11 mai, 2013

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Hannes Astok

Toimus Tartu muusikapäevade juubeliüritus.
Uudiseid haridusmaastikult: venekeelne erakõrgkool müüs Tšehhis diplomeid ja kooli ähvardab sulgemine, Laine Randjärv ei saanud Tartu Ülikoolist loodetud doktorikraadi.
Parbus ja Sepp visati Keskerakonnast välja.
Joobes sõitvaid autojuhte ei jää ega jää vähemaks, hoolimata karistuste karmistamisest.
Viieeurosed rahatähed tekitavad segadust - kes ei tunne ära, kes ei võta vastu.
Esimene sissevaade Eesti Inimarengu aruandesse.
9. mai läks mööda - ja mitte midagi... vaikus...
Avalikkuse vastuseis peatas Ida-Virumaal fosforiidiuuringud.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vaata, kellele ja milliste summade eest on hüvitatud Evelin Ilvese esindusriiete arveid!
http://publik.delfi.ee/news/inimesed/vaata-kellele-ja-milliste-summade-eest-on-huvitatud-evelin-ilvese-esindusriiete-arveid.d?id=66100800
2006 – arve on esitanud Amerone OÜ summas 4294,16 eurot
Aasta 2007 – arve on esitanud Amerone OÜ summas 7896,28 eurot (sellest Evelin Ilvese 24.02 kleit summas 2571 eurot + Anneli Tammikult laenatud ehted (eraldi arvet seega ehete eest ei esitatud))
Aastal 2008 – arve on esitanud Amerone OÜ summas 11953,04 eurot (sellest Evelin Ilvese 24.02 kleit summas 5138 eurot)
Aastal 2009 – arve on esitanud Amerone OÜ summas 1724,21 eurot, Arne Niit FIE summas 5080,98 eurot (sellest Evelin Ilvese 24.02 kleit summas 2856 eurot)
Aastal 2010 – arve on esitanud Amerone OÜ summas 534,94 eurot, Arne Niit FIE summas 3718 eurot (sellest Evelin Ilvese 24.02 kleit summas 2992 eurot)
Aastal 2011 – arve on esitanud Amerone OÜ summas 3274 eurot, Arne Niit FIE summas 2300,82 eurot (Evelin Ilvese 24.02 kleit ja ehted - kleit ja ehted (Anneli Tammik) moodustasid ühtse terviku, mistõttu makstud ka ühiselt Arne Niit FIE arve kaudu ehk siis summas sisalduvad ka ehted)
AMERONE OÜ, Registrikood 10729498, Asutamise aasta 2001
JUHATUS Tanel Suurhans - https://www.facebook.com/tanel.suurhans
https://plus.google.com/102261505706753569289/posts
VIIMASED SÜNDMUSED
06.05.2013
Maksuvõlgnevuse suurenemine. Maksuvõlgnevus suurenes 2 467,48 EUR-i, intress suurenes 200,26 EUR-i.
18.04.2013
Ametlikud Teadaanded. 17.04.2013 avaldati teade: Täitekutsed
02.04.2013
Maksuvõlgnevuse vähenemine. Maksuvõlgnevus vähenes 900,69 EUR-i, intress suurenes 226,80 EUR-i.

NB!
Eesti säravaima seltskonna riietaja Ülle Suurhans Pohjanheimo venitab riigile kuriteoga tekitatud kahju hüvitamisega. Tema võlg ulatub 39 000 euroni... http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/krimi/eesti-edukaim-moelooja-teeb-viiolit.d?id=49513283

Laia haardega moedisainer
Novembris 2006 teatas Kroonika, et presidendi abikaasa Evelin Ilves vahetab oma senise “ihurätsepa” Tiina Talumehe Pohjanheimo vastu välja.
Neli kuud hiljem ilmus uudis, et kuigi kuriteoga tekitatud kahju hüvitamise tähtaeg on ammu möödas, on Pohjanheimod maksnud vaid 50 000 krooni.
Nad said kohtult kahju hüvitamiseks aasta jagu ajapikendust. Ülle Pohjanheimo ütles toona kohtus, et maksu- ja tolliamet tegi neile ettepaneku maksta kuus 30 000 – 40 000 krooni, kuid tema ei oska sellisest palgast undki näha.
Ent aasta hiljem teatas proua ühes edu-intervjuus, et tegi ainuüksi 2007.aasta presidendi vastuvõtuks 30 kleiti.
Edu toodab edu. Täna ei kahtle ilmselt keegi, et Ülle Suurhans Pohjanheimo on oma alal Eesti esinumber. Viimased näited tema loomingust, mis Eesti avalikkuseni on jõudnud, kaunistasid taas Evelin Ilvest: helesinine mantel Võidupüha paraadil ning suvine roosa kleidike mõni nädal varem, riigi esipaari kohtumisel Monaco vürsti Albertiga.
Suurhans Pohjanheimo on disaininud kleite ka presidendiproua Ingrid Rüütlile, Rootsi kuningannale ja printsessidele. Kui Eesti korraldas Eurovisioni lauluvõistluse, esines õhtujuht Annely Peebo seal just Pohjanheimo tehtud kleidis. Viimast el aastatel on Pohjanheimo meistritöid kandnud eurosaadik
Vilja Savisaar, eksministrid Urve Palo ja Ester Tuiksoo, seltskonnastaarid Kätlin Maran ja Krista Lensin ning paljud teised rohkem või vähem säravad tähed...

Anonüümne ütles ...

dr.still.-mürr. teab vastuseid

...pean välja otsima täpsema vastuse kuskilt oma arhiivist,kus ma uurisin roolijoodikuid ja selle nähtuse põhjuseid 4-5 a. tagasi...mäletan sellest 3 märksõna
1-neid ei jää kunagi vähemaks ja ei aita mingid trahvid-aint mahalaskmine ja surmahirm!
2-põhjus selles,et need on niisugused inimesed,kes oma kadedusele tuginedes näitavad välja ja ka ELAVAD välja oma raskusi ning ka protestivad ALATEADLIKULT reziimi vigade vastu(reedeti ju paisatakse nädalalõpu pauguks ja mälumiseks järjekordne sakandaal kuskil kõrgemas sfääris)
3-need on ka niisugused inimesed,kes ei lähe ennast kommiumi välja elama- never ..(nad ei ole eided!)

Anonüümne ütles ...

roolijoodikutega oleks suht lihtne täita riigikassat-- auto konfiskeerimisega, mis siis oksjonil maha müüakse. karistus oleks suht õiglane, rikas töll maksab mersuga, kolhoositöll maksab moskvitshiga-- ühevõrra kallid mõlemile.

Anonüümne ütles ...

Ühe taluperemehe söbrad ei taha et üks vuntsidega mees presidendiks saaks, mispeale selle vuntsidega mehe söbrad algatasid debati presidendi vajalikkusest üleüldse. No mis maa see on?

Anonüümne ütles ...

Jäi kõrva, et Astok imestas, et kas doktoritöö peab olema emotsioonivaba.
Jah Astok, peab küll, teadus pole mingi poliitiline möla veeretamine

Anonüümne ütles ...

aga valima sõidame Autorolloga.

Muki

Anonüümne ütles ...

Roolijoodiku trellide taha saatmisel (ka teiste kurjategijate osas) peaks tegema seaduse, kus see roolijoodik maksab oma kinnipidamise kulud ka kinni (nagu hotelli kasutamine).

Anonüümne ütles ...

jälle IP still.-mürr väidab,et
ei suuda ka kohustuslik autosisene puhumine peatada-pange sinna kasvõi lisaks näpujälje lugeja-alati saab peale näpujäljega autoriseerimist lasta oma abikaasal sinna puhuda enne sõitu!

Anonüümne ütles ...

Hr. Astok, palun laske Hõbemägil kasvõi üks lause lõpetada!

Anonüümne ütles ...

Räägitakse pikalt korruptsiooni teemal ja jutu lõpuks näitena ponksti A-M Galojan, nagu Pisuhänd, keda ei ole korruptsioonis kunagi süüdistatud.
Sümptomaatiline!

Raadiokuulaja Mäksalt

Anonüümne ütles ...

Kuulge mehed, kas olete ikka kained ?

Anonüümne ütles ...

ikka sama IP
meie internetivabadus on täpselt niisugune,et kribage ,kribage-kõik läheb arvesse lõpuks..kui aeg saabub!

Anonüümne ütles ...

Mulle meeldib, et Keskpäevatund käsitleb teemasid, millest räägitakse vähem, kui üldse, ja seda tehakse arutlevas ja minu arust täiesti objektiivses laadis. Nii et, mõtlevad inimesed, kuulake Keskpäevatundi.