10 november, 2012

Keskpäevatunni stuudios on Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Hannes Astok

Tänased teemad:
kiirusemõõtmisskandaal Ida-Virus - kas peadirektor Raivo Küüt on "teeninud ära" tagandamise või peaks ta vabatahtlikult tagasi astuma?
Poliitikute tagasiastumised - see oli Eestis toimiv norm, kuid ühel hetkel see lõpetati. Mis oli selle põhjuseks?
Sotside ettepanek erakorraliste valimiste korraldamiseks - kas lask otse kümnesse või läks kuul "piima järele"? ja koopaoravate koosolek Kadrioru kohvikus.
Miks on olümpiakomitee presidendi valimine niipalju tähelepanu pälvinud?
Reformierakonna promofilmid - kuidas juhtus nii, et suitsuräimede, koduõlle, puupüttide ja Peipsi sibulate asemel (nagu lubati telesaadete "Tuntud ja tundmatu Eestimaa" projektitaotluses), tehti filmid hoopis Reformierakondlastest Kristiina Okjulandist, Mati Raidmast, Keit Pentusest jt) ?
Kogu aeg oli Venemaa, aga äkki on suurim julgeoleku oht Eestile hoopis... Läti? Miks?
Ja loomulikust, põhiküsimus - mis saab olukorrast riigis? 13. ja 17. novembril ootavad ees meeleavaldused loosungi all "Aitab valelikust poliitikast", samal aadressil ka täpsem informatsioon Facebooki kaudu, kus praegu on osalejaks end kirja pannud veidi üle kahe ja poolesaja inimese.

Meeleavaldusel järgitakse järgmisi nõudeid:
- suhtu teistesse meeleavaldajatesse lugupidavalt ja sõbralikult
- meeleavaldus ei ole koht, kus tarbida alkohoolseid jooke või viibida
ebakaines olekus
- oodatud pole parteipropaganda- ja sümboolika



21 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Filmide tegemisest: projektide kaudu see rahake sinna kilekottidesse sattubki, mis siis parteikassasse tagasi sisse makstakse. Selleks need "omade" projektid on ja omasid kasutatakse. Vaadake, kes on MISA juhid näiteks.

Anonüümne ütles ...

Filmide tegemisest: projektide kaudu see rahake sinna kilekottidesse sattubki, mis siis parteikassasse tagasi sisse makstakse. Selleks need "omade" projektid on ja omasid kasutatakse. Vaadake, kes on MISA juhid näiteks.

Anonüümne ütles ...

Astok saates...tänan ei.

Anonüümne ütles ...

Jälle intervjuu Reformierakonnaga!

Miks on vaja kogu aeg anda tasuta eetriaega valitsusele?

Mina igatahes oma aega tänase saatega raiskama ei hakka.

Anonüümne ütles ...

Astok, kui reform hoiab mingit jama kotis, siis ei lähe asi jamaks või? Ainult siis, kui teiste erakondade haldusalas jama juhtub või?

Anonüümne ütles ...

Kulla saates olijad. Tehke enesele selgeks, et trahvi saanud kiiruseületajad ei olnud SÜÜTUD KANNATAJAD. Nad ju ületasid kiirust. Vormistamine oli vigane.
A propos. Savisaar tuli võitjana välja sarnasest olukorrast mitte seetõttu, et ta ei ületanud kiirust, vaid seetõttu, et puudus üks allkiri. Ei ole mõtet teha seaduserikkujatest kangelasi ja seadusevalvuritest kurjategijaid

Anonüümne ütles ...

Küüt on tubli ja edasipüüdlik politseinik. Ta on avastanud isegi ühe varguse. Jalgrattavarguse, siis kui veel konstaabel oli. Väga tubli.

Mihkel Loderaud ütles ...

Mõõteriistade kasutuskõlblikuse kindlaks tegemine on taatelmine, mitte taotlemine. Saadet kuulates jäi kostma, et hr. Astok kasutas mitmel korral 'taotlema'. Aga võib olla, et kõrvad mul veel pesemata.

Anonüümne ütles ...

Mitte vormistamine ei olnud vigane, vaid väärteoprotokolli võltsiti, kandes sinna valed andmed ja väärteokaristus määrati teadlikult võltsitud protokolli alusel

Anonüümne ütles ...

Meie peaministri õigustus oli ka: nad ju rikkusid (ületasid kiirust). See ütlus näitabki hr Hõbemägi, et teatud osa inimesi arvabki (teie poolt kommenteeritud kommentaar kaasa arvatud), et seadused on pööbli jaoks ja "puutumatuid" need ei puuduta.

Anonüümne ütles ...

Jälle Astok, ila mees, raiskab aega

Anonüümne ütles ...

Te ei saa pihta. Tagasiastumine on faktiliselt kollektiivne otsus. Ma isegi usun Michalit, et ta tahtis tagasi astuda alguses. Ilmselt Rosimadrus ei lubanud

Anonüümne ütles ...

Tagasiastumistest - kas ajaliselt ei tule nii välja, et tagasiastumine lõppes siis, kui poliitikud olid end laenudega koormanud? Lihtsalt ei ole võimalik enam palgalt ära astuda?

Anonüümne ütles ...

Kas Astok selgitaks kuidas küll on nii juhtunud, et tema koduerakond on osutunud sisemiselt suureks saastaallikaks. Üks käkk teise otsa. Hullem või sama hull kui Keskerakond, kas pole?

Anonüümne ütles ...

Astoki ila on ära tüüdanud.

Margus Kiis ütles ...

Eestis pole tagasiastumine kedagi aidanud, mainet parandanud või süüst puhtaks pesnud. Kui on jama, siis tuletatakse seda niikuinii kogu aeg meelde, astu tagasi või mitte.

Anonüümne ütles ...

Hr.Ruussaar, kas peab oma lastetoetuste, koolilõunate, pensionide, hariduse ja meditsiini arvelt pigem andma raha kaitsekuludeks praeguse majanduse olukorras??? Kelle huve meie riigikogu ja valitsus ikkagi teostab? Kui meil on 10 tanki rohkem, siis pikas plaanis ei tee me reaalse suure ohu suhtes MITTE MIDAGI.

Ain ütles ...

Speak for yourself, Hõbemägi.
Miks usud, et pooled pagevad
Liiatigi ei soodusta oma arvamusel põhinev skepsis kuidagi kaitsetahte kasvamist.

Anonüümne ütles ...

a teate, mulle saade meeldis. Ja eluterve must huumor väikese vihase grupi osas, keda juhib Daniel Vaarik. (asi ise on muidugi päris kurb, aga...)

Anonüümne ütles ...

Mina aga kavatsen jälgida soovitust ühe eelmise saate kommentaarides, et mitte kuulata seda saadet, kui Hannes Astok ka stuudios on.

Lihtsalt, ma ei viitsi kuulata seda "maailmarahu"-stiilis juttu, kusjuures pidevalt kumab läbi arusaam, et "Reformierakond on tegelt täitsa ok".

Astok võib-olla kuulab, aga ta EI KUULE, mis ümber ringi toimub. Kui on rahulolematust, siis tuleb sellega tegeleda, mitte ennast välja vabandada ja niisama mulli ajada.

Bottom line - mõtlev inimene saab aru, kui talle "niisama juttu" räägitakse (ükskõik kui targalt seda teha) ja ma usun, et mitte ühelegi mõtlevale inimesele ei ole see arusaamine rõõmustav.

Raivo ütles ...

Hõbemägi peaks avalikult vabandama Eesti rahava eest. Mille alusel ta väidab, et pooled reservväelased deserteeruksid!?
See on väga solvav!