01 detsember, 2012

Keskpäevatunni stuudios on Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Hannes Astok

Täna saates: Reformierakonna meeleparandamine Hannes Astoki näitel: kas aus pihtimus või provokatsioon? Astoki ettepanekud: vabandamine, valitsuse värskendus, uue juhi valimine.
Venitamistaktika riigikogu istungitel on põhimõtteliselt streigi erivorm. Kui arvestada, et tööta passimise eest makstakse täispalka, siis on sisuliselt tegemist suurejoonelise maksumaksja raha raiskamisega.
Demokraatiadebatt ja IT - kuidas "ühisloomekeskkond" häid ideid koguma hakkab ja miks analoogilised ettevõtmised (TOM) on seni vaikselt välja surnud.
Igor Gräzini mõtetest "ülemäärasest kriitikast riigi kui terviku, Eesti vabariigi" kohta ERRis.
Politseiriik tulgu! - siseministeeriumil on plaan koguda hotellide külastajate kohta andmeid, millele saaks ligipääsu politsei ja statistikaamet ja sisestama need 24 tunni jooksul andmekogusse.
Rail Baltica konverents andis vastakaid seisukohti. Kaubavedu või reisijatevedu? Kas aga kaupa jätkub? Võistlus autotranspordi ja raudteetranspordi vahel. Kas ei või juhtuda nagu Leedu tuumajaamaga?




15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas valitsuse värskendusega kaasneb kõigi hämarat raha toonud liikmete parteist väljaviskamine?
Vabandada oskab iga mats. Vastutavad Eestis kõik teised inimesed peale tipp-poliitikute.

Anonüümne ütles ...

Kas Astok vabandab RE-s toimunud ja toimuva pärast?

Anonüümne ütles ...

Oi oi. Teil jäi kuulamata eilne Ansipi esinemnine Vikkerraadios. Et Ansip kohe tsiteeris jumalat ja piibelt ja noomis kuulajaid "Eesti rahval on vildakas arusaam andeksandmisest."

Tsiteeris Meie Isa Palvet: "Anna meile andeks meie võlad, nii nagu meie andeks anname oma võlglastele." No kidding! Valmistab vist ette uut töökohta, Peapiiskopiks?

Anonüümne ütles ...

Palun formuleerige need punktid mille eest Ansip peab teie ees vabandama.

Anonüümne ütles ...

Mis jutt see on,et tõstame mõne mehe kõrvale ja asi korras.partei sisemine ülesehitus,meelsus tekitab kohe samasugused uued lillod ja michalid.sisu on vaja muuta mitte pakasuhhat teha. aga see jutt näitab,et reform pole tegelikult valmis muutusteks.

Anonüümne ütles ...

stuudios loosungeid viskav astok-astuge tagasi kogu komparteiga ja näidake vihatud vaenlasele putinile,et MEIL TOIMIB DEMOKRAATIA!
muidu ei huvita see klounaad enam kedagi!

Anonüümne ütles ...

Kuna parteid on seaduse abil kinnistunud siis peab nende sisevalimis korraldama vabariigi valmiskomisjon

Anonüümne ütles ...

"Tõstame mõne mehe mõneks ajaks kõrvale"?
Kirja ennast lugeda ei saa?

Õnneks ma arvasingi, et tegemist on niisama mingi trikikesega.

Aga ehk leidub keegi RE-s, kelle arvates ülekaalukas avalikkuse huvi nõuab selle müstilise "kirja" avalikustamist??

Anonüümne ütles ...

Unustasin... tervitused siia foorumisse jõudnud kohevasabalistele.

Anonüümne ütles ...

http://www.epl.ee/news/eesti/taismahus-valitsus-laenas-teeaukude-lappimiseks-160-miljonit.d?id=65344440
pakun, et rehvorm ja kesk plaanivad omavahel kohad vahetada. nii nagu pärnust jalaga tagumikku saanud viisitamm proovis viimastel päevadel linnale kohutavate intressidega igavest laenuneedust kaela tõmmata, nii lavastab eedik täiesti lootusetut tasuta ühistranspordiprojekti. rehvorm võtab nüüd laenu, nagu jaksab, ESMist ei hakkagi rääkima--seda ei olegi võimalik ju ära maksta. käpiknuku etendus jätkub, jääb ainult mõistatada, kelle käppade otsas need nukud on.

Anonüümne ütles ...

Gräzin kaotab alates järgmisest nädalast oma külaskäigu TV3-e

Anonüümne ütles ...

teda asendab üks teine Reformierakonna särav täht

Anonüümne ütles ...

Kas mitte Shveitsi hotellide retseptsiooni laekuv külastajate info ei laeku mitte otse kohalikku politseisse. Kah demokraatlik riik

Anonüümne ütles ...

Soovitaks hotellide ja restoranide liidule osta George Orwelli "1984", ja see siis fanfaarihelide taustal kinkida nii Siseministrile kui ka selle valdkonna asekantselerile ja osakonnajuhatajale (koos asjassepuutuvate pühendustega). Oleks tõitsa mõnus show, mis aitaks tähelepanu juhtida sellele kuhu suunas ametnikud ja ametnikustunud poliitikud riiki tahavad tüürida ja et on ka meie konnatiigis endiselt inimesi, kes soovivad elada vabal maal mitte Valgevenes.

jsmith ütles ...

taevakivi tuleb kindlasti mitte 21 skp

Tn 2
44 Aga nende kuningate(inimvalitsuste) päevil püstitab taeva Jumal kuningriigi, mis jääb igavesti hävitamatuks ja mille valitsust ei anta teisele rahvale. See lõhub ja hävitab kõik need kuningriigid(inimvalitsused), aga ta ise püsib igavesti,
45 just nagu sa nägid, et üks kivi käte abita mäest lahti murdus ja purustas raua, vase, savi, hõbeda ja kulla! Suur Jumal on andnud kuningale teada, mis tulevikus sünnib. Ja unenägu on tõsi ning selle tähendus kindel!''

taevakivi on Jehošua ja mägi on Jehoova...