03 august, 2013

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Janek Luts


Tänased teemad in spe:

Venemaa esimese presidendi Boriss Jeltsini mälestuseks loodud bareljeef avatakse 22. augustil Tallinnas Patkuli trepi juures Nunne tänava alguses, üritusele on oodata ka Boriss Jeltsini leske Naina Jossifovna Jeltsinat. (Ja mis sai klaasausambast vabadusvõitlejatele Islandi väljakul, mida Kross ja reservohvitseride kogu lükkasid.)

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimehe ja kaitseministri Urmas Reinsalu sõnul peaks riigikogu sügisesel istungijärgul arutama ning kaaluma Tallinna linnapea Edgar Savisaare Šveitsi rahastamisskeemide uurimiseks riigikogu uurimiskomisjoni moodustamist.

Teisipäeva õhtul jõudsid Eesti, Läti, Leedu, Soome ja Poola esindajad Brüsselis kokkuleppele ühisfirma Rail Baltic rajamises.

Populaarseima partei tiitlit hoidis juulis sarnaselt eelmise kuuga Keskerakond, selgus rahvusringhäälingu uudistetoimetuse tellitud Emori üle-eestilisest 899 vastajaga küsitlusest. Juulis oli erakondliku eelistuseta inimeste osa kuue aasta suurim.

Lõputa lugu: Tallinn-Tartu maantee neljarealiseks ehitamine jääb veidi peale Ardut stoppama, raha saab otsa ja uut ei tule kusagilt peale.


11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tallinna pargi rajamisega Moskvas ei ole seotud kuidagi Tallinna linnapeaga nagu märkib Hõbemägi. See on Moskva linna iseseisev algatus.

Anonüümne ütles ...

Kas pole mitte nii, et õige varsti hakkab Hõbemägi üsna tihedalt liiklema Tallinna ja Tartu vahet #TÜ

Anonüümne ütles ...

Selle maanteega on muidu ju korra, aga paraku liiguvad inimesed samadel kellaaegadel (tööpäevade algused ja lõpud)ning tekivad suured kolonnid. Ja veoautosid on ka palju ning siis kui üks inimene liikleb 80 km tunnis muutub see tee NII ohtlikuks.

Anonüümne ütles ...

Teega edasi venitamine on kahjulik ja kui nüüd pooleli jäetakse on see ilmselt teadlikult kuritegelik.

Anonüümne ütles ...

Muidugi ei ole mõtet Tallinn-Tartu teel kui Hõbemägi seda ei kasuta. Kõik on lollid kui ei mõtle ega tunne nii, nagu Hõbemägi.

Anonüümne ütles ...

selle asemel, et iriseda ERM "valesse" kohta ehitamise üle,võiks igati hakata ERM tegevusi promoma hakata!
Eriti puututaks vast Janek Lutsu,kes endise tartlasena võiks rohkem teada ERM tegevustest...Hõbemäest seda loota pole ,ta sõidab ju vaid Imavere teeotsani.Aga mis tee-ehituse tempodesse ja kvaliteeti puutub ,on teil õigus. 21 iseseisvuse aastaga olek pidanud 3 tähtsamat teed(Pärnu,Narva,Tartu) ammu valmis olema.Ja mis on loota tee kvaliteedist,kui hanke võitja projekteerib ja ehitab?!Siis ongi nii nagu Mäol,et tee on ehitatud allikale.

Anonüümne ütles ...

Saate lõpus hakkasid saatekülalised lausa demagoogilist vahtu üles lööma.Kui teie ei tea Tallina finantsseisu siis tehke asi endale selgeks ja siis võtke arutada . Ja et Tallinna majandusseisu ei kontrolli keegi, sellist juttu võib rääkida naabri penile.Linna majandusnäitajaid , aruandeid ja bilansse kontrollib regulaarselt rahvusvahelise mainega audiitorfirma. Mina isiklikult imetlen Tallinna finantsteenistuse tööd, kui kindla käega nad ohjavad oma ressursse.

Anonüümne ütles ...

Saate lõpus hakkasid saatekülalised lausa demagoogilist vahtu üles lööma.Kui teie ei tea Tallina finantsseisu siis tehke asi endale selgeks ja siis võtke arutada . Ja et Tallinna majandusseisu ei kontrolli keegi, sellist juttu võib rääkida naabri penile.Linna majandusnäitajaid , aruandeid ja bilansse kontrollib regulaarselt rahvusvahelise mainega audiitorfirma. Mina isiklikult imetlen Tallinna finantsteenistuse tööd, kui kindla käega nad ohjavad oma ressursse

Anonüümne ütles ...

Ruussaar - obsession on kinnisidee, kinnisidee, sundmõte.. objection on vaatuväide..
Võin eksida, aga juba teises saates kuulen..

Anonüümne ütles ...

Eestimaal üsna palju parteisid ja parteikisi ja neid tuleb valimiste lähenedes kindlasti juurde nii kui seeni peale vihma. Enamasti on nad üles ehitatud mingi ähmase mittemidagi-ütleva sõna, idee, loosungi ümber või siis lauslollitamise peale-“ Vaba Eesti, äraostmatud, viie rikkama hulka, sotsdemokraadid, vabad demokraadid, ausad“ jne, teg. eesmärk- võim ja rahajagamine.
Minu nägemist mööda on meie poliitmaastikul karjuv PUUDUS ÜHE KONKREETSE PARTEI järgi-nimelt ASJATUNDLIKE MAJANDUSMEESTE PARTEI järgi.
Meie poliittagatubadest juhitud majandus on jõudnud ummikseisu, eesti riiki juhitakse SIHIKINDLALT PANKROTIRÖÖBASTELE. Puudub igasugune rahva ja ekspertide ajupotentsiaali kaasamine, rääkimata avalikest debattidest olulisemate kogu riiki ja rahvast puudutavates küsimustes.
Kellele kuuluvad sõnad „Milleks meile insenerid, meil on ju arvutid!“? Õige vastus on meie majandusminister. Sama hästi võiks ju küsida milleks meile majanduseksperdid?
Võimurite majandusotsustes RUULIB RULLNOKA-MENTALITEET. Asjatundlike majandusinimeste häält, seisukohti, ettepanekuid, analüüsi meie majanduse arengute üle meedias kuulda praktiliselt ei ole. Ainuke võimupartei õuelaulik on majandusprofessor Arrak, kelle suust EI OLE ma kümmne aasta jooksul kuulnud ÜHTKI VÄRSKET MEIE RIIKI JA MAJANDUST EDASIVIIVAT IDEED. Hr. Arrak on toiminud võimu majanduspoliitilise hääletoruna, kaasanoogutajana ja võimu umbsete ideede kaunistajana kõlava majandusterminoloogiaga.
ASJATUNDLIKE MAJANDUSMEESTE PARTEIL saaks päris kindlasti olema oma VÄÄRIKAS KOHT, ja see oleks ATRAKTIIVNE, sest sellel on sisu, selle vajalikkuses ei teki kahtlust ja PARTEINA oleks nende häältel KANDE- JA KÕLAPINDA. Ma olen kindel et meil vabariigis on asjalikke ja asjatundlikke majandusinimesi, kellel on teadmisi ja missioonitunnet meie RIIGI UUESTI JALULE TÕSTMISEKS.
Mina tervitaks sellise parteid üles kerkimist juba meie kohaliku linnavõimu valimistel näiteks Tallinnas.
NB! Sellise partei loomise Achilleuse kannaks võib kujuneda tulevaste LIIKMETE KUULUMINE SALAORGANISATSIOONIDESSE /“vabakondadesse“/ ,mille eesmärkidel ei ole midagi ühist eesti rahva huvidega..



Heidi ütles ...

HUVIRINGIDE RAHA!!!

Meie riigis pole juba ammu möisteid: laps, perekond jne...Nende üks nimetaja on MAKSUMAKSJA!!! PENSIONÄR on kujunenud hoopis söimusönaks!!!
RIIKLIKULT TOETAME-MAKSAME HAIGEKASSA rahadega 100% aborte, sest RASEDUST nimetatakse Haigekassa loetelus haiguseks??? Aastas finantseerib riik 6000 aborti!!!
Samuti TOIMUB RIIKLIK KAMPAANIA, mis ülistab peremudelit mees-mees, naine-naine!!!
Kui peale RAHA pole enam midagi püha, polegi imestada, kui loova mötlemisega EMALE-ISALE, kes vajaksid abi laste loovuse arendamiseks, öeldakse tuima rahuga, et POLE ja KÖIK...
Meile polegi ilmselt vaja INIMESI, vaid tuimi robot-maksumaksjaid???