16 märts, 2013

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Hannes Astok

Tänased teemad:
Keskerakonna kummalised rahastamis-skeemid Tallinna linnavalitsuses ja mida teeb opositsioon?
Jääkelder, Rahvakogu ja põhiseaduskomisjon - kes on kõvem, kes kavalam, kes jääb peale.
Parteid näitavad enne valimisi hambaid - nii Tallinnas, Peipsi ääres kui ...Otepääl volikoguga.
Sotsid ja vabad demokraadid ühendasid Riigikogus jõud. Ning nad ei taha toetada Riigikogu juhatuse valimistel Keskerakonna kandidaati.
Täitub 10 aastat, mil Eesti on Afganistanis sõdinud.
Valitsus ootab Estonian Airi päästeplaani 18. aprilliks. Tero Taskila uued üllatused - Estonian Air maksis Helsingis toimunud hoki maailmameistrivõistluste eest sadu tuhandeid eurosid. (Millal keegi ükskord selle laristamise eest vastutama hakkab???)

21 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Palun ärge teie ka hakake ühepoolselt Keski rappima. Kõik meie riigiasutused on täis koalitsiooni erakondlasi. Nt. MEIS- refist Tatjana Muravjova, Ene Kaups, jne…. EAS, Soojad kohad Eesti Rahva Muuseumis, maakonna muuseumides, energiafirmades, kõikvõimalikes sihtasutustes jne., jne. Kui me räägime põhimõttest, siis räägime sellest üldiselt. Mis puutub “obroki” maksmisse, siis teil kõigil on tuttavaid riigikogus, kus KÕIK parteilased maksavad obrokit parteikassasse (kas siis oma palgast, kuluhüvitisest vms.). Asja peaks arutama laiapõhjaliselt, et toimub üks suur susserdamine.

Anonüümne ütles ...

Tervitus Haapsalust ! Ka ajakirjanikud peaks oma palgast 5 % kesk kassasse maksma,sest muidu poleks teil millesoki kirjutada........

Anonüümne ütles ...

Võtkem parteilisust kui kodakondsust ja parteiobrokit tulumaksuna.

Anonüümne ütles ...

huvitav-kui kogu see erakonnade lõbu,-ja läbuköök ning ka keskpäeva ainus kuulaja ära kaob-tuleb saatetegijatel kasvõi kassiahastus või vähemalt jonnivad kroku pisarad...ausõna-aru ei saa absull-KES SEDA SAADET ENAM VARSTI peale sektikummardajate endi KUULAb?

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.170714646402397.42493.100003915888581&type=3

Anonüümne ütles ...

Revisjonikomisjoni sattumine võimuerakonna kätte Otepääl poleks pretsedenti loov - see on nii juba Rae vallas.

Anonüümne ütles ...

Ikka ja jälle tuletan meelde, et ärge korrake sõnu ehk ärge kokutage. Võtke kõnetunde ja õppige rääkima kui ei oska.

Nõmme osas tuletan meelde, et 62% nõmmekatest soovib, et Nõmme oleks iseseisev omavalitsusüksus. Vaid 16% oli vastu. Allikas - Nõmme Tee Seltsi küsitlus 2012 aastal.

Anonüümne ütles ...

kui te juba eesti õhku mainisite-- see taskila lugu meenutab vägagi zeitgeisti filmis nähtud nn. majanduspalgamõrvarit. kui midagi tahetakse üle võtta, tuleb kõigepealt diversant. miks ei ole veel eestiõhu nõukogu liikmeid avalikkuse ette tiritud? uurida võiks taskila tegusid läti õhu põhjalaskmisel

Anonüümne ütles ...

Hannes Astoki ajutegevus pole vist veel üles ärganud. Hõbemägil õigus, võib teha suvalist poliitreklaami ja kedagi ei koti. Nii toimib kogu meie riigi poliitika tegemine - tee, mida tahad, mitte keegi ei vastuta.

Anonüümne ütles ...

Aga ikkagi, miks keegi ei vastuta?

Miks ei vastuta Taskila röögatu rahalaristamise pärast?

Helenius ja Parts valede personaliotsuste pärast?

Parts enam kui 10 pardaki pärast oma haldusalas - maanteeamet, Eesti Õhk, elektrihind jnejne

Anonüümne ütles ...

Te vist ikka lendate vahel mujale ka. Nimetage mõni lennujaam, kus ei pea läbi minema poodidest selleks, et jõuda terminaali?

Anonüümne ütles ...

airBalticu lehel on online check-in olemas küll: http://www.airbaltic.com/public/index.html võimalikik, et nad uuendasid vahepeal süsteemi.

Anonüümne ütles ...

Ka Lääne-Virumaa Rakke vallas on revisjonikomisjon juba aastaid võimuliidu käes - kõik ok!

Anonüümne ütles ...

Muideks sellel nädalal maksti Brasiilia lennukitehasele Embraer Taskila lepingute- lennukite ülessütlemise eest 8.5 miljonit eurot trahvi.
Lennujaama tsirkus on aga tekitatud sellepärast, et tõsteti rendihindu ruutmeetri eest.

Anonüümne ütles ...

Air Baltic kodulehelt: Alates 1. veebruarist 2013 ostetud piletite puhul kehtib lennujaamas lennule registreerumise tasu 10 eurot reisija kohta. Selle summa saab säästa, tehes elektroonilise check-in vähemalt 1 tund enne lennu väljumist. Saab teha ka mibiili check-in samadel tingimustel. Mõte on see, et kui elektrooniliselt asja ära ei aja, siis maksad lennujaamas 10 EUR, enne seda ei olnud.

Anonüümne ütles ...

Mehed, mida te räägite?
Rahvas otsustas!!!
Seal tapeti kohalikke elanikke nii vene ajal kui ka tapetakse praegu. Kas see on teie meelest õilis tegu?

Anonüümne ütles ...

Afganistaanist:
Iga elu on armas ja 10 surma on paha number kuid, kui võürdleme seda number 10-t siin tsiviilelus mõnede numbritega:

1) surmaga lõppenud tööõnnetused
2) tulesurmad
3)uppumissurmad

igale reale võib panna kahekohalise numbri ihga aasta kohta, liiklussurmadele aga ka kolmekohalise numbri. liiklusõnnetuse puhul

Anonüümne ütles ...

Plakat trammil ja Taksopargi ristis on eeldatavalt Edgarjugendi kätetöö.Nemad kiunatasid kui hakati uurima asja.

Anonüümne ütles ...

Lugupeetud keskpäevatunni tegijad. Ma armastan teie saadet. See on oluliselt asjakohasem kui muud "tellitud muusikaga" taolised saated teistel raadikanalitel. Kuid - ma ei saa aru, kuidas saab olla suures poliitikas, olla juhtivatel kohtadel omavalitsuses või tippajakirjanik kui teatud väga lihtsate asjade käsitlemisel ei saada asjale pihta. Täna näiteks lugu Air Balticu chekc-in 10 eurosest maksust (asi nii, et see 10 eurot kehtestati alates 1.veebruarist ja elektrooniline check-in on tasuta ka praegu), teiseks tänavareklaami puutuv, kus lugupeetud kolleeg lihtsalt ei saagi aru, mida teine oma jutuga mõtleb. See paneb mõtlema, et sellised arusaamatõrked või valesti tõlgendamised võivad ilmnema mõnel olulisemalt tähtsamate asja käsitlemisel-otsustamisel. Loodan, et see nii pole.

Anonüümne ütles ...

Hr Hõbemägi võiks selgitada, kuidas ettevõtluse puudumine mõjutaks Nõmme hakkamasaamist iseseisva kohaliku omavalitsusüksusena. Vihje: tasuks ikka enne selgeks teha, millistest allikatest moodustub KOV tulubaas.

Anonüümne ütles ...

Lisan veel 18.47-le, et ka Jääkeldri protsessist ei saa Astok aru! Millest me räägime?

Anonüümne ütles ...

TSITAATI KA :”It is planned that the new hockey club will start its operations this season. "Talks with players, other investors and the Finnish Federation are already started. If everything goes according to plan, the team should start competing in Mestis, Finnish second division, next season with a budget of at least 650 000 Euros," explains Helenius.”
Vaene EA, kui see oleks nii läinud.