14 september, 2013

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Indrek Tarand ja Hannes Astok

"Mul on droon!" ja "Arva ära, kus ma elan?" - uued võtted kohalike valimiste eel. Ja kes üldse kellega võitleb?
Eelmisel nädalavahetusel koguneisd keskerakondlased, IRLi liikmed, Reformierakondlased arutama ja lõbutsema. Mis edasi? Kuhu on valimiste eel kadunud sotsid, vabakodanikud ja aktivistid?
Kas Reformierakond kardab, et Tartus kaotatakse võim, kui teised kambaka.
Siim Kallas vihjas, et ta võiks jätkata Europarlamendi saadikuna? Kui reaalne see on ja milline on endiste volinike saatus europarlamendis?
Meedia tähelepanu keskpunktis oli Rootsi rõivatootja H&M kaupluse avamine Tallinnas? Miks selline tähelepanu?





9 kommentaari:

Larko ütles ...

Wikipedias tehtavaid muudatusi ei "valda" keegi. Ole meheks, Priit, ja tee ise ära parandus Postimehe omandisuhete kohta.

Anonüümne ütles ...

Kuulge, ei tohi parteilasi lasta saatesse! nad räägivad musta valgeks ja vastupidi.
Nüüd siis saime teada: selleks, et riigikogulane ei jääks "töötuks" 2 aasta pärast, siis tal on täielik õigus 2 aastat valijale VALETADA! No tõesti tore!

Anonüümne ütles ...

Valimisseaduse ja partide teema saaks lõpetada seadusemuudatusega, et valituksosutunu kõik eelmised mandaadid tühistatakse st kandideerida võid aga kui sind valitakse, siis eelmisest kohast oled ilma. Igaühe vaba valik

Piret ütles ...

See on küll väga mugav, et mõni inimene lahkub Riigikogust ja suundub kohe kohalikku volikokku ja vastupidi. Kahju küll, et meie poliitikud ei oska kohe kuidagi muidu olla kui kuskil poliitilise posti otsas. Vahepeal oleks väga kasulik "käed mullaseks" teha ja vaadata kuidas elu tegelikult käib. Ja kuna eetikat poliitikutel paistab vähe olevat, oleks vaja see asi seadustada.

Anonüümne ütles ...

Riigikoguliikme KOV-i kandideerimine on sama nagu lapsepuhkusel vanema kandideerimine mingi firma juhatusse - järgmised kaks aastat ma üritusest osa ei võta aga juhul kui uusu lapsi ei teki, siis ehk astun läbi...

Anonüümne ütles ...

Ellpool nimetatud eelmiste mandaatide tühistamine kehtib näiteks Lätis. Meil käib see millegipärast üle jõu.

Anonüümne ütles ...

Danuta Hübner

Anonüümne ütles ...

Ansip kandideerib Rae vallas.

Anonüümne ütles ...

Ida-Tallinna Haigla arst.

EI OLE MA KESKI POOLDAJA. KUID SAVISAARE PIDEVA KRITISEERIMISEGA SAAVUTAB AJAKIRJANDUS PÖÖRDEFEKTI - ILMA SELLETA TEAKSIN VÄGA VÄHE ÜLEMIST SHOWST, LINDILÕIKAMISTEST,
LASERSHOWST JNE. mõelge, mida te teete.
Ka Ansipi individuaalshow proku aadressil oli omavärav.