09 veebruar, 2013

Keskpäevatunni stuudios on Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Toomas Kümmel

Tänases Keskpäevatunnis teemadena:
President jagas teenetemärke, arutleme valiku üle.
Kalle Muuli hüpotees VEB fondi loomisest - ja Toomas Kümmeli kommentaar.
Balti koostöö andis tulemusi - Euroopa Liidu eelarvest saadi raha juurde.
Yana Toomi epopöa - ja Sven Mikseri soovitab probleemide lahendamiseks astmelist tulumaksu.
Inimjaht Võrumaal - kus on piir, kus seaduse täitmine muutub inimjahiks? (Midagi sellist võib leida ka Kadri Kõusaare raamatust Alfa.)
Suur segadus Eesti Filmiinstituudi ümber ehk jagelemine raha pärast. Riigikontrolli audit ja vastukäivad ütlused.
Riigikohtu esimees kritiseeris riigi suhtumist kohtusüsteemi.
Tallinna transport: linlastele tasuta ühistransport meeldib, uued bussidki tulekul, aga Tallinna tänavad on auklikumad kui kunagi varem. Mis toimub?


16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vikerraadio “rahvateenrid” saavutas täna täiesti uue taseme, nimetades Eesti maapiirkondi kolkaks (Heidit kaio) ja Herman Van Rompuy´d vanameheks kuskil seal (Aarne Rannamäe). Mitte et ma palavalt Rompuy´d armastaks, kuid retoorikaga peaks kuskil ikka piiri pidama. Huvitav, kas see on riigiraadio kui valitsuse käepikenduse uus tase ja suhtumise väljanäitamine sarnaselt valitsuspoliitikutele või? Kas teatud “arvamusliidrite” ülbe suhtumine on nakkav? Pool sellest tänasest saatest oligi „paljas ilkumine“. Ma ei räägi „kodukana“ mainimisest Rannamäe suust!!! Õnneks pole KuKu Keskpäevatunnis sellist suhtumist märganud. Suured tänud teile oma kuulajaskonnaga viisakalt suhtlemise eest, isegi kui need kuulajad elavad „kolkas“.

Anonüümne ütles ...

Palun kodanike abi palunud piirivalvurite üle irvitanud Priit Hõbemägilt ja Ainar Ruussaarelt täpset sõnastust piiriületajate kirjeldamiseks, kuidas siis oleks pidanud kohalike elanike abi paluma? Palun ühelauselist ja konkreetset sõnastust, mitte paljusõnalist kenitlust ja oma sõnaseadmisoskuse imetlemist.

Toomas Talts

Anonüümne ütles ...

Ära keeruta, Hõbemägi. See oli tõeliselt poliitikuvääriline ümar jutt.
Tõesti, kuidas peab piirivalve abi küsima, et kõigeteadjad ajakirjanikud rahule jääks?
Ka teema lõpetamine võiks kuuluda paljukirutud Reformierakonna kuldvaramusse: selle asemel, et midagi vastata, saime vastuseks: Paneme nüüd teema lukku!
Braavo, Hõbemägi - demagoogia kõrgpilotaaž!

Anonüümne ütles ...

müller-muidugi läheb siinkohal sõjaks,sest need pilusilmad tulevad niikuinii suurema ohuna peale-kui venkud!
stirlits-mulle küll meeldivad väiksed züdikad vietnamlased-hoidsid siin vapralt oma kogukonda ka koplis...head õmblejad!

Anonüümne ütles ...

Kuule sina anonüümne 12.14 ja 12:19! Lõpeta Hõbemäe kloppimine ja räägi asjast. Väga sarnane refi broilerite hanitamistaktikale.

Anonüümne ütles ...

Ka mina tahaks kuulda nüüd täpsest tekst kuidas tuleb piiririkkujaid püüda. Poliitkorrektset möla me juba kuulsime.

Anonüümne ütles ...

dr.st-myll teab vastuseid...kas kellegi suur EGO sai nüüd kannatada lühijalgsete vietkongide tagaajamisel?

Anonüümne ütles ...

dr.st.-myll veelkord teab vastuseid-ACHTUNG-MINEN!

Anonüümne ütles ...

Priit Hõbemägi, kuldsed sõnad selle vietnamlaste juhtumi osas! Kogu see hirmu ja viha külvav jutt "asiaatidest" meedias ajas südame pahaks.

Anonüümne ütles ...

kümmel, palun täpsusta, ära lahmi, kus on korduvalt, kes ja mida valetanud?

Anonüümne ütles ...

Toomas Kümmel võiks avaldada need dokumendid, mis tõestavad, et ärimees Matt sai Vene pangast VEB fondilt omandatud nõuete abil raha kätte. Mina ei ole neid dokumente näinud, mille alusel Kümmel seda väidab?

Anonüümne ütles ...

cameron pangu omaenesele pauna!

Anonüümne ütles ...

keda see feb üldse huvitab?niikuinii juba karistusaeg läbi!keda?
teame-teame!keda!

Anonüümne ütles ...

keda see feb üldse huvitab?niikuinii juba karistusaeg läbi!keda?
teame-teame!keda!

Ülo, 47. põlve eestlane ütles ...

kuule, hõbemägi, tahtsid vastandumisega võimule noortepärane ja seksikas olla või? ise fabuleerisid kukerpillide loo ja mõne detailiga selle inimjahi teema kokku ja lõpus oleksid peaaegu nutma puhkenud - naine ja kolm last lumises metsas. tõepoolest, miks naine ja kolm last teiselpool maakera oma kodus soojas dzunglis riisi ei söö, vaid kuskil setumaa pärapõrgus lumes kahlavad? natuke eemal sealt on suur ja uhke piiripunkt, järjekorda ka eriti ei ole, riigivõim hiljuti lõpetas teiste luuseriteseltskonna kütuseralli. kurat, lõpetagu seal hanois või kus iganes ülikool ära ja tulgu arstiks näiteks, ma ei tea, piirissarele kasvõi. saaks ilusti kuivade jalgadega läbi piiripunkti maarjamaa pinnale. või kui piirissaarele ei taha, siis püsigu kodus ja muutku seda elamisväärsemaks paigaks, õõnestagu komparteid seest või tehku kunsti. ja raadiod, kas neis pole mitte toimetajad ja ajakirjanikud, kes võiksid siis abipalved kodanikele ka õrnahingelistele priitutele ja teetudele sobivaks toimetada.

brida ütles ...

Ka mina tahaks teada viisakat abipalve sõnastust,mille peaks esitama piirivalve ja politsei raadios.Kui on kiire ja kedagi on vaja ruttu tabada.Ja teada on ainult ,et neil inimestel on asiaadi tunnused.Kuidas oleks korrektne?
Kui on edaspidigi selliseid probleeme,mida peab siis piirivalve ütlema? Piret