16 november, 2012

Täna Keskpäevatunni stuudios: Priit Hõbemägi, Indrek Tarand ja Ainar Ruussaar

Kuna kl 14 kogunevad meeleavaldajad Tallinnas Toompeal Riigikogu ette Lossi latsile, siis on paras aeg seda teemat lahti rääkida. Kõne all on harta12, selle loomine ja põhjused, mis selleni viisid.
Arutame, mis toimub edasi - kas ümarlauad ja presidendi initsiatiiv aitavad erinevaid pooli kokku viia. Kas eesmärk on leppimine või olukorra muutmine? Kuidas seda muuta? Millised muutused on üldse hädavajalikud, et loosung "aitab valelikust poliitikast" kaotaks aktuaalsuse?
Reformierakonna reitingu kukkumine 36 protsendile 26 protsendile on pikaajalise protsessi tulemus. Kuidas seletavad seda avaliku arvamuse uurijad? Mis saab reitingust edasi ja kui olulkine on reiting poliitikutele?
Raivo Küüdi tagasiastumine on nüüd selge. Ühest küljest on see seotud avaliku survega valitsusele, kuid kas kogu juhtum viitab suurematele vastuoludele politsei- ja piirivalveameti töös?
Kolmandast küljest tegi Raivo Küüt hämmasava avalduse, teatades, et tema korraldused jäeti täitmata. Veel nädal aega tagasi oli ta seisukohal, et vastutama olukorra eest peavad kõik tasemed. Kusagil tekkis aga uus plaan peadirektor puhtaks pesta...
EASi juht Ülari Alamets jättis jonnimise ning astus oma ametsit tagasi, tuues argumendi, et nende juhitava asutuse töös on ilmsiks tulnud suured möödalaskmised. Alles möödunud nädalal pidas ta paremaks aga mitte tagasi astuda ja võtta "vastutus" endisel ametikohal edasi töötades.
Arutame ka parteidele eraldatava raha vähendamist ehk ettepanek nr 87.


5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

http://www.youtube.com/watch?v=uT8MT70HzdQ
stirlits-
mütz maha kui tuleb nihe..ükstaspuha-kuhu poole!peaasi,et ilma putinita-näidake siis venemaale ja euroopale reaalselt-kus on kõige demokraatlikum riik maailmas koos kõige õiglasema valitsusega-nii meid ju kasvatasid refi ämmad koos rinnapiimaga....
müller
-ära ikka üle ka paku-see ju kõik väsinud refide endi korraldatud...

alex-justasele

rahvale on jätkuvalt vaja tsirkust...kas te tõesti ei saa aru,et muutusi ei tule enne kui erakonnad-mõttetud juba oma olemuselt meil siin,kus kõik otsustab prüsseli kapsapea
-ON BUTAFOORIA-

Anonüümne ütles ...

Lugege:

http://www.lotman.ee/1/post/2012/11/miks-ma-harta-12-le-alla-ei-kirjutanud.html

Anonüümne ütles ...

Kahetsusega pean tunnistama, et olin Indrek Tarandi valija, kuid kuulates tema praegust juttu leian, et Lenk või Tuus oleksid olnud sobivam valik. Ärge palun selliseid kloune ja eneseimetlejaid oma saatesse enam kutsuge - kaotate püsikuulajad.
Ta ju lausa vassib.

Anonüümne ütles ...

"Jah, ma vabandan"

Ajakirjanik jättis küsimata täpsustava küsimuse: "Millal?"

Hetkel vastas AA küsimusele, kas peaks vabandama.

Anonüümne ütles ...

see politseiskandaal oli ülespuhutud algselt selle refiskandaali kustutamiseks,sest kiiruseületamine toimus ikkagi-vaadake parem ,mis toimub venemaa politseis-peale nimemuutuse pole seal mentide mentaliteet muutunudki...ei tasu ikka nii briljantseks endid teha,et näe-meid pekstakse aga meie paneme vasaku põse ette...