile vaja. Öelge enda kohta mistahes, aga käitute nagu juunikommunistid õhinaga riiki materdades ja Kremlile maha müües. Hartismi vaimus siis:
- Ignar Fjuk: eestlased on orjad, kuna ei ründa ja ei kukuta riiki
- Isand Tarand: kuritegelik kommunistlik bande ref tuleb likvideerida ja trellide taha panna
- Prof. Raud: Eesti riik on taasUSSR ja riigijuhid värdjad
- Kõik teised: on vajalik rahva(prantsuse)revolutsioon ja alternatiivsed võimuorganid
- Toetajad mõnitavad ämmasid tänavatel 925 eur eest, mis ämm väimeespojale andis

(jätkub järmises postituses tehniliste piirangute tõttu)

Hannes Astok ütles ...

Eelmises postituses avaldatud kirja jätk:

Saite, mis tahtsite, teie võit on Savisaare võit ja Eesti on eesti rahvale kadund. No teie muidugi hõõrute käsi, nagu on paras parastavale orjakarjale. Savisaar paneb pukki oma käpikud Tarandi ja Raua, tõenäoliselt peale 1980 noortemässu KGB poolt hõivatud tegelased, (Tarand hõivati ilmselt nõukogude amees, kuhu ta peale ülikooli astumist ümber kasvama saadeti kui 1980 mässaja) ja on võimalik, et Raud hõivati Leningradis jaapani keelt õppimas, ikkagi pretendent nõukogude-jaapani tõlgiks).

Randpere üle irvitamine näitab 100% just teie mõttetust ja täielikku alatust, teil on nagu Pavlovi koera refleks või härja refleks punase rätiku peale, kui juttu tuleb mõnest Refi poliitikust. Teie olete alatud orjad, kes isamaad matavad naudinguga.

Randpere on loomult tõsine ja aus inimene, kes näeb nüüd oma silmaga, milline on punavõimu järgne eesti inimene. Randpere jutt on emotsioonivaene, epiteetide pildumiseta ja mõistuslikult täpne. Randperele te omistate sõnu, mida ta pole mitte kunagi öelnud. Postimees valetas, kui pani Randpere ütlema, et tema päkapikkudega ei räägi, Randpere selge sõnum oli, et konkreetsed kolm inimest on tema sõbrad, ta ei pea vajalikuks nendega vaielda. PUNKT. Aga seda laskis tal öelda ainsana Vikerraadio, ja ka seda, et on kindel kavatsus teha tõsine ettepanek neile kõigile asi ette võtta, edastas AINSANA Vikerraadio. Postimees valetas ja ETV vaikis.

Kas edu siis, ilkuvad riigi pilastajad, orjamentaliteediga mittevastutavad olendid, nagu te olete?
Kuna loomust ja isandaid ei saa valida, siis ei looda, et teist mõtlevad inimesed saavad.
Samuti ei looda, et eesti teile midagi tähendama hakkaks, olete liialt oma räpast loomust presenteerinud.


Virve Rüüt
maaelanik Jõgevamaalt, ülikooliharidusega, pole ühessegi parteisse kuulunud
alati on absoluutne paleus olnud VABA EESTI, ei nõustu seda FSB-le loovutama, nagu ei olnud sellega nõus ka 1991, pingutatagu selle nimel kuidas iganes, ka eesti meedias ja mitte ainult Savisaare meediaimpeeriumis (1/3 kogu eesti meediast)

Anonüümne ütles ...

Kakle omasuurustega, Hannes.

Anonüümne ütles ...

Kurb kuulata seoses "Telegrammiga"teie haledat arrogantsust

Anonüümne ütles ...

Kurb kuulata seoses "Telegrammiga" teie haledat arrogantsust.