21 juuli, 2012

Täna Keskpäevatunnis:

räägime sellest, et ...

rohelise energia toetuste jagamine muutub.
Kraanivesi = joogivesi ehk miks toidukohtades ei taheta kraanivett lauale kanda?
Elektriautode salapärane elu – Ansip kohtus Mitsubishi esindajatega ja jätkab koostööd, samas kui müügiedu saadab hoopis Nissan Leafi! Leafile ka Kredex toetust jagab, ilma ei jää ka hübriidid :)
Sotside salaliikme staatusest.
Tallinna liikluses möllavad pliiatsitega ahvid. Üha hullemaks läheb, aga vastumürk on juba leitud.
Vaktsineerimisest – pressiteade räägib lastehalvatustest mustal mandril. Raamatuke vaktsiinivastastest rahva raamatus. Postimehes vaktsiinivastaste vastane juhtkiri ja artikkel – masinavärk töötab!
Michal ja Lillo said kutse ülekuulamisele ehk Meikar vol 2.
Tänavune Erna retk jääb ära, nagu eelmisel aastal lubati. Mis edasi? (Vaata ka http://keskpaevatund.blogspot.com/2011/08/kogu-tode-erna-retke-allakaigust_04.html)

Ewerti ja draakonite laulust sai Prantsusmaal McDonaldsi reklaamilaul. Naerda või nutta?
Estonian Airi saaga jätkub  -asjatundjad on rohkem kui vaja
Savisaare pöördumine inimõiguste kaitse organisatsioonide poole. No tule taevas appi!

Lisa 1:
vee hinnad. Allikas Erna Sepp "Joogivesi ja meie"
Inimese joogivee tarbimine päevas – 2,5-3 liitrit

Tarbevee hind (AS Tallinna Vesi) – 12 krooni/m3
Pudeldatud vee hind – 6-8 krooni/l
Ülemiste „järvevee“ omahind – 2krooni/m3
Puurkaevuvee omahind – kuni 1 krooni/m3



32 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Savisaare pöördumisest: Kulla ajakirjanikud: kuidas te ei taba asja tuuma. Küsige Prokuratuurilt kas vastab tõele Savisaare väide, et Eesti prokuratuur nimetas Šveitsi saadetud kirjas Savisaart kahtlustatavaks ja vastuseks teatas Šveits, et Eesti Prokuratuur "kalastab". Kuna Prokuratuur ei lükanud seda selget faktiväidet ümber, siis on see tõsi. Kui see on tõsi, siis leiab kinnitust fakt, et Eesti Prokuratuur rikkus tahtlikult süütuse presumptsiooni ja üritas kunstlikult tõendeid luua - see on aga kuritegu. Kas oli nii või mitte? Kui oli, siis on tõendamist leidnud poliitiliste kriminaalasjade algatamine Eestis. Iseenesest võiks ka Savisaarelt need kaks dokumenti välja küsida. Teiseks: vaadake Savisaare väidet nn Põdra ja rahapesubüroo kriminaalasja kohta - miks selle loo puhul räägitakse vaid Põdra süüdimõistvast episoodist aga ei räägita selle taga olevast suuremast asjast? Kas vastab tõele, et selle varjatud asjaga seoses on üle kuulatud üks Eesti riigi tippametnikke Prokuratuurist? Kui jah, siis liitke 1+1 kokku ja vaadake kes on kelle sõber ning saate vastused elamisloaäri ja erakondade rahastamise asjas menetlustakistuste/venimise kohta.

Lisaks: kas ja kui palju on tõepõhja all kuulujutul, et järgmise perioodi Riigikohtu esimehe eesnimi on Norman.....nagu dealina?

Anonüümne ütles ...

Palun , kas see on Strandbergi soolosaade tema ettekannete tarbeks???

Anonüümne ütles ...

Palun veelkord, see on jutusaade, mitte ühemehe jaburuste areen loengu vormis!

Anonüümne ütles ...

Strandbergil oleks Vichmanni panust raudteel reisijateveo arendamisse kiites ka viisakas märkida, kui palju Edelaraudteega seotud ettevõtjad aitasid rahaliselt Strandbergi juhitud roheliste erakonda. Erakonna siselistis on Strandberg sellest rääkinud küll.

Anonüümne ütles ...

Kas meil on nüüd tõesti kukus kombeks, et peale selle Strandbergi kellelgil teisel sõnaõigust ei ole? Seda, mis keskpäeva tunnis täna toimub, saab kokku võtta ühe sõnapaariga: "debiil stuudios".
Kas hüsteeriline tegelast sobib ikka avlikult demoda?

Anonüümne ütles ...

Allamäge liuglevale keskpäevatunnile
Peale seda, kui strandbergi oma rahakulpimise projekti kassaluuk Toompeal pauguga kinni löödi, ei ole selle tegelase ükski enesel särki seljast rebiv etteaste ei usutav ega erapooletu. Kas keskpäevatund ei leia enam kedagi, kel poliitiline "parim enne" poleks juba möödas?

Anonüümne ütles ...

Taastuvenergiast.
Mida Strandberg ometi räägib!! On küll kõrge tasu ja ma ei saa aru miks peab seda maksma kui ise kasutan taastuvenergiat? Miks ma pean kellegi investeeringud kinni maksma, et ta kasumit saaks?
Kes maksab kinni minu investeeringu maakütte sisseseadmisel? Vastus: ise maksan, sest see on oma lõbu, taastuvenergiat maksad roheenergia tootjatele niikuinii! Aga minu õigustatud ootused?
Miks ma ei vali rohelist energiapaketti? Pole nii rikas, et iga kuu üle 100 euro juurde maksta.
Ja ärge rääkige, et need summad on tühiselt väikesed! Üsna väikesele hulgale kõrgepalgalistele vaid..

Anonüümne ütles ...

strandbergil on õigus-- põlevkivi ümber tehakse suitsukatet ja olulised teemad on siin põlevkivivabariigis hoolega maha vaikitud.
http://www.gazeta.ru/business/2012/05/29/4605781.shtml

Anonüümne ütles ...

On ikka väga kummaline, et Hõbemägi laseb endale pidevalt vahele rääkida. Sellel Strandbergil puudub täielikult kõige elementaarsem viisakus. Viisakas inimene ei katkesta teise juttu poole sõna pealt vahele kraaksatades. Aga jah, matslust ei ole võimalik millegagi parandada, kui see ikka maast madalast juba veres on. Häbi.

provokaator ütles ...

mehed, kurat. ärge palun öelge, et te nüüd, aastal 2012, äkki selle vee asja peale tulite. vähemalt kümme aastat tagasi rehkendas ju iga vähegi mõtlev inimene enda jaoks need teemad selgeks.

Anonüümne ütles ...

Elektriautod.

Kurdetakse, et eraisikud ei osta. Muidugi, absurdselt kallis ja ebaotstarbekas. Elektri eest tuleb ju ikka maksta kui sõita tahad või kujutatakse ette et see on edaspidi tasuta??
Riigikogu peaks Volvude hankimise asemel näitama rahvale eeskuju: sõitma nende erakordsete elektriautodega. Miks nad küll seda ei tee? Neile ei kõlba.

Anonüümne ütles ...

Audi uus elektriline auto sõidab enam kui 600 km. (Vt. daily Mail. samas küsimus jääb, KUI PALJU MAKSAB 5 AASTA PÄRAST AKU VAHETAMINE? Sisuliselt hetkel võrdub see uue auto hinnaga.

veiko ütles ...

tesla oli ikka serbiast, mitte tšehhist

Anonüümne ütles ...

olgem täpsed: Tesla oli Serbia päritolu. Meile ju ei meeldi, kui Eestit Lätiga segi aetakse.

Anonüümne ütles ...

omakapitali kohta: Rootsis oodatakse riigifirmadelt vähemalt 15% tootlust!

Anonüümne ütles ...

omakapitali kohta: Rootsis oodatakse riigifirmadelt vähemalt 15% tootlust!

Anonüümne ütles ...

omakapitali kohta: Rootsis oodatakse riigifirmadelt vähemalt 15% tootlust!

Anonüümne ütles ...

delfi naljakoda kuulutas tagaotsitavaks indrek saare aga sedapuhku jäi 2 silmavahele hoopis tähtsam tegelane..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=135657683241427&set=a.125781097562419.22983.100003915888581&type=3&theater

Anonüümne ütles ...

eelmisele-aaa-see kes oli peitnud end köögikappi?

Anonüümne ütles ...

Nicolas Tesla on serblane mitte tshehhi päritolu. Tesla elektroonikafirma oli küll kuulus
omal ajal kuulus ka NSVL-s

Anonüümne ütles ...

Kulla Starndberg! Loe välispressi! Ammu on kindlaks tehtud, et lastel ja ka täiskasvanutel on vaktsiinist tekkinud letaalsed haigused!!! See on TÕESTATUD! Vaktsiin ei ole rohi, see on väikses annuses seesama haigus ja inimene PÕEB selle läbi. Kes jääb ellu ja kes mitte. Samas leiti inglismaal, et vaktsiiniga süstiti sisse mikrokiipe???

Anonüümne ütles ...

Kui see sTRadberg veel siia saatesse kutsutakse, siis minu suguselts (u. 120 inimest) ei kuula kukut isegi vihmase ilmaga !!!

Anonüümne ütles ...

Lugege, palun vaktsiinides sisalduvast allpool. teie arvamus vaktsineerimisest muutub oluliselt.

http://www.globalresearch.ca/index.php?aid=15092&context=va

http://www.naturodoc.com/library/public_health/microchip_implants.htm

provokaator ütles ...

Ärgend olge niuksed krdi tyraväänajad nigu mu vanaisa ikka ütles. Laske inimene räägib. Mees puhub pisutki teistmoodi tuult massieetrisse, meeldigu see meie 120 sugulasele, ehk siis mitte.

Anonüümne ütles ...

Kommentaaridest võib aru saada, et täna jälle Strandberg stuudios. Hea teada (et pole mõtet podcasti tõmbama hakatagi, nagu juba tavaks on saanud sellisel juhul). Aga saate toimetaja võiks külalistevalikut tõesti pisut hoolikamalt kaaluda: oli see Kilk, mis ta oli, aga vähemalt ei eputanud nii hullupööra asjadega, millest tal arusaamist polnud.

Anonüümne ütles ...

Cafe Kompass Narva maanteel Central hotellis pakub jäävett juba aasta vähmalt tasuta.

Anonüümne ütles ...

Hr Strandberg räägib tõesti liiga enesekindlalt teemadel, mida ta näib läbinisti mitte tundvat (nt inimese hingamiskeskust reguleerivad vähemalt nii hapniku kui ka süsihappegaasi sisaldus veres). Arusaamatuks jäi ka kiidulaul Edelaraudteele - miks peaks riik tegema kingitusi eraettevõtetele? Mis need investeeringud Edelaraudteel olnud on täpsemalt - riigi poolt oli minu arvates just retoorika, et Edelaraudtee pole investeerinud??

Ühesõnaga, hr Strandberg võiks tõepoolest oma maailmavaate põhjuseid natuke avada. Sest antud saate lähenemine meenutas mullegi tõepoolest hr Kilki.

Positiivse poole pealt on tore näha, et hr Hõbemägi on oma naeruvääristavat suhtumist elektriautondusse kui nähtusse natuke redigeerinud. Tore!

Ja kommentaariumile:
1. Vaktsineerimise osas - soovitan internetiavaruste avastamisel mitte ära unustada ka mingisugust allikakriitikat.
2. Suguselts 120 inimest? Muljetavaldav... kas selle hulgas on ka alla 10-aastased? Kas nemad kuulavad ka keskpäevatundi... või on suguseltsis tõesti üle 120 inimese, kes iga laupäev keskpäevatundi kuulavad? Või tuli see null sinna lõppu kogemata?

Anonüümne ütles ...

Kraanivesi = joogivesi

vbl on söögiasutistes siiski mingi kulu selle "tasuta veega" nagu näit. vee lauda kandmine ja jooginõude pesemine... ?
ei tea kui suur see tasu on?

jsmith ütles ...

18Paganad on vihastanud,
aga nüüd on sinu viha tulnud
ning on tulnud aeg ... ... hävitada need, kes hävitavad ilmamaad."

seega Looja peab hävitama MAA hävitajad,ilmutuse 11--18
------------------------------------
ilmutuse 21--5
5Ja troonil istuja ütles: "Vaata, ma teen kõik
uueks!" Tema ütles: "Kirjuta, sest need sõnad on ustavad ja
tõelised!"

seega ei aita mingitest teemeäradest ega mõttemõlgutustest...,Tema ise ainult suudab ja teeb seda pärast Harmagedooni,et renoveerib MAA...

lemvalk@gmail.com

jsmith ütles ...

inimeste tarkusest :

Jr 8:9
Targad jäävad häbisse, nad ehmuvad ja nad tabatakse. Vaata, nad on põlanud Issanda sõna - mis tarkust võib neil olla?

seega inimeste targutused ei päästa Maad(võib lugeda veel 10-ndagi salmi jer 8--9;10),inimvalitsused,millised tarkadest ja targematest alati koosnevadki,on koos religionistidega ja ,monetaristidega'maa viinudki huku äärele ,kuratsaatana tegelikul valitsemisel ja juhtimisel muidugi .ilmutuse 12--12

12
Seepärast rõõmustage, taevad,
ning teie, kes neis viibite!
Häda maale ja merele,
sest kurat on tulnud alla teie juurde;
ta on suures raevus,
teades, et tal on aega üürikeseks."
(aega pisut...enne Harmagedooni,mis on Jumala sõda kuradi hävitamiseks...)

Anonüümne ütles ...

jsmith võiks persse käia.
Nii, et käi persse, usuhull. Ära topi oma okset igale poole, sa teed kirikule ja oma "jumalale" karuteene.

Anonüümne ütles ...

Thank you for the auspіcіous wrіtеup.
Ιt in fact was a amusement account it. Loοk advanced to fаr added agreeablе fгom уou!
Βy the way, hoω can wе communіcate?


Ϻy web page; iphone repair chadstone